Publicēt atbildi

Fotoradaru Bizness

04. Aprīlis 2012, 13:48

04 April 2012 14:26:01 RaimisMB rakstīja:
Starp citu, varētu noskaidrot FR uzstādītāju privātos auto nr, Zivtiņa un t.t., uztaisīt papīra nr uzlīmēt savam virsū un palidot ik pa laikam garām FR...lai viņiem arī čakars drusku sanāk!
Labāk būtu palidot garām ar bulku vāģi ar tieši tādu numuru, kā konkrētā fotografējošā radara sarga bulku vāģim.

Fotoradaru Bizness

04. Aprīlis 2012, 21:08

Vislabāk būtu,ja kāds/a smuki ieliktu,formu,kas ierindas pilsonim/ei,kurš/a ti/cis/kusi pie vēstules ar foto un aicinājumu maksāt - lūk ko darīt tālāk - kur,kā,ko rakstīt,kam un kad.
Vot tā.
Ja šito visu vēl savam brālēnam iz latgales iestāstīšu,tad protesta forma būs OK.Un rakstītāju ka biezs.
:D

Fotoradaru Bizness

04. Aprīlis 2012, 21:11

04 April 2012 22:08:24 uudensputns rakstīja:
Vislabāk būtu,ja kāds/a smuki ieliktu,formu,kas ierindas pilsonim/ei,kurš/a ti/cis/kusi pie vēstules ar foto un aicinājumu maksāt - lūk ko darīt tālāk - kur,kā,ko rakstīt,kam un kad.
Vot tā.
Ja šito visu vēl savam brālēnam iz latgales iestāstīšu,tad protesta forma būs OK.Un rakstītāju ka biezs.
:D

You mean like this?

http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/409035-ka_parsudzet_radaru_sodus_konsulte_jurists

Fotoradaru Bizness

04. Aprīlis 2012, 21:22

Ta nē - clansman jau kko provēja,tātad kā ar karotīti mutē...:D

Fotoradaru Bizness

04. Aprīlis 2012, 21:32

Es domāju, ka katram kaut cik normālam cilvēkam jādara VISS IESPĒJAMAIS, lai šis radaru biszness nogrimtu un tie mēsli ātrāk pazustu no ceļiem.
Ir principa pēc jāapstrīd VISI radaru sodi, lai naudas plūsma izbeidzas un tas bizness aiziet uz grunti.
Ar tik nekaunīgu reketu ir jācīnās.
To vajag darīt zināmu radiem, draugiem, kaimiņiem, kolēģiem. Jārīkojas masveidīgi.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 04. Aprīlis 2012, 21:41, kopā labots 1 reizi.

Fotoradaru Bizness

05. Aprīlis 2012, 10:31

04 April 2012 22:32:47 Versipellis rakstīja:
Es domāju, ka katram kaut cik normālam cilvēkam jādara VISS IESPĒJAMAIS, lai šis radaru biszness nogrimtu ....

Man jau liekas, ka jādara tikai viens JĀBRAUC pēc noteikumiem un viss.

P.S. Tūlīt visi kritīs man virsū,bet noteikumi ir jāievēro PUNKTS.

Fotoradaru Bizness

05. Aprīlis 2012, 11:01

Varbūt vajag ar kefīru iemest?:hmz:

Fotoradaru Bizness

05. Aprīlis 2012, 11:38

(c)
Алгоритм следующий: 1. Получив штраф по почте (или любое решение государства — таможни, Рижской думы, налоговой и т. п.), отправляем протест (я отправляю на русском — работает) на адрес, указанный в решении. Как правило, это начальник. Вот на его имя и пишем. Например: «Не согласен со штрафом, ехал 50 км/ч, а радар ваш все врет!» Отправляю всегда заказным письмом, стоит лат. 2. Получив в течение месяца от них ответ на 5 страницах типа «сам дурак, а радар наш хороший», подаю заявление в административный суд. Бесплатно. Написать можно на месте под диктовку того, кто принимает заявления. Надо приложить копию штрафа и копию ответа из полиции. Формулировка та же: ехал 50 км/ч, а они привязались. 3. Суд будет года через два. На это время останавливается действие протокола, можно проходить ТО и т. п. и не платить. 4. На суде надо молчать, ну или стоять на своем. 5. Если суд присудит заплатить — обжалуем решение в Окружном суде. Это еще года два. У меня, правда, никогда до него не доходило, все административные дела принимают в мою пользу. «В принципе, все. Потеря — лат на письма, несколько часов времени в суде. Результат отрицательный — платим тот же штраф без комиссии через кучу лет. Результат положительный — не платим ничего!»

