Publicēt atbildi

Es tevi redzēju IV

20. Novembris 2010, 09:37

19 November 2010 00:58:50 gegeris rakstīja:
AS-8888 pirms uguņošanas staroja uz vanšu tilta.

tozhe ego vchera tam videl :mhihi:

Es tevi redzēju IV

21. Novembris 2010, 21:34

Neredzēju konkrēti Tevi, bet...
Jelgavas pusē pie kāda lauku veikala piebrauca raksturīgi zils W201.
Iekšā paskaļš "bumsī bumsī" un vairāk cilvēku, nekā paredzēto vietu - skatos, skatos, nevaru saprast, kas tur tik īpašs vai dīvains - skatos - īsts Avantgarde Azzurro!!!:O
Bet nu nojāts, apmīcīts un uzšķūnēts ne pa jokam :doh:
Bišķi pakavējos, jo prātā pat iešāvās doma pa lēto atpirkt - varbūt iespējams vēl pacelt, jo visā Eiropā šādi baigais retums un neko prātīgu zem apm. 6-8000Eur vairs dabūt nevar...
Apjautājos, nu purni diezgan bravurīgi, teica, ka lēti neatdos.
Prasīju, cik konkrēti šie par auto gribētu - nu šie saka - 300Ls skaidrā naudā :doh::super::D
Vienvārdsakot, sasvārstījos.
Lai gan paskats tam auto patiešām baigs, viss saplēsts, nosmērēts, apskrāpēts un apbuktēts. Pirms gadiem 10 esot atdzīts no Vācijas ar sistu pakaļu par 3000Eur...
Galvenais, ka zem kārtīga Zemgales māla un netīrumu slāņa pat oriģinālie Azzurro paklājiņi! Arī stūre ar strīpiņām, salons un viss kā nākas.
Kad šie sauca cenu, viņiem pašiem likās, ka laikam par augstu nosaukuši, jo uzreiz tika teikts, ka 280Ls kāds tur jau šodien pakaļ metot utt.
Vienvārdu sakot, čaļiem nav pat vismazākās sajēgas, ar kādu mašīnu brauc...
Man šķiet, ka nākamnedēļ aizbraukšu kārtīgāk paskatīties.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 21. Novembris 2010, 21:58, kopā labots 1 reizi.

Es tevi redzēju IV

21. Novembris 2010, 21:48

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 21. Novembris 2010, 21:58, kopā labots 1 reizi.

Es tevi redzēju IV

22. Novembris 2010, 00:59

21 November 2010 21:48:48 Versipellis rakstīja:

Man liekas ka biju redzējis viņu pie deglava maximas :)

Es tevi redzēju IV

22. Novembris 2010, 16:37

21 November 2010 21:34:08 Versipellis rakstīja:
Neredzēju konkrēti Tevi, bet...
Jelgavas pusē pie kāda lauku veikala piebrauca raksturīgi zils W201.
Iekšā paskaļš "bumsī bumsī" un vairāk cilvēku, nekā paredzēto vietu - skatos, skatos, nevaru saprast, kas tur tik īpašs vai dīvains - skatos - īsts Avantgarde Azzurro!!!:O
Bet nu nojāts, apmīcīts un uzšķūnēts ne pa jokam :doh:
Bišķi pakavējos, jo prātā pat iešāvās doma pa lēto atpirkt - varbūt iespējams vēl pacelt, jo visā Eiropā šādi baigais retums un neko prātīgu zem apm. 6-8000Eur vairs dabūt nevar...
Apjautājos, nu purni diezgan bravurīgi, teica, ka lēti neatdos.
Prasīju, cik konkrēti šie par auto gribētu - nu šie saka - 300Ls skaidrā naudā :doh::super::D
Vienvārdsakot, sasvārstījos.
Lai gan paskats tam auto patiešām baigs, viss saplēsts, nosmērēts, apskrāpēts un apbuktēts. Pirms gadiem 10 esot atdzīts no Vācijas ar sistu pakaļu par 3000Eur...
Galvenais, ka zem kārtīga Zemgales māla un netīrumu slāņa pat oriģinālie Azzurro paklājiņi! Arī stūre ar strīpiņām, salons un viss kā nākas.
Kad šie sauca cenu, viņiem pašiem likās, ka laikam par augstu nosaukuši, jo uzreiz tika teikts, ka 280Ls kāds tur jau šodien pakaļ metot utt.
Vienvārdu sakot, čaļiem nav pat vismazākās sajēgas, ar kādu mašīnu brauc...
Man šķiet, ka nākamnedēļ aizbraukšu kārtīgāk paskatīties.

iedod telefona numru, vienkaarshi aizbraukshu un nopirkshu uzreiz!:D

Es tevi redzēju IV

22. Novembris 2010, 17:02

Ķīpsalā manīts mipe... :)

Es tevi redzēju IV

22. Novembris 2010, 21:50

Sudraba C124 GG105 (laikam) Pārdaugavā kko baigi žmiedza no krusta ;)

Es tevi redzēju IV

22. Novembris 2010, 23:11

22 November 2010 17:02:37 Gabia rakstīja:
Ķīpsalā manīts mipe... :)

Gabija tika apsteigta 6dien ap plkst. 12 īsi pirms Lorupes tilta Siguldas virzienā. Šodien uz Ķīpsalas ielas garām brauktdams piestāju pie Gabijas eMīLa, kam pēcpusi bija apskādējis zaļš Volvo.

Es tevi redzēju IV

23. Novembris 2010, 11:10

Uz D-tilta redzēts Daniels. :yo:

Es tevi redzēju IV

23. Novembris 2010, 13:07

23 November 2010 11:10:26 SWATboy rakstīja:
Uz D-tilta redzēts Daniels. :yo:

:P Es arī Tevi redzēju SWATboy, māju ar rociņu,smaidīju,pīpināju, u.tt., bet Tu aizmuki ,ka "dūmi vien nogriezās" :(
Publicēt atbildi