Publicēt atbildi

Avārijas

16. Novembris 2008, 15:49

Nu ko lai saka ... tagad vrb uz kādu laiku zinās, ka pie stūres labāk nedzert

Avārijas

16. Novembris 2008, 19:26

[user]77234|-x3n0n-|[/user]chto russkomu xorosho to nemcu smert Attēls

a tam russkij za ruljom bil! :whistle:

Avārijas

16. Novembris 2008, 19:27

[user]522041|White|[/user]
[user]354807|ZauriK|[/user]vot bukvaljna minut 30 nazad, okolo 6 utra, s Jurmali jexal v Rigu, pered viadukom na aeroport menja obognal GL Brabus 6,1 s nemeckimi nomerami, posle 4evo on re6il svernutj na ulicu Jurkalnes i povora4ivaja na viaduk na skorosti kakix 100- 110 km/h ujexal ne na viaduk, a prjama i pokuvirkalsja tam, prjama na glazax!!!!!!! :( :?
uzhas! ostonovilsja, pobezhal, posmatretj, zhiv ili net voditelj!
Okazalosj zhiv, no pjanij prosta v xlam! paru taksistov pomogli, vita6jili jevo iz ma6ini, nu i ja uzhe pojexal dalj6e, a oni tam dumali 4e s ma6inoj delatj! :?
Prosta uzhas!!!!! zagubil takuju ma6inu po pjanke, xoro6o xotj sam zhivoj!da :?

da uzh :( horosho ni kogo ne zacepil :!

nu tam asoba cepljatj ne kogo bilo v 6 utra, mi s nim vdvojem po doroge toka i jexali!

Avārijas

24. Novembris 2008, 13:46

nu es ar varu pierakstīties šajā topikā, tiesa ar otru gimenes auto [mitsu]... :cry:
un vēl man tagad ir diezgan stirnu gaļas mājās :D

Avārijas

24. Novembris 2008, 13:48

[quote][user]460815|gegeris|[/user]nu es ar varu pierakstīties šajā topikā, tiesa ar otru gimenes auto [mitsu]... :cry:
un vēl man tagad ir diezgan stirnu gaļas mājās :D[/quot

Поздравляю! :) Наверно митсубиси от столкновения сильно помялся...

Avārijas

24. Novembris 2008, 13:51

nav patīkami, bet biku humoram, varēji šo lietu rakstīt Plash topikā par stirnu tēmu :D :D :D

Avārijas

24. Novembris 2008, 13:54

nu būs ko padarboties. izbeidzās bampers, lukturi [lielais+miglas], spārns, kapotu cerams izlocīs. pirms pusstundas mainītais tosols tagad cīnās pret apledošanu uz ceļa. nevar saprast kas būs ar kondišku... bet gan jau ;)
bet nu ja būtu laidis ar w123 tad tajā vakarā nomainītu lukturi un brauktu tālāk :D
un sabojāju aknas kazai, būtu gardā mērcīte....

Avārijas

17. Decembris 2008, 22:51

Šodien: Braucu pa Hanzas ielu, Pulkveža brieža ielas virzienā. Braucu pa otro joslu, un reku šeku sieviete ar jaunu Wolksvagen Tiguan melnu nesās arā no vārtrūmes kas atrodas kreisajā pretējā pusē, nesās pāri divām joslām un pāri 2nepātrauktām līnijām man sānos, cik paspēju tik paspēju nomest pa mēmie, bet neuzpēju pavisam, uzsita viņa ar savu sānu man pa spārnu un buferi (skrāpējums) šī apstājās redz ka man ir uzsitusies, izdomā braukt uz priekšu (padomāju ka šamējā bēgs 8D ) pabrauca viņa aptuveni 20m tālāk un apstājas un ieslēdz avārijas uguņus, jo redz ka es ar esmu apstajies un ieslēdzis avārijas uguņus.
Neko zvanam policijai, kamēr gaidam policiju ar to stulbo bābieti nemaz negribējās runāt un i nerunāju. Atbrauc menti pēc 1st25mn gaidīšanas 8D , rakstam protokolu ok, beigās vecena menta, stāsta, ka viņa esot braukusi pa otro joslu un es no pirmās joslas esmu viņu taranējis un tapēc nošvīkāts auto, es uz pakaļas 8D , kad uz jautājumie vai viņa gadījumā nepārkāpa noteikumus un nenesās pāri visām joslām un līnijām, viņa mierīgi atbildēja, " njet eta njebila ja" un viss, liecinieku nav, viņa apstājusies krietni tālāk tā ka tiešam neko policists nevar saprast un viss, iznāk liecības pretrunā un neko nevar izdarīt (abpusēja vaina), tikai tagad KASKO gadījums, pisec tā sievietei izdarīt.
Jauns veids kā pelnīt :! :! :!

