Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Decembris 2008, 21:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Reini, tādā gadījumā tam VW jāpaliek bez stikliem. :x Tas ir psc... Toč atrastu un izdarītu kaut ko.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Decembris 2008, 21:25 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 12:26
Atbildes: 433
Ej uz lietas izskatishanu un saki ka bija. Principa CP Rigas priekshnieka vietnieks pats tolkom neko neizlems, jo policijai ir diezgan attala APK lietvedibas sados jautajumos sapratne. Tad uc CP Stabu iela, tad tadministrativajas tiesas. Principa jautajums.
P.S. Know-how: dabu liecinieku, kuram smadzenes un neapjuk no pirma jautajuma.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Decembris 2008, 22:30 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Wolksvagen Tiguan melns FP8777 :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 21:01 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2008, 22:14
Atbildes: 466
Mašīna: E300d 1995.g 300TurboD 1991.g
Šodien ap 13.00 Kokneses pagastā avāriju izraisīja "TOLMETA" smagās automašīnas autovadītājs, kā rezultātā uz kādu stundu bij visai apgrūtinoša satiksme pa Rīgas- Daugavpils šoseju. Vai tik tas nebij kāds no Zhenek padotajiem? 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 12:35 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
vakar naktī, ap 2, gandrīz aizmigu pie stūres un gandrīz iepiliju stabā, pasažieris uzbļāva tik, tik tad atčuhnijos :|
Esiet uzmanīgi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 13:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
No tevīm?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 13:31 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]No tevīm?

no savām asām prāta spējām

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 17:50 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Citēt:
[user]14923|mb300sl|Vot sievietes !!! Uzmanās[/user]Šodien: Braucu pa Hanzas ielu, Pulkveža brieža ielas virzienā. Braucu pa otro joslu, un reku šeku sieviete ar jaunu Wolksvagen Tiguan melnu nesās arā no vārtrūmes kas atrodas kreisajā pretējā pusē, nesās pāri divām joslām un pāri 2nepātrauktām līnijām man sānos, cik paspēju tik paspēju nomest pa mēmie, bet neuzpēju pavisam, uzsita viņa ar savu sānu man pa spārnu un buferi (skrāpējums) šī apstājās redz ka man ir uzsitusies, izdomā braukt uz priekšu (padomāju ka šamējā bēgs 8D ) pabrauca viņa aptuveni 20m tālāk un apstājas un ieslēdz avārijas uguņus, jo redz ka es ar esmu apstajies un ieslēdzis avārijas uguņus.
Neko zvanam policijai, kamēr gaidam policiju ar to stulbo bābieti nemaz negribējās runāt un i nerunāju. Atbrauc menti pēc 1st25mn gaidīšanas 8D , rakstam protokolu ok, beigās vecena menta, stāsta, ka viņa esot braukusi pa otro joslu un es no pirmās joslas esmu viņu taranējis un tapēc nošvīkāts auto, es uz pakaļas 8D , kad uz jautājumie vai viņa gadījumā nepārkāpa noteikumus un nenesās pāri visām joslām un līnijām, viņa mierīgi atbildēja, " njet eta njebila ja" un viss, liecinieku nav, viņa apstājusies krietni tālāk tā ka tiešam neko policists nevar saprast un viss, iznāk liecības pretrunā un neko nevar izdarīt (abpusēja vaina), tikai tagad KASKO gadījums, pisec tā sievietei izdarīt.
Jauns veids kā pelnīt :! :! :!

Tikai bez panikas!!!!
Pirmkārt, pēc viņas apraksta tu brauci pa pirmo joslu un viņa pa otro, līdz ar to, Ja tu būtu viņu taranējis, viņa izlīdotu uz pretējā virziena joslām.
Otrkārt, būtu citāda rakstura skrapējumi, ko dažreiz parastajam mirstīgajam neieraudzīt!!! Jātaisa ekspertīze(par to vēlāk).
Treškārt, tas ir ļoti grūti taranēt mašīnu, ja pieņemtu šamās variantu!

Ceturtkārt - jāuzzin VW apdrošinātāju, kuram vajag pateikt, ka šamā pati ieblieza(a moškā viņa ir apdrošināšanas krāpniece vai nespēj samaksāt par līzingu)!!!!!!
Tagad apdrošinātāji īpaši nemīl tādus un bieži paši veic ekspertīzes un tiem patīk rakstīt iesniegumus policijai! Policija kriminālprocesa ietvaros izmantojot apdrošinātāju fotoattēlus un CP protokolus ar situācijas aprakstu var nozīmēt auto-tehnisko ekspertīzi, bet tur, cik es zinu sež sakarīgie džeki ar sakarīgām datubāzēm, kur ir apkopoti dati par CSNg(avārijām)...

Beigās arī pats vari pasūtīt neatkarīgo ekspertīzi iekš RTU, tik būs biku jāsamaksā, bet tas jau gadījumā ja pašam būs jāiesniedz tiesā prasību(civiltiesiskajā kārtībā)!!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 19:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

netālu no Vanšu tilta, kur no Jurmalas gatves uzgriežas uz tilta, redzēta avariju, kur žurka 3xx e26 ieskrējusi G270 (jauns izslatijās) nu un skatos, žurkai laikam līdz motoram purns iekšā no augšas, bet g klasei bik aipskrāpēts āķis :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Decembris 2008, 19:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Varbūt noderēs. Pirms gadiem 4 līdzīgs gadījums notika ar mani (no blakus joslas iebrauca manam SELam sānos, noarot visu kreiso sānu no priekšēja līdz aizmugurējam pagrieziena lukturim :D ). Policija par vainīgo gan atzina otru vadītaju, bet OCTAS apdrošinātāji (BTA) ar RTU ekspertu priekšgalā parādīja man citu notikuma ainu - modelējumu uz datora (no Policijas notikuma vietas protokola datiem) un rezultata atteikums izmaksai. Nu da labi, ne par to stāsts. Risinājums bija gaužām vienkāršs - vēstule LR Satiksmes birojam, Lomonosovam ielā 9, ar lietas izklāstu no manas puses un prasību izskatīt lietu. Lietu viņi izskatīja, nomodelēja situāciju un izdeva savu lēmumu - vainīgs otrs vadītajs un piedāvājums BTA pārskatīt lietu. Sis dokuments bija arī par pamatu civilietas uzsākšanai. Bet šo lēmumu sakumā iesniedzot BTA, jautajums tika atrisināts divu darba dienu laikā manā labā. Ja tas tā nebūtu atliktu tikai civillieta. Starp citu Policijas slēdziens nav saistošs apdrošinātajiem.
Visa lieta aizņēma mēnesi - 2 nedēļas BTA skatija lietu un atteica izmaksai, nepilnas 2 nedēļas LR satbirojs pētīja manu lietu un 4. nedēļā dabūju BTA piekrišanu izmaksāt man pienāķušos 700 Ls :D

Veiksmi

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012