11. Aprīlis 2013, 09:10
Es tiešām nevienu skrambu nevarēju atrast. Tas jau pēc fizikas — jo vieglāk viena lieta plīst, jo otrai mazāki bojājumi. Burtus nepaguvu saskatīt, bet cipari bija 888. Domāju, ka vajadzības gadījumā to atrast nebūtu nekādu problēmu. Tā ka pats uzbrauca, pats lai labo, man veicās un nekas nav noticis.
01. Augusts 2014, 13:08
Čau visiem!
Šorīt Jelgavā notika šaize, sieviete izdomaja pa vienvirziena ielu braucot, no vidējās veikt pagriezienu pa kreisi, kur atrados es! Rezultātā auto pabojāts: spārns, lukturis, diksks, bamperis un vasaras gumijai arī pamatīgs robs izplēsts... BTA piedāvā atlīdzību vai remontu, gribēju jautāt no pieredzes kādam vai vnk zinošam, vai tās summas ko izmaksā apdrošinātājs bez PVN nav baigi smieklīgas, kā viņi vispār to aprēķina? Pirmdien došos uz nozīmēto servisu atrādīt auto lai varētu sastādīt tāmi. Parakstīties uz remontu nevelos jo ir dzirdēts cik ilgi tas parasti ievelkas. Visas detaļas varu nomainīt pats un ta arī darīšu, tikai jautājums sekojoš, vai apdrošinātajiem nav tendence izmaksāt smieklīgi mazas naudas summas, negribu ka beigās man jāpiemaksā par detaļām. Viss augstak minētais ir jamaina, izņemot vieglmetala disku, to var salabot!
01. Augusts 2014, 20:13
comam gadijas smiekligi, ziemas braucamajam w124 unversalim , pilnigam šrotam, sieviete atpakalgaita iebrauca sana un samicija durvis, lidz ar to stikls neiet leja utt, karoc durvis beigtas. Apdrosinataji atbrauca un, noverteja situaciju un pieskira 140 eiro, saja situacija samera labs darijums. Bet nu viss atkarigs laikam no uzkratas klases, kompanijas politikas un attieksmes
02. Augusts 2014, 00:23
popjazix rakstīja:Čau visiem!
Šorīt Jelgavā notika šaize, sieviete izdomaja pa vienvirziena ielu braucot, no vidējās veikt pagriezienu pa kreisi, kur atrados es! Rezultātā auto pabojāts: spārns, lukturis, diksks, bamperis un vasaras gumijai arī pamatīgs robs izplēsts... BTA piedāvā atlīdzību vai remontu, gribēju jautāt no pieredzes kādam vai vnk zinošam, vai tās summas ko izmaksā apdrošinātājs bez PVN nav baigi smieklīgas, kā viņi vispār to aprēķina? Pirmdien došos uz nozīmēto servisu atrādīt auto lai varētu sastādīt tāmi. Parakstīties uz remontu nevelos jo ir dzirdēts cik ilgi tas parasti ievelkas. Visas detaļas varu nomainīt pats un ta arī darīšu, tikai jautājums sekojoš, vai apdrošinātajiem nav tendence izmaksāt smieklīgi mazas naudas summas, negribu ka beigās man jāpiemaksā par detaļām. Viss augstak minētais ir jamaina, izņemot vieglmetala disku, to var salabot!
Rēķinies ar sliktāko, ka tās būs pašas lētākās ķīniešu detaļas par apdrošinātāju servisu vairumcenu bez PVN, nevis parastā ierindas cilvēka cenas par cik necik sakarīgām detaļām. Šobrīd apdrošinātājiem ir jāprasa remonts un jāprasa servisā, ko pats vēlies, vismaz jāspiež uz normālu servisu izvēli. Tikko BTA mēģināja 2 gadus vecu VW aizsūtīt uz kaut kādu šķūni krāsot. Noraidījām viņu pidāvāto servisu ar argumentu, ka lai pat neiedomājas, jo tad automašīnai tiks zaudēta rūpnīcas garantija. Nu jau viņi pusotru nedēļu "domā". Tā ka drošāk ir ņemt servisu kā remontu, jo īpaši tāpēc, ka var gadīties kādi slēptie defekti, ko serviss var dabūt klāt pie tāmes, bet Tev apdrošinātājiem vēlāk pierādīt, ka bojājumi ir lielāki un viņiem jāizmaksā vairāk, var būt diezgan bezcerīgi.