Avārijas

18. Decembris 2008, 08:25

M jā ! Pat nav ko piebilst! Un tā arī palika , ka vainīgi abi?

Avārijas

18. Decembris 2008, 08:39

[user]14923|mb300sl|Vot sievietes !!! Uzmanās[/user]Šodien: Braucu pa Hanzas ielu, Pulkveža brieža ielas virzienā. Braucu pa otro joslu, un reku šeku sieviete ar jaunu Wolksvagen Tiguan melnu nesās arā no vārtrūmes kas atrodas kreisajā pretējā pusē, nesās pāri divām joslām un pāri 2nepātrauktām līnijām man sānos, cik paspēju tik paspēju nomest pa mēmie, bet neuzpēju pavisam, uzsita viņa ar savu sānu man pa spārnu un buferi (skrāpējums) šī apstājās redz ka man ir uzsitusies, izdomā braukt uz priekšu (padomāju ka šamējā bēgs 8D ) pabrauca viņa aptuveni 20m tālāk un apstājas un ieslēdz avārijas uguņus, jo redz ka es ar esmu apstajies un ieslēdzis avārijas uguņus.
Neko zvanam policijai, kamēr gaidam policiju ar to stulbo bābieti nemaz negribējās runāt un i nerunāju. Atbrauc menti pēc 1st25mn gaidīšanas 8D , rakstam protokolu ok, beigās vecena menta, stāsta, ka viņa esot braukusi pa otro joslu un es no pirmās joslas esmu viņu taranējis un tapēc nošvīkāts auto, es uz pakaļas 8D , kad uz jautājumie vai viņa gadījumā nepārkāpa noteikumus un nenesās pāri visām joslām un līnijām, viņa mierīgi atbildēja, " njet eta njebila ja" un viss, liecinieku nav, viņa apstājusies krietni tālāk tā ka tiešam neko policists nevar saprast un viss, iznāk liecības pretrunā un neko nevar izdarīt (abpusēja vaina), tikai tagad KASKO gadījums, pisec tā sievietei izdarīt.
Jauns veids kā pelnīt :! :! :!

Gudra sieviete - man bija līdzīgs gadījums, tikai man pa aizmugurējo buferi uzsita (protams, to mašīnu esmu jau pārdevis), bet bija tā ka šis pēc tam Policijai stāstija, ka notikums ir noticis pa visam citā vietā un ka es esot bēdzis no viņa prom un šis esot mani panācis 8D Galvenais, ka prikols tāds, ka šis kaut kādu liecinieci izsauca un lieciniece uzrakstīja paskaidrojumā - "Moj znakomij ehal ...." :P Un ar to teicienu policijā es apstrīdēju visus dokumentus un šo paņēma pēc tam pie dziesmas! Bet īstenībā es nočakarējos ar Policiju 6 mēnešus un no tiem laikiem es vairs neuzticos Latvijas Republikas valsts policijai! ;) Nu tur bija tā, ka tā vādītāja labākais draugs bija policijas šefs un šis mani gribēja visu ko tur izdarīt, bet tā kā ir arī augstāk stāvoši par Polcijas šefu, tad arī šis dabūja notrūkties :) Nevajag te mazus puišeļus novērtēt par zemu 8D :evil:
Publicēt atbildi