Publicēt atbildi

Avārijas

12. Janvāris 2005, 08:47

mjaa dzeki. es ar savu jauno MB esmu nobraucis tikai 4 dienas, bet jau vakar man viens buss atpakaljgaitaa rezgi samiiciija.
protams, ka naudas vinjam tagad nav., mentus atkal man negribeejaas saukt, jo riebjas niikshana un protokolu rakstiishana plus peec tam veel apdroshinaataaji. tagad domaaju, ka moshka vajadzeeja.
galu galaa uz goda vaarda vienojos, ka shi peec meenesha pikji man atdos. taads nu es esmu, uzticiibas un naivuma iemiesojums. :)

ps: rezgis man rezerves ir garaazaa! :D

Avārijas

12. Janvāris 2005, 08:48

iezmirsu pielikt moraali! ::::
neliekat auto aiz busiem vai citiem lieliem transporta liidzekljiem, kas savu gabariitu deelj vareetu Juus neredzeet!

jauku dienu

Avārijas

12. Janvāris 2005, 08:50

man viens shitaa CE viens ielika...

Avārijas

12. Janvāris 2005, 09:19

manam draugam Stabu ielā viņa E250`93 viens buss iemīcīja bamperu, kapotu, fāras. pēc iespējas nestāviet aiz kravas busiem

Avārijas

12. Janvāris 2005, 15:11

Hmm, stāvēt jau var aiz busiem, bet vajag apstāties tā, lai viņš spogulī redzētu. Es ar vienreiz ar busu gandrīz vienu pamīciju - apstājos ar busu. Izskrēju, kur vajadzēja nācu atpakaļ pamaniju, ka aizmugurē neviena nav, lecu busā un taisos maukt atpakaļgaitā, kad spogulī pamanu atvērtas autiņa drvis aiz sevis, vecis tik klusu un ātri bija pielavijies, ka gandrīz būtu pamīcijis ;)

Avārijas

12. Janvāris 2005, 15:35

[user]1270|Araabs|[/user]Hmm, stāvēt jau var aiz busiem, bet vajag apstāties tā, lai viņš spogulī redzētu. Es ar vienreiz ar busu gandrīz vienu pamīciju - apstājos ar busu. Izskrēju, kur vajadzēja nācu atpakaļ pamaniju, ka aizmugurē neviena nav, lecu busā un taisos maukt atpakaļgaitā, kad spogulī pamanu atvērtas autiņa drvis aiz sevis, vecis tik klusu un ātri bija pielavijies, ka gandrīz būtu pamīcijis ;)

shis noteikums bija ieveerots!
bet aiz busiem es vairs nestaashos! trauma uz muuzu :)

Avārijas

30. Janvāris 2005, 18:52

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/accident/

:! :! :! bildes nav vieglas priekš nerviem :! :! :!

Avārijas

30. Janvāris 2005, 19:05

:sick:

Avārijas

30. Janvāris 2005, 19:33

:sick: :sick: :sick:

Avārijas

30. Janvāris 2005, 20:09

Vo tas ir pilniigs pesec.....
Publicēt atbildi