Publicēt atbildi

Notikumi uz ceļiem

21. Maijs 2015, 19:48

Stāvu šodien Zolitūdē korķī. Skatos priekšā, maliņā nobraucis stāv laikam CLK (no satraukuma pat vairs neatceros! :D), iekšā sēž meitene un runā pa telefonu, saprotu, ka kaut kas ar auto nav kārtībā. Apstājos, pienāku klāt prasu kas un kā. Auto iekšā viss ož pēc puvušām olām un no elektronikas pilnīgi nekas nestrādā. Kamēr mēs tur mīcījāmies apkārt, skatos, ka no motora pārsega dūmi nāk ārā. Atveru pārsegu, dūmi gāž no akumulatora, kurš jau palicis pavisam silts un mīksts. Labi, ka man bija līdzi atslēgu momplekts un labi, ka pats akumulators nebija pieskrūvēts, tikai klemmes noņemt vajadzēja. Ātri norāvu nost klemmes un izņēmu aķi no mašīnas, lai nenosvilst pavisam ja nu kas.
Gadījumā, ja nu kādam gadās līdzīgi, tad jāņem vērā, ka šādi aķi var arī sprāgt!

P.S. Auto bija 2005 gada un aķis bija oriģinālais.

Re: Notikumi uz ceļiem

21. Maijs 2015, 21:04

Man pašam reiz bija situācija, ka nosprāga aķis, izvilku krokodilus, neviens nepiestāja, visiem pooo. Aiz manis jau izveidojies pamatīgs sastrēgums, eeeee hren visiem pie kājas, neviens nepiestāja kaut pajautāt. varēju kā klauns sist kopā krokodiļus, lai šķiļas dzirksteles. :doh: :doh: :doh:

22. Maijs 2015, 08:27

Es laikam arī nestātos, ja redzētu ceļa malā skūtu galvu džeku, kurš tā dīvaini skatās uz viesiem, tur rokās vadus un no tiem šķiļ dzirksteles! :D :D :D

Tikai humors! :pn:

22. Maijs 2015, 09:56

:haha:

22. Maijs 2015, 10:53

ja nu nosprādzis meris mētājās uz ceļa un trucē braukt...

22. Maijs 2015, 11:12

Provokators Bpa4 :crazy:

22. Maijs 2015, 12:34

Nevis meris, bet fucking mersis, ja :pn:

23. Maijs 2015, 23:43

sodien manits loti smuks (ja nemaldos 190tais) uz ropazu iepas, brauca bez gaismam! :mhihi:

24. Maijs 2015, 08:44

benzman rakstīja:Es laikam arī nestātos, ja redzētu ceļa malā skūtu galvu džeku, kurš tā dīvaini skatās uz viesiem, tur rokās vadus un no tiem šķiļ dzirksteles! :D :D :D

Tikai humors! :pn:

Vēl jau arī tas, ka citi baidās slēgt klāt krokodiļus, jo var kaut ko nodarīt elektronikai, bet šeit jau tika iekļauti arī veco mizu braucēji. Tikai beigās, kad palīdzība jau bija klāt, viens no pretējās ielas puses krievu valodā pabļāva, vai nevajag palīdzēt. Pateicos viņam par atsaucību un teicu, ka palīdzība jau ir te pat.

25. Maijs 2015, 09:53

Sveicieni kretīnam ar Audi S8 v.n. LJ88. Piektdien parādīja kultūru visā Brīvības ielas garumā mēģinot veikt slalomu pa joslām, brutāli stumjot citus no viņu joslām. Man neko, netrāpījos viņam tiešā tuvumā, bet nokaitināja viņš daudzus, uz priekšu tālu protams, ka netika. Audi izskatījās diezgan pamocīts un smirdēja pēc gāzes.
Publicēt atbildi