Pašam auto ir izdevīgi labot tikai vienā gadījumā — nav KASKO un avārijā esi bijis vainīgs. Bet vecus šrotus izdevīgāk norakstīt, kā remontēt.
28. Augusts 2014, 21:46
Sveiki biedri.
Gadījums, negadījums, bet ir stāvvietā apskādēts priekšējais buferis + parkošanās sensori noslīpēti.
Auto: W211
Auto uzturēts, kā priekš sevis.
Apdrošināts ir. Tikai kā būtu pareizāk nauda vai serviss?
Varbūt kādam ir ko ieteikt, no pieredzes.
28. Augusts 2014, 22:39
Kalnins rakstīja:Sveiki biedri.
Gadījums, negadījums, bet ir stāvvietā apskādēts priekšējais buferis + parkošanās sensori noslīpēti.
Auto: W211
Auto uzturēts, kā priekš sevis.
Apdrošināts ir. Tikai kā būtu pareizāk nauda vai serviss?
Varbūt kādam ir ko ieteikt, no pieredzes.
Noteikti serviss, ja pats nestrādā ar lietotām auto detaļām. Jo apdrošinātāji maksās par lietotām kaktu servisā uzstādītām detaļām bez pvn, kas nozīmēs pašam piemaksāt 50% no izmaksām pašam labojot. Protams, var ņemt naudu un nelabot, bet šis laikam nav tas gadījums.
28. Augusts 2014, 22:58
Ej pie apdrošinātājiem un saki ka gribi labot domeniksā, viņi nedrīkst atteikt, vismaz tur saliks orģinālās deteļās un krāsošana ir +/- OK.
29. Augusts 2014, 08:29
Bojājumi noteikti tiks laboti. Tikai nedaudz uztrauc tas jautājums par apdrošinātāju servisu.
Variants par Domeniku - kā, lai viņiem to iestāsta? Vai tad parasti vienkārši neatsaka?
29. Augusts 2014, 09:31
Man pašam vienreiz bija apdrošināšanas gadījums savam W124 (91. gada). Uzstāju, ka gribu remontu labā servisā un pats piedāvāju viņiem Senson Paint. Tā kā autiņš vizuāli labs, tad viņi neiebilda, bet sākumā gan piedāvāja kaut kādu savējo servisu.
Senson paint vispār reklamējās, ka netaisa autiņus vecākus par 10 gadiem un tā. Rezultāts bija tāds, ka tas Sensons man auto tikai nočakarēja. Tagad domāju, ka vajadzēja uzstāt uz Domeniksu. Ja auto nav pēdējais lūznis, tad neredzu iemeslu atteikt.
Vēl kā variants ir serviss, kurš specializējas uz restaurāciju, piemēram Rixcar. Var apskatīties viņu mājaslapā, cik atceros, tad viņi sadarbojas arī ar apdrošinātājiem. Viņu priekšrocība būs tā, ka vari vienoties, lai kvalitatīvi apstrādā rūsainās vietas, piemēram ar smilšustrūklu, ko nepiedāvās citi standarta servisi.
29. Augusts 2014, 10:45
Kalnins rakstīja:Bojājumi noteikti tiks laboti. Tikai nedaudz uztrauc tas jautājums par apdrošinātāju servisu.
Variants par Domeniku - kā, lai viņiem to iestāsta? Vai tad parasti vienkārši neatsaka?
Sākumā viņi pukstēs, ka var jau lētāku servisu un tā... bet tu saki auto kopts un uzturēts un
Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas likuma 26.pants nosaka:
Zaudējumi sakarā ar transportlīdzekļa bojājumu ir izdevumi par transportlīdzekļa remontu, kas nepieciešams, lai atjaunotu attiecīgā transportlīdzekļa stāvokli, kāds tas bija pirms ceļu satiksmes negadījuma.
Man mammai kad apskādēja W204 gribēja sūtīt uz prasto servisu, pateicām ka uzticamies tikai Domeniksam un viņiem nebija kur likties... auto pietiekami jauns un labs.
P.S. Kurš kantoris vainīgajam???