Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

05. Janvāris 2018, 15:25

Kurjers rakstīja:Kur tu esi, mans prezident? :neticu:

Attēls

Tie pelmeņi ir glīti :)
Es brīnos kā prezidenta auto ir bez rūsas šinī klimatā.

05. Janvāris 2018, 17:03

Redzets prezidents dzirciema ielas statiolaa ...

05. Janvāris 2018, 19:13

:rox: Satiku visus slavenus cilvekus no Domenikss, aizbraucām kopā uz pusdienu ar manu w201 :super: uztaisiju viniem testa braucienu

09. Janvāris 2018, 07:45

Vakar Domeniksā satikti MB-190, BALC180, Kurjers un Jānis D. Ļoti produktīva tikšanās bija! Pārrunātas daudzas lietas, vairāki pasākumi, uzdāvināti kalendāri! :super:
Šī gada pasākums Ar Zvaigzni pa Latviju jau iezīmē savas formas līnijas! :love: :love: :love:

:mbclub:

20. Janvāris 2018, 22:04

Vakar satikts Becker iekš T/C Spice. Šodien RaivoB pie Bowlero. :neticu:

23. Janvāris 2018, 18:39

Izsaukts eils uz tinuzju garazju paliga iecelt piekabi piekabee.baldies bro.gan jau kaadreiz kadaa tukshaa krogaa izmaksashu.

05. Februāris 2018, 08:54

NormundsK un Evucisss redzēti vakar vakarā iekš Arēna Rīga !!! :latvija:

Attēls

05. Februāris 2018, 10:49

Misters X rakstīja:NormundsK un Evucisss redzēti vakar vakarā iekš Arēna Rīga !!! :latvija:

Attēls

Man arī likās, ka manīju :)
Interesants hokeja pekstiņš vakar arēnā.
Bet CAN vēl nedēļa un ilgs lidojums, lai atcerētos, ka olimpiskajiem un pasaules čempioniem jāspēlē hokejs, nevis KHL hokejs
:latvija:

05. Februāris 2018, 22:08

TrisstaruEDZA rakstīja:Izsaukts eils uz tinuzju garazju paliga iecelt piekabi piekabee.baldies bro.gan jau kaadreiz kadaa tukshaa krogaa izmaksashu.

Vienmēr laipni

07. Februāris 2018, 14:58

Redzēju un blakus stāvēju Gazikz Biķernieku trasē šodien :D Un vēl uz Viestura prospekta redzēts GaraisarMersi, kas šoreiz neatbilst patiesībai, jo viņš bija garaisarRenault busiņu :shura:
Publicēt atbildi