Publicēt atbildi

Fotoradaru Bizness

25. Marts 2012, 13:53

25 March 2012 11:38:58 Ome rakstīja:
24 March 2012 19:43:57 plashs rakstīja:
Es laikam sodien uzravos pirmo reizi ... redzu to sudu a atrums 65km...tikai pec kada laicija sapratu ka kretini nnemusi zimi 70 no tas ielas dalas pirms depo kas uz ulbrokas aplja...kadi 500m
Zibsni laikam nepamaniju ... vispar kretini kapec es nevaru gar tiem kapiem kapat uz 70 ... nu kads tur objektivs iemesls ...skola? vai mironisi no kapiem nak ara?
Tur jopcik ir 4 joslas ar dubulto neppartraukto1 musu sosejam biezi tadu glaunu apstaklju nav!
tur ir vienkarshi gajeju pareja un vechi nevar pariet no kapiem uz kapiem

1) gālēju pārēja;

2) regulāri pirms gājēju pārejas kāds apgriežas, lai tiktu uz Depo, ja brauc no otra gala, jo pagrieziens pa kreisi un Depo ir aizliegts.

Starp citu, zīme noņemta vismaz pirms pusgada. Un sākumā nevienu necentās ķert.

Uz sosejas ar ir gajeju parejas tad pirms vijanm noliek 50 un miers ...a te 3 km javelkas xvz kapec!

Fotoradaru Bizness

30. Marts 2012, 19:49

Kādu laiku nebiju uz vietas, tagad uz kādu brīdi atgriežoties, redzu kārtējās izmaiņas (lietu attīstību).
Cik saprotu, stacionārie vēl joprojām nav ieviesti? Vismaz Jelgavas un Ventspils trasēs solītajās vietās neredzēju.
Ja pareizi sapratu, tad fotoradaru izvietojuma kartes oficiāli zaudējušas savu nozīmi/aktualitāti?
Ir redzēti pārvietojamie radari tur, kur tie nevienā kartē nav paredzēti - mežā uz Jelgavas apvedceļa, taisnā gabālā uz Tukuma-Jelgavas šosejas, Lāčplēša ielā Rīgā, īsi pirms Deglava un Zemitānu tiltu margām, utt.

Fotoradaru Bizness

30. Marts 2012, 22:01

ja man nofotografeja, pec kadu laiku sanak vestule ar sodu?

Fotoradaru Bizness

30. Marts 2012, 22:02

2-4 nedēļas...

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 20:20

Aizgāja pirmās akcijas pret fotoradariem:DAnti fotoradaru akcija

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 20:51

01 April 2012 21:20:09 Papis rakstīja:
Aizgāja pirmās akcijas pret fotoradariem:DAnti fotoradaru akcija

Nožēlojami, ka meitenes no Ukrainas veido pirmo publisko pretradaru akciju Latvijā. Vietējie pretradaristi tik vien var kā virtuvē vai internetā pasūkstīties.

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 21:10

Tas raksts ir 1.aprīļa joks, starp citu ;)

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 21:19

Clansman uzķērās. :mhihi:

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 21:52

Aprill aprill! Juhū es arī iedevu kādam aprīli - beidzot :shura:

Fotoradaru Bizness

01. Aprīlis 2012, 21:56

Rītu un dienu noturējies, uz vakara pusi "rasslabilsa"! :D Nu i labi, tādam arī jābūt 1.aprīlim!
P.S. Joprojām esmu par aktīvu rīcību pret ar radariem saistīto! :grudaks:
Publicēt atbildi