Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Septembris 2008, 19:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Citēt:
[user]157315|seventeen|[/user]Atkal??? No šīs vietas var sīkāk??

Pa Rīgu jau vairākkārt redzēts taisam smukos manevrus... šoreiz laikam tas beidzās...
:whistle:

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Septembris 2008, 19:51 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]208864|Mafiosi|[/user]pec bildem izskatas ka tramvajs ir gajis vismaz ar 60 km/h varbut pat vairak
Tas tiri no pasa pieredzes kad satikos ar kokiem un krumiem pie
~90km/h skade bija mazaka :whistle:

tramvajam prieksha noleca no sliedem,un nekur talak vins nav slucis,varetu pat teikt ka atrums nekads tikai paleninajuma beigas pirms apstashanas. :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Septembris 2008, 20:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Aprīlis 2007, 14:21
Atbildes: 248
Atrašanās vietas: Latvija, Jelgava, Ērgļi
Mašīna: mbx6 eco
Citēt:
[user]127706|Milicis|[/user]:evil: :evil: :evil: Tik stulbi apskādēt mašīnu, laikam māku tikai es :D Situācijas apraksts sekojošs. Pēc veiksmīgas iepirkšanās t/c Alfa iekāpju mašīnā, kura stāv normāli noparkota pēc līnijām. Priekša braukšanas virzienā. Piešķiļu, gaismas mūzika utt. Garām uz labo pusi pabrauc Chevrolet Lacetti. Pabrauc un apstājas, ieliek atpakaļgaitā. Es nodomājot, ka šis grib ieņemt manu vietu, droši braucu ārā pa kreisi. A kas tev deva 8) Šis tajā pašā laikā uzsāk kustību uz atpakaļu. Apstājos, taurēju - nekā 8)
Tagad mēs izskatamies šādi :evil: :evil: :evil: Bildēts jau pēc tam.
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Uzzvanīju policijai, šie atsūtīja kaut kādu dienestu, iedeva saskaņoto utt. Otras mašīnas vadītājs arī nedaudz sastresojies - domājam kurš vainīgs. Saku savu domu, ka šis bija apstājies un, ka es taču taurēju. Neko, sastādījām saskaņoto un izdomājām ka jāaizbrauc pie kāda apdrošinātāja, lai noskaidrotu kurš īsti vainīgs. Vistuvāk sanāca mans. Izstāstot situāciju Ergo "speciem" paliekam tā, ka vainīgs es, bet es varot uzrakstīt savu versiju un iespējams vaina tiks dalīta. Tā arī izdaram, jo džeks arī daļēji atdzīst savu vainu. Es jau neceru, ka kaut kas mainīsies, bet es arī nejūtos vainīgs par visiem 100% jo uzsākot kustību viņš tiešām stāvēja ar degošiem atpakaļgaitas uguņiem. Pārpratums 8) Bet visam ir arī savs labums :D Man tagad būs divi melni spārni :lol: :lol: :lol:

nu reaali taadaas autostaavietaas darbojaas labaas rokas likums! pats kad uzzinaaju nobriineejos, bet taa tas ir, kaugan ziimju nav un krostojumu arii ne!
draudzenei instruktors bija inspektors, laikam, tad shis staastiija visaaadas interesantas lietas!
tikai to ne viens neieveero!
un ja apskaadeetais tev sanaak labais stuuris, tad ....!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 18:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Janvāris 2006, 23:34
Atbildes: 255
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Citēt:
[user]243437|erviko|[/user]
Citēt:
[user]127706|Milicis|[/user]:evil: :evil: :evil: Tik stulbi apskādēt mašīnu, laikam māku tikai es :D Situācijas apraksts sekojošs. Pēc veiksmīgas iepirkšanās t/c Alfa iekāpju mašīnā, kura stāv normāli noparkota pēc līnijām. Priekša braukšanas virzienā. Piešķiļu, gaismas mūzika utt. Garām uz labo pusi pabrauc Chevrolet Lacetti. Pabrauc un apstājas, ieliek atpakaļgaitā. Es nodomājot, ka šis grib ieņemt manu vietu, droši braucu ārā pa kreisi. A kas tev deva 8) Šis tajā pašā laikā uzsāk kustību uz atpakaļu. Apstājos, taurēju - nekā 8)
Tagad mēs izskatamies šādi :evil: :evil: :evil: Bildēts jau pēc tam.
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Uzzvanīju policijai, šie atsūtīja kaut kādu dienestu, iedeva saskaņoto utt. Otras mašīnas vadītājs arī nedaudz sastresojies - domājam kurš vainīgs. Saku savu domu, ka šis bija apstājies un, ka es taču taurēju. Neko, sastādījām saskaņoto un izdomājām ka jāaizbrauc pie kāda apdrošinātāja, lai noskaidrotu kurš īsti vainīgs. Vistuvāk sanāca mans. Izstāstot situāciju Ergo "speciem" paliekam tā, ka vainīgs es, bet es varot uzrakstīt savu versiju un iespējams vaina tiks dalīta. Tā arī izdaram, jo džeks arī daļēji atdzīst savu vainu. Es jau neceru, ka kaut kas mainīsies, bet es arī nejūtos vainīgs par visiem 100% jo uzsākot kustību viņš tiešām stāvēja ar degošiem atpakaļgaitas uguņiem. Pārpratums 8) Bet visam ir arī savs labums :D Man tagad būs divi melni spārni :lol: :lol: :lol:

