Publicēt atbildi

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:07

27 October 2010 23:02:21 Versipellis rakstīja:
Paldies! :)
Dusmas uz sevi - nu kā varēja tik stulbi?!
Vienkārši lēnā solīti ieripināt priekšā stāvošam aizmugurē - pie tam ne zālīti pīpēju, ne mobilo lietoju.

Vai kāds nezin - saskaņotajam oriģināls ir pie cietušā, kopija pie manis (avārijas izraisītāja).
Cietušā transportlīdzekļa īpašnieks savu paziņojuma daļu iesniegs manam apdrošinātājam.
Vai arī man šī saskaņotā paziņojuma kopija jāiesniedz savam apdrošinātājam?
Paldies jau iepriekš!

Nea! Tevi visticamāk Tavi apdrošinātāji personīgi sameklēs. Būs jāsniedz paskaidrojums un nākošo gadu septembrī būs dārgāka apdrošināšana, jo būs kritusies bonus malus klase, protams atkarīgs cik apdrošinātāji izmaksās cietušajam lielu kompensāciju. that`s it!
Kāda Tev ir BM klase?

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:09

27 October 2010 23:07:07 Papis rakstīja:
27 October 2010 23:02:21 Versipellis rakstīja:
Paldies! :)
Dusmas uz sevi - nu kā varēja tik stulbi?!
Vienkārši lēnā solīti ieripināt priekšā stāvošam aizmugurē - pie tam ne zālīti pīpēju, ne mobilo lietoju.

Vai kāds nezin - saskaņotajam oriģināls ir pie cietušā, kopija pie manis (avārijas izraisītāja).
Cietušā transportlīdzekļa īpašnieks savu paziņojuma daļu iesniegs manam apdrošinātājam.
Vai arī man šī saskaņotā paziņojuma kopija jāiesniedz savam apdrošinātājam?
Paldies jau iepriekš!

Nea! Tevi visticamāk Tavi apdrošinātāji personīgi sameklēs. Būs jāsniedz paskaidrojums un nākošo gadu septembrī būs dārgāka apdrošināšana, jo būs kritusies bonus malus klase, protams atkarīgs cik apdrošinātāji izmaksās cietušajam lielu kompensāciju. that`s it!
Kāda Tev ir BM klase?

Nefigā PAPI!
Pēc savas pieredzes: obligāti jādodas pie saviem apdrošinātājiem ar saskņotā paziņojuma kopiju un jāraksta tur iesniegums (tikko kā to gāju cauri) ...

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:10

Šķiet, ka klase ir 10.

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:10

Runājot par šo tēmu, gribēju savam W140 uztaisīt kasko, tā sacīt jāsaka, lai pēc kāda gada visas skrambas utt var novērst! :)
Taču kad uzzināju summu ko man nosauca, vnk apkritu un tgd domāju, taisīt vai netaisīt to kasku :O
Man ieslēdz 680Ls gadā, nezinu, kā citiem tas liekas, bet manuprāt dikti,dikti daudz, gaidu vēl atbildi no citām kompānijām,šis piedāvājums bija no Baltas. :)

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:13

Kad manam W140 vēl pirms neilga laika bija pilns Kaskis, summa bija Ls 190 pusgadā, tas bija Gjensidige vai kā viņu tur sauc.

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:14

27 October 2010 23:10:34 Versipellis rakstīja:
Šķiet, ka klase ir 10.

Cik atceros, atņem 30%, t.i., būs 7.

Un tas nav nemaz slikti, pamata klase ir 6. Man ir 8, OCTA vidēji maksā pie Ls 100.

Avārijas

Nezin! Cik man ir bijusi darīšana, tad Kuldīgā mani BTA paši sameklēja un pēdējais gadījums, kur kaimiņiene aizķēra Manu Kupi, Baltikums arī Viņu sameklēja...
Rīgā var but, ka ir savādāk, jo te ir cilvēku masa.
Katrā gadījumā ja pats aiziesi, nekas slikts nenotiks, šā vai tā būs jāsniedz viņiem paskaidrojums, jeb iesniegums, galvenais mašīnu neremontē! Tad gan būs problēmas.

Nākošo gadu septembrī Tavs BM nokritīs līdz kādai 8 klasei, bet pēc tam, ja gadu nobrauksi prātīgi, tad vienu klasei atdos Tev atpakaļ!

Avārijas

100 gadā?

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:15

27 October 2010 23:14:58 Versipellis rakstīja:
100 gadā?

Avārijas

27. Oktobris 2010, 22:16

27 October 2010 23:14:01 Ome rakstīja:
27 October 2010 23:10:34 Versipellis rakstīja:
Šķiet, ka klase ir 10.

Cik atceros, atņem 30%, t.i., būs 7.

Un tas nav nemaz slikti, pamata klase ir 6. Man ir 8, OCTA vidēji maksā pie Ls 100.

Tas ir atkarīgs cik liela kompensācija tiks izmaksāta cietušajam! Man toreiz nocēla veselus divus punktus...
Publicēt atbildi