[user]243437|erviko|[/user]
Citēt:
[user]127706|Milicis|[/user]:evil: :evil: :evil: Tik stulbi apskādēt mašīnu, laikam māku tikai es

Situācijas apraksts sekojošs. Pēc veiksmīgas iepirkšanās t/c Alfa iekāpju mašīnā, kura stāv normāli noparkota pēc līnijām. Priekša braukšanas virzienā. Piešķiļu, gaismas mūzika utt. Garām uz labo pusi pabrauc Chevrolet Lacetti. Pabrauc un apstājas, ieliek atpakaļgaitā. Es nodomājot, ka šis grib ieņemt manu vietu, droši braucu ārā pa kreisi. A kas tev deva 8) Šis tajā pašā laikā uzsāk kustību uz atpakaļu. Apstājos, taurēju - nekā 8)
Tagad mēs izskatamies šādi :evil: :evil: :evil: Bildēts jau pēc tam.

Uzzvanīju policijai, šie atsūtīja kaut kādu dienestu, iedeva saskaņoto utt. Otras mašīnas vadītājs arī nedaudz sastresojies - domājam kurš vainīgs. Saku savu domu, ka šis bija apstājies un, ka es taču taurēju. Neko, sastādījām saskaņoto un izdomājām ka jāaizbrauc pie kāda apdrošinātāja, lai noskaidrotu kurš īsti vainīgs. Vistuvāk sanāca mans. Izstāstot situāciju Ergo "speciem" paliekam tā, ka vainīgs es, bet es varot uzrakstīt savu versiju un iespējams vaina tiks dalīta. Tā arī izdaram, jo džeks arī daļēji atdzīst savu vainu. Es jau neceru, ka kaut kas mainīsies, bet es arī nejūtos vainīgs par visiem 100% jo uzsākot kustību viņš tiešām stāvēja ar degošiem atpakaļgaitas uguņiem. Pārpratums 8) Bet visam ir arī savs labums

Man tagad būs divi melni spārni

nu reaali taadaas autostaavietaas darbojaas labaas rokas likums! pats kad uzzinaaju nobriineejos, bet taa tas ir, kaugan ziimju nav un krostojumu arii ne!
draudzenei instruktors bija inspektors, laikam, tad shis staastiija visaaadas interesantas lietas!
tikai to ne viens neieveero!
un ja apskaadeetais tev sanaak labais stuuris, tad ....!
Labās rokas likums ir labās rokas likums, bet braukt atpakaļgaitā ir pavisam kas cits. Lai nu kā tur nebūtu, lieta ir atrisināta. Kā jau cerēju ir 50/50. Vakar biju Balvā, safotografēja visu - skāde īstenībā ir diezgan liela - jāmaina arī priekšējais lukturis, jo ir nolauzti stiprinājumi, arī motortelpā nedaudz redz deformācijas pēdas. Arī no priekšas skatoties tas stūris diezgan šķībs izskatās. Katrā gadījumā gaidu savus 50% no naudas un tad taisīšu visu - arī otru spārnu 8)