05. Augusts 2008, 00:21
Un pēc būtības jau nekas jauns uz ceļiem nav noticis -- tas būtu kā kad nopirktas pāris jaunas CP automašīnas. Bet ažiotāža liela. Tik cik vienīgais nepatīkamais ir tas, ka sponsoriem astē sēdētāji tagad raustās, jo fotoradars paņem visus, ne tikai pirmo / pēc izlases. Bet ažiotāža noder šādiem veikliem darboņiem -- fuelmaxu tirgotājiem. Psiholoģiski tie flakoniņi gan jau, ka noder! Piektdien uz Ventspils šosejas pieredzētais liecināja, ka šobrīd tomēr braucēju tikumi mainījušies nav. Labākā doma bija nevis braukt atpakaļ uz Rīgu, bet iebraukt Jūrmalā paēst un vēlākā vakarā turpināt ceļu, kad attiecīgā autovadītāju kategorija bija prom.
05. Augusts 2008, 00:45
mne po4emuto kazhetsja , chto razvod vsje eto
05. Augusts 2008, 06:54
vot es kautka neesmu redzejis ne ta saucamo sarkano zibsni, ne pashus radarus! a vini nomasketi, jeb ta labi redzami? nav ta ka zibsni var ari nepamanit?
05. Augusts 2008, 07:12
[user]379|Mizx|[/user]Soda punktus nedod, tātad sameklēt auto nebūtu problēmu. Atliktu tikai garantēt, ka šādu brīnumlīdzekļu pārdevējs samaksā soda kvīti.
vo vo ... ja būtu rakstistka vienošanās/garantija par to ka izmantojot šo joku tomēr nofočē un pastā atrodu CP cedeli tad attiecīgi to maksā bloķētāja pārdevējs, tad es vēl padomātu ... bet vnk tāpat ... nē paldies
05. Augusts 2008, 22:08
[user]523432|vinnijs|Fotoradaru bloķētājs[/user]:) SVEIKI VISI MB FANI
.gif)
)
vēlējos jums piedāvāt ļoti labu līdzekli pret fotoradariem
.gif)
Piedāvāju iegādāties FOTORADARU BLOĶĒTĀJUS.
IDEĀLS LIDZEKLIS PRET FOTORADARIEM
šis līdzeklis ko es piedāvāju ir tieši nācis no ražotāja,un ir oficiāli apstiprināts:)
atšķirībā no citiem lidzekliem kas patiesībā ir matulakas

Sīkāku info var iegut rakstot privāti
vai 28396673
ai maladca :clap: vozmu 10 balonov...no sna4ala na Tvojei mawine proverjajem na fotoradarah etot 4udo preparat! idjot? :evil:
05. Augusts 2008, 22:21
ES VARU TO EFEKTU APLIECINĀT!NO NUMMURA UZ BILDES VAR REDZĒT 25%-mazliet nummura sākumu un mazliet nummura beigas,pārējais ir izplūdis,gaiš pleķis.TIKAI RUMBULAS TIRGŪ TAS FUFELIS PĀRDODAS JAU SEN,UN CENA IR NO 11 LĪDZ 15 Ls.Antiradars arī fiksē fotoradaru-personīgi pārbaudīju.
05. Augusts 2008, 22:24
[user]502506|gatis24|[/user]ES VARU TO EFEKTU APLIECINĀT!NO NUMMURA UZ BILDES VAR REDZĒT 25%-mazliet nummura sākumu un mazliet nummura beigas,pārējais ir izplūdis,gaiš pleķis.TIKAI RUMBULAS TIRGŪ TAS FUFELIS PĀRDODAS JAU SEN,UN CENA IR NO 11 LĪDZ 15 Ls.Antiradars arī fiksē fotoradaru-personīgi pārbaudīju.
aha un nomainam bildei kontrastu un visu numuru redz! nevajag te liekas runas bla bla bla, konkrēti dzīvē parādat kāds... a to gudri dir*t, nav malku skaldīt!
05. Augusts 2008, 22:51
estj sposob poluchshe! snimaem nomera i kataemsa!
05. Augusts 2008, 23:30
Tirgoju fotoradaru bloķētāju pa 9,99 + PVN Ls
Cenā iekļauta melna un/vai balta krāsa, nummura izbaulēšana ar vecātēva žani, kā arī pārkrāsošana par baltu, zilu, zaļu vai savādāku (par krāsainajiem toņiem jāpiemaksā 1,76 + PVN Ls).
Garantēju, ka pēc apstrādes fotoradars neatpazīs V/N zīmi.
Ja interesē, lūdzu PM 8)
05. Augusts 2008, 23:33
es tirgoju nedaudz savādāku fotoradara bloķētāju. Tikai 3 ls gab! Atzīts par 2008 gada unkālāko un smalkāko izgudrojumu!