Publicēt atbildi

Avārijas

01. Augusts 2007, 17:35

aiz rokas viņu neturēju, tas gan!

Attēls

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:02

panem shito bildi lidzi pie apdroshinatajiem... bet vel labak aiznes uz celu policiju... Aizbraukshana no notikuma vietas garanteta!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:06

[user]222998|_atkal_es_|[/user]panem shito bildi lidzi pie apdroshinatajiem... bet vel labak aiznes uz celu policiju... Aizbraukshana no notikuma vietas garanteta!

Traks esi pašam piešūs aizbraukšanu, ja būtu uzreiz mentus izsaucis tad vel, bet tagad labāk samierināties ar bojāgājušu trīstūri!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:09

Vinsh jau pats neaizbrauca! Vinam tak pat saskanotais kartiba!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:10

[user]222998|_atkal_es_|[/user]Vinsh jau pats neaizbrauca! Vinam tak pat saskanotais kartiba!

Lasīt vajag, saskaņoto viņš ar citu rakstīja, šitas vienkārši ņe za kuj uzbrauca uz trejsūra!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:22

uzbrauca un aiztinas... vinam tak pat vel liecinieks! Otrs ar kuru sastadija saskanoto!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:27

[user]222998|_atkal_es_|[/user]uzbrauca un aiztinas... vinam tak pat vel liecinieks! Otrs ar kuru sastadija saskanoto!

Bļāviens ka tev nav skaidrs Bija avārija ar vienu auto, rakstīja saskaņoto tikmēr cits uzbrauca trīstūrim un aizbrauca! Ja viņš uzreiz un uz vietas izsauktu mentus varētu noformēt kā aizbraukšanu no notikuma vietas, bet ja viņš pats aizbrauca tad visss, balle beigusies!

Tas būtu tas pats ja es nošķiltu savu auo(tphu, tphu tphu) un pēc trim dienām ietu uz menteni un teiktu reku man bildes no vainīgā auto( Tava kuras ir pieejamas) !

Neeee tā tas neiet cauri ne no likuma viedokļa ne pēc loģikas!

Avārijas

01. Augusts 2007, 19:28

[user]425|mipe|[/user]aiz rokas viņu neturēju, tas gan!

Un ko tad Tu gribi tagad? Lai viņš pats atnāk un samaksā par to plastmasu? Par vēlu sāki domāt. Vajadzēja uzreiz runāt.
Tas trijstūris nav dārgs. Tā pat jau no apdrošinātājiem pa virsu biku naudu dabūsi,ja pareizā vietā auto labosi.

Avārijas

03. Augusts 2007, 09:55

http://rus.delfi.lv/news/daily/criminal ... d=18624986

Avārijas

03. Augusts 2007, 10:03

Trolejbusa vadītāju nosist!!! Pi****
Publicēt atbildi