nu reaali taadaas autostaavietaas darbojaas labaas rokas likums! pats kad uzzinaaju nobriineejos, bet taa tas ir, kaugan ziimju nav un krostojumu arii ne!
draudzenei instruktors bija inspektors, laikam, tad shis staastiija visaaadas interesantas lietas!
tikai to ne viens neieveero!
un ja apskaadeetais tev sanaak labais stuuris, tad ....!

Labās rokas likums ir labās rokas likums, bet braukt atpakaļgaitā ir pavisam kas cits. Lai nu kā tur nebūtu, lieta ir atrisināta. Kā jau cerēju ir 50/50. Vakar biju Balvā, safotografēja visu - skāde īstenībā ir diezgan liela - jāmaina arī priekšējais lukturis, jo ir nolauzti stiprinājumi, arī motortelpā nedaudz redz deformācijas pēdas. Arī no priekšas skatoties tas stūris diezgan šķībs izskatās. Katrā gadījumā gaidu savus 50% no naudas un tad taisīšu visu - arī otru spārnu 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 18:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Atpakaļgaitas vispār ir dīvainas situācijas. Man autoskolā mācīja par gadījumu, kad viens auto tuvojāsielas galam ar T-veida krustojumu ar vienvirziena ielu un veiktu labo pagriezienu (vienvirziena iela pa labi). Un ieskrēja otrā automašīnā, kas pa vienvirziena ielu brauca atpakaļgaitā. Bija 100% vainīgs, jo bija zīme, ka jādod ceļš un ir jāiedomājas, ka kāds pa vienvirziena ielu var pārvietoties atpakaļgaitā. Tā kā labāk turēt acis vaļā un lieku reizi kādu palaist.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2008, 12:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Novembris 2007, 11:53
Atbildes: 185
Atrašanās vietas: Riga
Uz krasta ielas pretii jaunajam Honda salonam tada neliela shmuce :whistle:
Viens w124 kuram pakaljaa i iestureejis Audi B4
Un tad veel Lexus RX 400 pakaljaa i ielicis Renault traffic un kuram veel pakaljaa BMW X5 :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2008, 12:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
[user]352370|Lidojoshais|2+3 [/user]Uz krasta ielas pretii jaunajam Honda salonam tada neliela shmuce :whistle:
Viens w124 kuram pakaljaa i iestureejis Audi B4
Un tad veel Lexus RX 400 pakaljaa i ielicis Renault traffic un kuram veel pakaljaa BMW X5 :evil:

O jēeeee..... korķīši :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2008, 12:04 
Lietotāja avatārs
uz centra vai otru pusi? :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2008, 12:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nja, es tikko taisījos doties uz Krasteni :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2008, 12:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Novembris 2007, 11:53
Atbildes: 185
Atrašanās vietas: Riga
Uz centru 3 shajaa joslaa
Jo aciim redzot kads no vinjiem i griezies braukhsnai uz centru :ninja:

Ups kljuuda Lexusa vietaa tas i jaunais ML :P

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012