30. Oktobris 2008, 00:19
Ja tik ilgus laikus kārtību nevar ieviest lielākie cietēji — apdrošinātāji, kam lieki jāņemās ar izmaksām un jāuztur personāls, kas ar to visu strādā, tad pāris entuziasti būs kā piliens jūrā.
30. Oktobris 2008, 08:31
[user]221196|Juniors|[/user]Dažās valstīs joprojām spēkā ir roku ciršanas likumi... es teiktu ļoti iedarbīgi! :evil:
Ir vēl otrs variants-uz vietas bikses nost un izdupsēt......bet tad jau mentiem laikam jātur lieka štata vieta
Domāju ka rezultāts būtu ļoti efektīvs.
30. Oktobris 2008, 09:20
[user]252185|Tochev|[/user]ja pasham butu lieka nauda, jau sen GaisaShauteni ar optisko butu nopircis, jo no 9 stava ljoti ilgi skriet leja...
šitā ir forša nodarbe, ja ar optisko tēmekli, skolaslaikā no 5 stāva pa ceļa zīmēm šāvu dzīvojot centrā
30. Oktobris 2008, 09:43
[user]221196|Juniors|[/user]Dažās valstīs joprojām spēkā ir roku ciršanas likumi... es teiktu ļoti iedarbīgi! :evil:
:iagree:
30. Oktobris 2008, 12:14
[user]252185|Tochev|[/user]vispar publiski jasak trokshnjot, jo tiesham nekas nav izdarits, to pashu par mobilajiem talruniem un notebukiem, un tt
vajaga kaut kada kustiba.
:iagree:
31. Oktobris 2008, 07:06
karoch, pa darbadienas naktim esmu brivs, varam pasedet, pagaidit dazhus
.gif)
jabut ap 2 ekipazhiem un pa centru esma, lai ta, noteikti
03. Novembris 2008, 06:10
viens jau ir, lureja pa logiem, tiko vienu nariku atvedu uz policiju...
un tiem jau ir vesture uz vinju
.gif)
varbut vajadzeja sagaidit, kamer logu izstitis, bet nenoturejos
un ko jus, visi parejie? ta ari majas mierigi gulesiet?
03. Novembris 2008, 06:46
pie vinja atrastas mantas secina, ka jau mashinam tas domatas...
03. Novembris 2008, 07:24
automashinas vaditajs, kuru tas mesls pieskatija, jau bridinats, ka magi labaak neatstat. talaakais ir vinja izvele.
Jo retaak tava rajona vinjiem izdosies kaut ko dabuut, jo biezhaak tie atnaaks, tatad seciniet pashi. Skaidroshanas darbs ari palidz.
03. Novembris 2008, 09:50
[user]222519|Emsis|[/user]
[user]252185|Tochev|[/user]ja pasham butu lieka nauda, jau sen GaisaShauteni ar optisko butu nopircis, jo no 9 stava ljoti ilgi skriet leja...
šitā ir forša nodarbe, ja ar optisko tēmekli, skolaslaikā no 5 stāva pa ceļa zīmēm šāvu dzīvojot centrā

es zina pāris cilvēkus, kas par šādu debīlismu ir reāli iesēdušies. Pēc likuma burta arī ar atļautās jaudas pneimatiku var dabūt diezgan bargu sodu. piedevām īpaši neko nepārkāpjot.