Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

18. Marts 2016, 12:27

Tas būtu perfekti. Nedomāju, ka LT vai EE tāds ir. Īpaši interesanti būtu noskaidrot, vai tiešām viss uz vietas, vai nebija outsourcings atsevišķiem mezgliem uz Dāniju.

P.S. dzirdēju no tantēm pieturā, ka kluba dzimšanas diena esot plānota 22.04. pie mūsu MB dīlera :rox:

18. Marts 2016, 12:28

Skaists C124 / VNZ GP 21 vakar uz Lācplēša ielas. Ar pavasari sāk atkal parādīties skaistas kupejas ielās :super:

18. Marts 2016, 12:28

Vakar MBex300 uz Blaumaņa ielas. Lepni pārkāpa sat.not. runājot par mob. :angel:

18. Marts 2016, 12:29

vp81 rakstīja:
Misters X rakstīja::) Hmmm....bildes ieliec kādā fotki.lv vai tamlīdzīgā resursā, tad linkus uz šejienu, liekot caur pogu IMG, nebūtu slikti kādā MB meetā šo cilvēku uzaicināt, lai pastāsta par darbu, cik saprotu, uzcelts tepat no slikta un ideālu stāvokli.

Jap. Viss darīts tepat uz vietas.
Darbs prasīja 1.5, cik sapratu, nepārtraukta darba gadus :)

Mēģināšu noskaidrot var sazīmēt uz kāda pasākuma apmeklējumu.

Ja pareizi sapratu, tad:
http://www.classiccars.lv/

18. Marts 2016, 12:31

Misters X rakstīja:Tas būtu perfekti. Nedomāju, ka LT vai EE tāds ir. Īpaši interesanti būtu noskaidrot, vai tiešām viss uz vietas, vai nebija outsourcings atsevišķiem mezgliem uz Dāniju.

P.S. dzirdēju no tantēm pieturā, ka kluba dzimšanas diena esot plānota 22.04. pie mūsu MB dīlera :rox:

Mēģināšu kko noskiadrot par iespēju uz 22/04.

Pēc īpāsnieka teiktā, ļoti daudz detaļas Guldwingam tikka sūtītas caur dīleri :)

18. Marts 2016, 12:32

man gan pirmā doma bija šiem speciālistiem, bet jauki, ka ir vēl kantori, kas to prot.

http://www.rmw.lv/startpage/de/

18. Marts 2016, 17:04

un, šodien no rīta sastapts MBex un viņa Melnais Barons.

P.S. paldies par konsultāciju! :super:

21. Marts 2016, 11:57

Attēls

21. Marts 2016, 11:59

Nerāda Gullwingu no google photos :P
Uzstādījumi?

21. Marts 2016, 12:06

Vajag, lai bildes links beidzas ar paplašinājumu ( .jpg vai.gif utt)
Publicēt atbildi