Publicēt atbildi

Avārijas

17. Marts 2005, 22:40

Es sākumā domāju ka menti visus uz ātruma tur! :P Bet kad tu pateici ka viņiem visiem riepas pārsistas! =) Tas varētu būt ticamāk! :P

Avārijas

17. Marts 2005, 22:46

Paldies dievam es ne vienā bedrē netrāpiju kaut arī brauci diezgan raiti! :D :P ;)

Avārijas

18. Marts 2005, 00:10

Riigaa sen jau ir taada situacija ka peerkot mashinu ir sveetiigi paarbraukt paar salu tiltu i dinamiku noverteet un piekari ari pie reizes noverteet uz taam salaiduma vietaam un "dazhiem" bedres "ielaapiem"

Avārijas

18. Marts 2005, 08:26

Nu vakar uz 110 braucu kā nemetās un nebij ne vainas! Mašīna lenām un prātīgi šūpojās līgani! Kā jau kuģis! :D

Avārijas

18. Marts 2005, 09:32

vakar uz 80 braucu (atraak zhel savas mashinas) un uz tiem pashiem 80 jau paaris reizes naacas strauji bremzeet jo redzamiba nebija no taam labaakajaam + pārējie arī raustiijas un kaut kaadu murgu veidoja ...

Avārijas

18. Marts 2005, 09:36

Nu es braucu ap 10 vakarā tad mašīnas bij mazāk, bet redzamība bij kā bij es braucu ar savu intuīciju! 8D

Avārijas

28. Maijs 2005, 22:10

Tā nu atkal sanāca avarēt :P
Viss sākās ar to,ka dikti steidzos.Braucu pa Gaujas ielu un uzgriezos uz to Vairoga ielas tiltu.Viņš pēc tam krustojas ar Brīvības ielu pie Elkor centra.
Situācija tāda.Uzgriežos es uz tā tilta no Gaujas ielas un baigi kurinu,jo kalniņā sanāk braukt.Kā zināms,tur ir divas joslas katrā virzienā.Es kurinu pa labo joslu.Redzu spogulī,ka aiz muguras parādās viens balts cigārs un kurina līdzi.Nu baigi cenšas turēt līdzi :D
Tā nu kurinam tai kalniņā.Ātrums jau kādi 80-90 km/h Atļautais ir 70 :blush: Tā nu braucam viens otram blakus.Tālumā redzu,ka pa manu joslu bubina viens volvo.Es drusku nometu gāzi,lai tas cigārs patešās garām un es varu ieņemt viņa joslu un apbraukt volvo. Kas tev deva!Tas cigārs arī nomet gāzi.Karoče,jūtu,ka volvo tuvojas,cigārs nebrauc garām nu sāku jau uztraukties.
Beigās tik daudz sabremzējos,ka tam cigāram nekas cits neatlika,kā braukt garām. Tikko,kā viņš babrauc garām,es ieņemu viņa joslu un apbraucu volvo.Bet...cigārs met pa mēmajiem.Starp mani un viņu ir kādi metri 5.Nu es sabijos,bet uzspēju nobremzēt. Nesaprotu,kādēļ viņš tā darija :?
Stulbs jau es esmu,bet parādā nepaliku.Izbaudija viņš arī kā ir,kad šitā kāds izdara tev priekšā. Pēc tam dodu gāzi grīdā un vagu prom.Bet šis pakaļ.Nu žmiedzam jau uz 100km/h Tā nu tuvojas luksofors.Es braucu pa labi uz Elkoru.Tur sanāk tāds līkumiņš paralēli tramvaja sliedēm. Šis man pakaļ līdz tam līkumam un nu jau ir galīgi tuvu.īkums tuvojas un es laideni spiežu pa bremzēm. Ne jau,tā,kā uz tilta :evil: Bet,šis nenoreāģēja vai ātrums par lielu. Karoče ielidoja man dibenā.
Rezultāts- cigāram izsista fāra,pavarotņiks un kaut kādi vizuāli defekti bamperam. Man-pilnīgi un absolūti NEKAS, jo man ir ļoooti briesmīgs farkops.Redzams būs bildītē.

http://foto.inbox.lv/richy725/29-12-200 ... 64_img.jpg

Avārijas

28. Maijs 2005, 22:15

Nu RICHY... labs! :) Nu un ko jūs ar viņu sarunājāt? :)
A tu gribi to āķi noņemt... vēl padomā!!!! :D

Avārijas

28. Maijs 2005, 22:20

nu ko tad varēja sarunāts.PAts vecis no cigāra arī mentus izsauca.Tie atbrauca,nolamāja,ka traucē dēļ sīkumiem,uzjautāja vai ir pretenzijas-man nebija un palaida prom ;)

Avārijas

28. Maijs 2005, 22:21

nu bet āķis taču ir šausmīga paskata 8D
Publicēt atbildi