Publicēt atbildi

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 19:05

Tas ir bezjēdzīgi! Katru gadu mēs čīkstam, ka pavasarī asfalts kūst reizē ar sniegu. Vienmēr mūsu sabiedrība ar grūtībām pieņem ko jaunu. Taču galu galā visi samierināmies un dzīvojam tālāk. Dzīve neapstājas!

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 19:43

Es laikam sodien uzravos pirmo reizi ... redzu to sudu a atrums 65km...tikai pec kada laicija sapratu ka kretini nnemusi zimi 70 no tas ielas dalas pirms depo kas uz ulbrokas aplja...kadi 500m
Zibsni laikam nepamaniju ... vispar kretini kapec es nevaru gar tiem kapiem kapat uz 70 ... nu kads tur objektivs iemesls ...skola? vai mironisi no kapiem nak ara?
Tur jopcik ir 4 joslas ar dubulto neppartraukto1 musu sosejam biezi tadu glaunu apstaklju nav!

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 20:02

Es tādu vienu no koka pasūtīju lai uztaisa ļooooti efektīvs līdzeklis!:D Savādāk drīz jau visi koki pie mājām būs nonesti!:super:

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 20:50

Interesanti- šajā tēmā vairāk in naivuma vai stulbuma? Tēmai pašai nav ne vainas, bet tie posti... Infantilisms.

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 21:38

24 March 2012 19:43:57 plashs rakstīja:
Es laikam sodien uzravos pirmo reizi ... redzu to sudu a atrums 65km...tikai pec kada laicija sapratu ka kretini nnemusi zimi 70 no tas ielas dalas pirms depo kas uz ulbrokas aplja...kadi 500m
Zibsni laikam nepamaniju ... vispar kretini kapec es nevaru gar tiem kapiem kapat uz 70 ... nu kads tur objektivs iemesls ...skola? vai mironisi no kapiem nak ara?
Tur jopcik ir 4 joslas ar dubulto neppartraukto1 musu sosejam biezi tadu glaunu apstaklju nav!
Ja radars focetu tu pamanitu strauju sarkano zilbsni un uz 65 km/h nenem radars, uzravies es biju uz 71km/h +_3km/h radara kluda=faktiskais atrums 68km/h un sods 10ls tur pat ari biju uzravies

Pēdējo reizi laboja ha601 - 24. Marts 2012, 21:39, kopā labots 1 reizi.

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 21:40

tur ir vienkarshi gajeju pareja un vechi nevar pariet no kapiem uz kapiem

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 22:40

24 March 2012 20:50:25 Clansman rakstīja:
Interesanti- šajā tēmā vairāk in naivuma vai stulbuma? Tēmai pašai nav ne vainas, bet tie posti... Infantilisms.

Latīņu val.: infantilismus
Skaidrojums: lat. infantilis bērnišķīgs
bērnišķa auguma un psih. iezīmju saglabāšanās pieaugušam cilv. Augums, locekļi paliek nelieli, āda maiga, muskuļi smalki, dzimumorgāni mazattīstīti, parasti neaug mati padusēs un kaunuma apvidū; vīriešiem neaug arī bārda, sievietēm neattīstās krūts dziedzeri, nav menstruāciju, iegurnis paliek šaurs, meitenīgs. Intelektuālā attīstība var būt normāla, atbilstoša vecumam, bet var arī palikt bērna līmenī. INFANTILISMS pamatā ir traucējumi starpsmadzenēs, hipofīzē, vairogdziedzerī un dzimumdziedzeros. Ārstēšanas iespējas nelielas; iesakāms aktīvs režīms, olbv-ām un vit.iem bagāts uzturs, E vit. un hormonu preparāti. :D:D:D

Fotoradaru Bizness

24. Marts 2012, 23:04

Lieliski, repsih! Iztulkoji un apskaidroji! Izdarīji labu darbu, kas neietekmēs, diemžēl, turpmāko postu lietderību.:super:

Fotoradaru Bizness

25. Marts 2012, 08:32

Nu ko lai saka - ir aitas(šoferi)un ir cirpēji(vitronic).Pavisam saprotama spēle bez noteikumiem.Gandrīz.
Zāles tam visam būtu normāls valsts iepirkums ar saprotamiem uzstādījumiem un pieļauju,ka pilsoņu vairākums pat nekliegtu...:)
Tagad ir kā bērnudārzā - mūs bildē visur pa stulbo(anniņa uztaisīja smilšu kūku....),savukārt braucēji ziņo ar gaismām,rācijām,waze,99,5 fm ap Rīgu (jānītis saspārdīja to kūku,maita....),rezultāts ir sajāta plūsma,kur visi lūr spidometros,nevis uz ceļa notiekošajā...idiōtisms...

Fotoradaru Bizness

25. Marts 2012, 10:38

tur ir vienkarshi gajeju pareja un vechi nevar pariet no kapiem uz kapiem

1) gālēju pārēja;

2) regulāri pirms gājēju pārejas kāds apgriežas, lai tiktu uz Depo, ja brauc no otra gala, jo pagrieziens pa kreisi un Depo ir aizliegts.

Starp citu, zīme noņemta vismaz pirms pusgada. Un sākumā nevienu necentās ķert.
Publicēt atbildi