Publicēt atbildi

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:23

:D :D :D
Pēc avārijas braucu un pa radio skanēja Statoil reklāma, kurā tika teikts, ka AGRESĪVI BRAUCĒJI IR IZSALKUŠI CILVĒKI! Tā ka domāju viņš skrēja uz Statiku pakaļ Hot dogam :lol:

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:29

[user]26626|Kristine| :evil: [/user]Vakar man sanāca ļoti nepatīkams starpgadījums! Esmu tik ļoti dusmīga, ka nolēmu izkratīt savu sirdi 8D
Braucu pa tādu mazu Dreiliņu ieliņu virzienā uz Kalnciema ielu, lai izgrieztu uz tiltu. sastrēgums. Pa vienai joslai katrā virzienā. Nu mēs visi godīgie stāvam. Tad viens ****** ar G klasi, valsts numurs FO-400, tādā zelta-zaļgan krāsā, izrādās ka ir gudrāks par visiem, nu nolemj visus apbraukt un pielīst kolonai priekšā... Bet HOPS priekšā pārsteigums- brauc mašīna (jāatzīmē, ka viņam bij iespēja atbrīvot ceļu- bet viņs ir pārāk lepns- apstājās, ielika parkingā un nenormāli gāzē! :lol: kā kaut kādā cīņā). Sākas kustība un viņš izdomā ka mans pienākums ir viņu laist`. te sākās pats nepatīkamākais- spiež mani ārā uz gājēju celiņa, nereaģē uz manu pīpināšanu, bļaušanu utt. Vnk brauc mani saulītei pāri- viņam tak bezceļu auto... Notiek sadursme, kuras rezultātā- bojāts spogulis, spārns, bampers un tikko AMG diski pēc restaurācijas :( Un saldajā ēdienā- viņš mūk no notikuma vietas, turpinot agresīvi braukt- vnk izlido uz tiltu, kur gandrīz notiek vēl viena sadursme.
Maz teikts, ka biju šokā, bet dabūju kaudzi ar lieciniekiem, izsaucu policiju, sastādījām protokolu. Šodien braukšu pie viņa apdrošīnātāja, kas diemžēl ir Balva.
Ir redzēti agresīvi braucēji, bet šis.... liekas, ka bij normālā pālī!

mda...pohodu prosto holodok....

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:43

no "Renoir":
TL pēdējais fiksētais nobraukums (km): 20443
Pa trijiem gadiem 20 tk 8D
567 km mēnesī 8D
Viņš takš braukt nemāk, tapē tā arī sanāca ;)

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:51

Līdzjūtības! Dabūt naudu no Balvas centīšos palīdzēt! ;)

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:52

[user]26626|Kristine|[/user]
[user]2|SZ|[/user]tādam ir vieta cietumā, ne uz ielas....

Hmm- policijas darbinieks man svēti gan solīja, ka viņam tiesības būs atņemtas uz 2 gadiem! Bet nu .... Mēs tak dzīvojam LV :D

Būs ar! :) Un regresprasība no apdrošinātāju puses arī būs! :)

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:54

[user]26014|Roma|Kristine[/user]Līdzjūtības! Dabūt naudu no Balvas centīšos palīdzēt! ;)

:girl: Paldies! :) Es tulin laidisu uz Birznieka Upiisa 12- tur man jaraksta iesniegums un novertes zaudejumus!

Avārijas

23. Maijs 2008, 09:56

bet es jau 100% zinu ka novertes dikti par maz... Bet nu ar Balvu man jau ir zinamas attieciibas- pirms vairakiem gadiem jau ciinijos. tapec domaju, ka vedisu uz AutoGross lai man ar tur novertee un verteejumu iesniegsu Balvai.

Avārijas

23. Maijs 2008, 15:20

[user]26626|Kristine|[/user]bet es jau 100% zinu ka novertes dikti par maz... Bet nu ar Balvu man jau ir zinamas attieciibas- pirms vairakiem gadiem jau ciinijos. tapec domaju, ka vedisu uz AutoGross lai man ar tur novertee un verteejumu iesniegsu Balvai.

Novērtēs tā pat labi, galvenais lai ir īstais eksperts! :)

Avārijas

23. Maijs 2008, 15:59

...vispaar dazhs labs G-brauceejs nedaudz chuju pazaudeejis!!..man te nesen ar vienu G55 taada neliela pa logu pirkstoshanaas sanaaca!!...kad piedaavaaju(agresiivi)nobraukt malaa uz bazaru iespieda griidaa maita!!...biistieties no plaanpraatina uz G55(melns)Nr.??-777!!!...ar vinu tikkai pa nopietnam jaabazaree..jo shkiet puisis smadzene sen jau ir pazudeejis!! :evil:

Avārijas

23. Maijs 2008, 16:01

[user]6695|RIPS|[/user]...vispaar dazhs labs G-brauceejs nedaudz chuju pazaudeejis!!..

Varbūt cilvēki sāk kļūt tramīgāki, jo dažam labam bizness iet skuju taku...
Publicēt atbildi