Fotoradaru Bizness

05. Aprīlis 2012, 11:55

05 April 2012 11:31:11 Arnis_Gr rakstīja:
04 April 2012 22:32:47 Versipellis rakstīja:
Es domāju, ka katram kaut cik normālam cilvēkam jādara VISS IESPĒJAMAIS, lai šis radaru biszness nogrimtu ....

Man jau liekas, ka jādara tikai viens JĀBRAUC pēc noteikumiem un viss.

P.S. Tūlīt visi kritīs man virsū,bet noteikumi ir jāievēro PUNKTS.

Arni_Gr, nav par ko Tev krist virsū, Tev ir taisnība! Absolūta! Tirgus nav, likumi ir jāievēro!
Un šeit toč nav cilvēki, kuri teiks, ka 120 km/h pie skolas vai pusdienlaikā Brīvības ielā ir vīrišķības pazīme un tā ir jādara.
Vnk Tev, Arni_Gr, ir paveicies - Tu dzīvo pozitīvu dzīvi Leiputrijā, apkāŗt viss ir skaists, balts un pūkains. Tā arī jādzīvo. Think positive.

Bet kā Tu redzi, tēma ir “Fotoradaru bizness”. Cilvēkiem uztrauc, nav vienaldzīgi tas, kādā veidā, kā, kāpēc utt. notiek šis process. Par to jau tik daudz runāts, nav ko sevišķi piebilst. Bet kā redzams, Tev Arni_Gr, šī situācija apmierina. Tad iedomājies situāciju, kad arī citus pārkāpumus fiksē privātkompānija: karogu neizkāršana valsts svētkos, automašīnu novietošana pie mājām zaļajā zonā, apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpšana utt. Un ar tādiem nosacījumiem, kādi ir šobrīd fotoradaristiem – nekāds protokols pārkāpēja klātbūtnē, tikai pārkāpuma fiksēšana ar foto-video ierīcēm, kurai policijas inspektori tic bez ierunām, ka pat auto un numurus jauc. Iedomājies, kas tad būtu?

Arni_Gr, iedomājies situāciju: visi ļaunie likumu neievērotāji pārkāpj likumu – pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, radari to fiksē, policijas inspektors piemēro sodu, “ļaunais likumpārkāpējs” saņem pastakastē lēmumu. Viss, dodies maksāt. Nesamaksāsi tagad, samksāsi tehapskatē.
Un tad kādu dienu Tu, kā jau noskaidrojies, it kā apziņīgais autobraucējs, kurš nepārkāpj likumu, tb atļauto braukšanas ātrumu, iebrauc fotoradaru darbības zonā ar 54 km/h. Vai 34, vai 24, attiecīgās vietās. Spidometrs analogais, precīzi neizsekosi katru sekundi, uz ceļu arī jāskatās – ne tikai spidometrā, pastāvīgi ar kruīzu pa pilsētu nepabrauksi. Lēmumā – 3km/h=51 km/h. Sods Ls 10.
Alles: pārkāpējs Arnis_Gr. Un tā vairākas x dienā, nedēļā, mēnesī. Mēneša beigās summa var savākties. Un “likumam, kurš jāievēro”, uzspļaut uz to, ka nebrauci ar 72 km/h, bet faktisko 51 km/h (pēc radara mērījuma). Un arvien vairāk pārņem Leiputrijas sajūta.
P.S. Neticu, ka Arnis_Gr nekad nav pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu par 1,2,3…10..20 km/h. Neticu.

Fotoradaru Bizness

05. Aprīlis 2012, 12:20

Testing, testing admin for errors
Kādam atkal palika garlaicīgi es skatos
Attēls

Attēls

še jums izklaidīte,
ja jau klausaties ka te vienam olas spiež tik traki ka jābano neparko :)

Warning: array_diff(): Argument #2 is not an array in admin_menu_tree_dynamic()
uzmini nu :D
Publicēt atbildi