Publicēt atbildi

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 11:56

:lol:

enduro mocis, 2 purni, 2 slēpotāju maskas,1 liels āmurs... pielido, sasit un aizlido kautkur pāri tiltam starp auto.. ne izskerēja čalis no busa, ne ierējās poliču sirēna... ātri,lēti,efektīvi Maxims un Rīmis garantē ;)

protams sapņos :D

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 12:08

Tas i pofig ka tas bulku auto staav, ko ta izdariis leks pakal man vai ne tak, ar mociiti vai vienkarshaak richuku, aatri vien zilas tales va aizmukt, tur kur neviens auto cauri netiek un miers,
Pieteik jau ar vienu bliezienu pa leecu vienjam un basto aparats beigts,

Sho variantu es man prata itin biezhi ienaak, tracina shie foto radari

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 12:12

fotoradari ir štrunts, tagad jauniās Krievu Iskras 1 (vai kā tur) ap 90gb detektori proncipā, ja uzķer, tad zini, ka kase ir brīva ;) stradā K frekvencē, bet viļņa garums ir tik īs, ka 1. daudzi (cobras vobše neuzķer) nemaz neuzķer... 2. ja arī uzķer, tad zini, ka 90% gadijumos esi jau nofiksēts... tā lūk... :x

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 12:22

Nu vinji ar tiem saviem feeniem staav jau visiem zinamaas vietas, tur jau var piebemreez, a shito kjeemu kasti gan stelee visadas dumas vietas,
Nevar jau pamanit, ka stav kads netrafarets auto un kaut kada kaste, a milichu mashinas jau daudz maz cilveki pamana

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 12:37

na etom meste postojanno ekipazh stoit

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 14:43

[user]14923|mb300sl|[/user]Tas i pofig ka tas bulku auto staav, ko ta izdariis leks pakal man vai ne tak

velies apmaksāt Ls 30 000 par bojātu valsts mantu + process par tīsu mantas bojašanu? Tak juristos mācies, pašam būtu jafilme, kas par to var draudēt.

Ja skrienat, mākat ari par to atlocīt $ -kur problēma ?

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 15:25

[user]348501|eede|[/user]fotoradari ir štrunts, tagad jauniās Krievu Iskras 1 (vai kā tur) ap 90gb detektori proncipā, ja uzķer, tad zini, ka kase ir brīva ;) stradā K frekvencē, bet viļņa garums ir tik īs, ka 1. daudzi (cobras vobše neuzķer) nemaz neuzķer... 2. ja arī uzķer, tad zini, ka 90% gadijumos esi jau nofiksēts... tā lūk... :x

Ir tada lieta viniem (96 gab. laikam iepirkti)... Tagad bus daudziem jaskrias no naudas :) jo radardetektori nepalidz,man liekas tos brinumus ko te tirgo ka radadetaktorus vispar neko neker. Ja ker tad ar tadu aizturi ka mati.

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 15:41

[user]14923|mb300sl|[/user]Man tik interese, kas notiktu ja es brauktu ar riteni, un ar mazo kuvaldu rokaas, iebliestu tam radaram pa iekshaam vinju maz varetu salabot, un ta vajadzetu visus rigas fotoradarus cik ta vinji ir nieka 5gab maniekas 8D 8D 8D

murgs :pillepalle:

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 15:49

[user]257768|AK77|[/user]

Ir tada lieta viniem (96 gab. laikam iepirkti)... Tagad bus daudziem jaskrias no naudas :) jo radardetektori nepalidz,man liekas tos brinumus ko te tirgo ka radadetaktorus vispar neko neker. Ja ker tad ar tadu aizturi ka mati.

http://www.orb.lv/blog/?item=55026

šeit viss ir izskaidrots...

Darba kolēģim ir Beltronics kautkāds.. ķer, bet 1x šis ir šauts un detektors tik 1x iepīkstējās... un uzreiz policists iedeva kārtas numuriņu rindai bankā :lol: tā kā jāgaida, kad čaļi izdomās kautko.... tagad laikam vienīgais reālais ir rācija...

Fotoradaru Bizness

15. Februāris 2009, 15:50

teica ka pec kada 1-2 menesiem bus risinajums
Publicēt atbildi