Publicēt atbildi

Fotoradaru bloķētājs

06. Augusts 2008, 19:41

Visi te gudri spriež un runā,bet neviens jau ar varu to sūdu lietot neliek,pats arī nelietoju,jo kā jau teicu,man pietiek ar antiradaru,un ja kāds grib apgalvot,ka antiradars neņem fotoradaru,tad tas pats ir galīgs lunis,kurš neko nejēdz! :P

Fotoradaru bloķētājs

06. Augusts 2008, 19:42

uz to gan butu interisanti paskatities un vel kadu mentu pakal :D :D :D

Fotoradaru bloķētājs

06. Augusts 2008, 19:43

Tas pūšamais mēsls ir līdz sešām mazgāšanas reizēm!?!?!?KĀ KURŠ MAZGĀ!!! 8D

Fotoradaru bloķētājs

07. Augusts 2008, 07:32

[user]502506|gatis24|[/user]Visi te gudri spriež un runā,bet neviens jau ar varu to sūdu lietot neliek,pats arī nelietoju,jo kā jau teicu,man pietiek ar antiradaru,un ja kāds grib apgalvot,ka antiradars neņem fotoradaru,tad tas pats ir galīgs lunis,kurš neko nejēdz! :P

nu i 4o sam tada vpregajewsja?sidi 4itaj i ne zvizdi...Ja kak ,,lunis,, narod preduprezdaju i mne poh na eti radardetektori(pohodu Ti pobolwe ,,lunis,, budew raz raznici mezdi antiradarom i radar detektorom ne4ustvujew) starajusj ezditj po pravilam i eto moi problemi esli narivajusja...sledujuwi raz konkretno ukazivaj kavo s4itajew lowkom,neboisja. :ninja:

Fotoradaru bloķētājs

02. Aprīlis 2012, 20:14

Nu re - lai gan ekstrēmus gājienus neatbalstu, šī ir tendence, kas priecē sirdi!

Fotoradaru bloķētājs

02. Aprīlis 2012, 22:44

02 April 2012 21:14:55 Versipellis rakstīja:
Nu re - lai gan ekstrēmus gājienus neatbalstu, šī ir tendence, kas priecē sirdi!

šķiet daudzi pasmīn savās ūsās :mhihi:

Fotoradaru bloķētājs

02. Aprīlis 2012, 23:19

to s pidr assus ta tik vajag ,, man tikai prieks butu ja pie skolam un bernudarziem tie stavetu ,, bet sho situacuju kas pie mums notiek , nevar ka tikai par bezpredjelu nosaukt! (pidar i )
Publicēt atbildi