Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

09. Novembris 2012, 00:35

Ginman no rīta Bauskas ielas Tehniskajā apskatē. Nepamanīja, jo es kā vienmēr braucu ar kādu citu maskētu auto.

09. Novembris 2012, 08:47

Maffioz rakstīja:pljavniekos sastapu 2us w201 statoila)diezgan smuki!kursh tas bija?

Ar sarkano Es,bet uzlocitu peleko Jankonens

09. Novembris 2012, 09:45

Misters X rakstīja:tajā brīdī biju ņipoņatkā - ko tas trakais Alfa Romeo man taurē :O :hvz: beigās nodomāju, ka agresors laikam taurēja dēļ tā, ka nepalaidu nogriezties pa kreisi pirmo :lol:

Vajadzēja lēnāk braukt, tad atpazītu un ar Jāgeri sacienātu :baigais:

Vot, vot kāreiz veicu to kreiso pagriezienu un taurēju Tev :D

09. Novembris 2012, 10:53

Kur un kā Tu tur tajās milisekundēs paspēji pamāt ar rokām ..... ? :hvz: :haha:

09. Novembris 2012, 14:10

Misters X rakstīja:Kur un kā Tu tur tajās milisekundēs paspēji pamāt ar rokām ..... ? :hvz: :haha:

Tev reakcija pamatīgi bremzē, tas kas tev bija milisekundes.....man normālas 10sekundes :D Tu brauci, ieraudzīju, PĪĪĪĪP PĪĪĪĪP uztaisīju, pamāju, redzēju tavu dzelzs seju un nogriezos :D

09. Novembris 2012, 16:42

Šodien mani izsekoja Ceška, pavazājāmies pa Prizmu, tad vēlāk ap plkst 16:00 pie DUS Statoil "Kurbads" Pretējā joslā Kaut kas KANTAINS nozibēja.

09. Novembris 2012, 18:02

Izsekoja :D :D

10. Novembris 2012, 00:00

C180 rakstīja:Izsekoja :D :D

Nu ja! Nez no kurienes parādījies :P

10. Novembris 2012, 18:36

Šorīt.......plkst 8.01 atverot acis un paskatoties pa kreisi, pirmais ko es ieraugu ir Misters X, ar dzelzs seju un dīvainu kepku uz galvas!!! Man sāk palikt bail no viņa...... :hvz:

10. Novembris 2012, 19:04

Tiešām, man sāk palikt neomulīgi :ninja: lai kur es brauktu, AS man kkur tuvumā.

P.S. nevis dīvaina Kepka, bet KHL ALL STAR Kepka.
Publicēt atbildi