Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

07. Jūnijs 2013, 21:22

Mizx rakstīja:Ja abas joslas ir pilnas, uz priekšu neviena ātrāk nekustas, tad tās pamainot vajadzēja ieraudzīt, ka katrā no tām priekšā ir pa padsmit mašīnām un ir jāatslābst.

Meh, redzēju to DN-177 šodien. Cilvēks mierīgi brauc un neizskatās, ka viņam vispār ir kāda interese par to, kas tur uz tiem paliktņiem rakstīts, jo līdz kam tādam viņš pat aizdomājies nav. :D

09. Jūnijs 2013, 00:18

AS rakstīja:
Andrey45 rakstīja:8.5 AS в Юрмале по газонам ездил! :D

:wtf: a padrobnije?

На против "Белоруссии" со встречкой разъезжался. :ata:

09. Jūnijs 2013, 22:43

šovakar ap 21iem redzēju skaistu sudrabpelēku C124 uz Daugavgrīvas ielas. Kāds no šejienes?

10. Jūnijs 2013, 09:30

Šodien pa Vanšu tiltu trakoja viens ļoti glīts, tīrs, tumši zils G-wagens ar MB Club palikņiem. Pīpināja un mētājās pa joslām! Cits attaisnojums kā došānās uz slinmīcu neliktos loģisks tādai braukšanai!

10. Jūnijs 2013, 10:17

ZAKOH ar savu W209 lēni, flegmatiski, bet nenovēršami apsteidza mani sastrēgumā uz Ulmaņa Gatves :crazy:

10. Jūnijs 2013, 17:50

Mipe uz Avotu ielas mazliet pāri sešiem :)

Un glīts, brūns 190E ar avantgarde grill uz VEF tilta ap trijiem. Īsts skaistulis :super:

10. Jūnijs 2013, 18:26

190D rakstīja:Šodien pa Vanšu tiltu trakoja viens ļoti glīts, tīrs, tumši zils G-wagens ar MB Club palikņiem. Pīpināja un mētājās pa joslām! Cits attaisnojums kā došānās uz slinmīcu neliktos loģisks tādai braukšanai!

Nu nav tāds manīts ar mūsu paliktņiem, kas tieši bij virsū rakstīts ? Bet jā, iespējams, ka cilvēkam bija ļoti jāsteidzas, visādi var gadīties. :hvz:

10. Jūnijs 2013, 20:20

Misters X rakstīja:
190D rakstīja:Šodien pa Vanšu tiltu trakoja viens ļoti glīts, tīrs, tumši zils G-wagens ar MB Club palikņiem. Pīpināja un mētājās pa joslām! Cits attaisnojums kā došānās uz slinmīcu neliktos loģisks tādai braukšanai!

Nu nav tāds manīts ar mūsu paliktņiem, kas tieši bij virsū rakstīts ? Bet jā, iespējams, ka cilvēkam bija ļoti jāsteidzas, visādi var gadīties. :hvz:

Vai tas nebija Biķernieku ielas paliktnis, nevis mūsējais? Ar tiem tomēr visādi dīvaiņi brauc.

10. Jūnijs 2013, 21:12

Satikts AS, milzīgs paldies par operatīvu izpalīdzēšanu :sveiks: :mbclubrulz:

10. Jūnijs 2013, 21:56

C180 rakstīja:Mipe uz Avotu ielas mazliet pāri sešiem :)

Un glīts, brūns 190E ar avantgarde grill uz VEF tilta ap trijiem. Īsts skaistulis :super:

Šodien redzēts w212 Classic Taxi ar tukšu motortelpu uz pacēlāja. Kas tad nu - live fast, die young?
Publicēt atbildi