29. Oktobris 2008, 17:25
Protams, ka baram ar gāzi neko neizdarīsi, bet vai tad tikai tapēc visi sāksim arī īstajiem apkārt vazāties... Būs tas pats kas ārzemēs - viens otru sāks bliezt nost.
29. Oktobris 2008, 18:12
da kāda bise, pazīstamam apsargam tik kautkāds izvelkamais steks... irtkā maziņš, nu ap cm 15 garš un ap 3cm diametrā,... bet nu izvelkās liela nūja un dod pa stilbiem sāpīgi...... ja sāksi ar tādu vicināties kā traks un bļaut, i bars pazudīs, i pats pasportosi...
29. Oktobris 2008, 18:14
Jā, teleskopiskais steks ir štelle!
29. Oktobris 2008, 18:14
un kā man sanāca ruņat ar vienu klientu (policijas šefu kautkādu) viss tikai sākās... ziemā un pavasarī būs i inkasatoru uzbrukumi, i atklātas laupīšanas.. urlām, kas stroikās dozas pelnija vairs nav ko darīt + daudzas lielās peškas un reketieri, kas juku laikos bija sabāsti aiz restēm, nāk ārā... nu kā oziņa putukrējuma kūkai
29. Oktobris 2008, 18:15
hmm laikam jāaiziet uz mašīnu rādžiņš noņemt un apsekt šokolādes
29. Oktobris 2008, 18:18
[user]348501|eede|[/user]+ daudzas lielās peškas un reketieri, kas juku laikos bija sabāsti aiz restēm, nāk ārā... nu kā oziņa putukrējuma kūkai

Es par to arī vienu brīdi aizdomājos, jo viņiem lielākoties sadeva 15 gadus. Domāju - nāks tagad ārā, sāks pārdali utt. Bet tad mani nomierināja - viņi visi jau sen ir izlaisti. Vērā ņemamie kadri protams. Paklusām, lēnā garā.
29. Oktobris 2008, 19:21
Lasu un brīnos: vai tiešām tāds naivums un patiesās situācijas nezināšana? Viens mudaks apsardzes asociācijas prezidents pasaka muļķības un visi to apspriež? Tāpat par zadzibā no auto. Psc.
29. Oktobris 2008, 19:21
[user]1447|MBex300|[/user]
[user]348501|eede|[/user]+ daudzas lielās peškas un reketieri, kas juku laikos bija sabāsti aiz restēm, nāk ārā... nu kā oziņa putukrējuma kūkai

Es par to arī vienu brīdi aizdomājos, jo viņiem lielākoties sadeva 15 gadus. Domāju - nāks tagad ārā, sāks pārdali utt. Bet tad mani nomierināja - viņi visi jau sen ir izlaisti. Vērā ņemamie kadri protams. Paklusām, lēnā garā.
Kuriem sadeva 15 gadus?
29. Oktobris 2008, 19:22
Tas par ko tieši?
Tas ko tas superApsargs teica protams bija pilnīgas muļķibas.
29. Oktobris 2008, 19:29
Nu ķipa reketieriem, bandītiem, slepkavām (dažādās kombinācijās)...