03. Novembris 2008, 20:40
:teeth:[user]1447|MBex300|[/user][user]348501|eede|[/user]ja nopirka, tad pirkšanas pierādijums, ja atrada, tad pats zini, kas jādara lietas atrašanas gadijumā (jānes uz menteni), ja nepazīstams atdeva, tad brr aizmirsu, bet laikam arī, ja ir aizdomas,ka zagts, tad jānodod glabāšanā...
Nu, un lai Xplode tagad atbild uz šiem jautājumiem
03. Novembris 2008, 20:54
[user]348501|eede|[/user]ja nopirka, tad pirkšanas pierādijums, ja atrada, tad pats zini, kas jādara lietas atrašanas gadijumā (jānes uz menteni), ja nepazīstams atdeva, tad brr aizmirsu, bet laikam arī, ja ir aizdomas,ka zagts, tad jānodod glabāšanā...
Tev visam ir "pirkšanas pierādījums"?
Uz otro un trešo - atbilde: es jau biju ceļā uz turieni!
Boriga: man šķiet, ka tie 13 dažādas krasas un svaiguma spoguļi no MB vai BMW varētu būt zagti!03. Novembris 2008, 20:57
03. Novembris 2008, 20:59
[user]1066|mersovod|[/user][user]348501|eede|[/user]ja nopirka, tad pirkšanas pierādijums, ja atrada, tad pats zini, kas jādara lietas atrašanas gadijumā (jānes uz menteni), ja nepazīstams atdeva, tad brr aizmirsu, bet laikam arī, ja ir aizdomas,ka zagts, tad jānodod glabāšanā...
Tev visam ir "pirkšanas pierādījums"?
Uz otro un trešo - atbilde: es jau biju ceļā uz turieni!
Boriga: man šķiet, ka tie 13 dažādas krasas un svaiguma spoguļi no MB vai BMW varētu būt zagti!
NAV NEVIENAM PIENAKUMS PIERADīT SAVU NEVAINīGUMU. Iestādēm ir japierāda pretējais. nevainīguma prezumpcija.
Btw, kādreiz Sņeg(ja kas tādu atceras), kad viņu paņēma par šaudīšanos Ogrē, kad sašāva Maserrati, teica: gāju pa pazemes eju, pretī jauniešu bars, sāka viņam piesieties,viņiem pistole(jau kāds ar to bija novaļīts)! Viņš atņēmis to viņiem, lai aiznestu uz policiju(policija tieši turpat pa ceļam), bet tad viņam radītajpirkstu sarāvis krampis un pistole sakusi šaut.
Morāle: likums ir viens, bet dažādas interpretācijas.
03. Novembris 2008, 21:00
03. Novembris 2008, 21:01
03. Novembris 2008, 21:02
03. Novembris 2008, 21:02
03. Novembris 2008, 21:07
03. Novembris 2008, 21:27
[user]25140|xplode|[/user]Nopērku šodien miglniekus... un, mļa, tāda sajūta, ka nopērku savus, t.i. tos kas tika nozagti nedēļu atpakaļ. Tam urlam pilns čemodans ar visādien miglniekiem, spoguļiem, parking sensoriem - muļķim skaidrs ka viss ir zagts. Un ko ar tādiem pidariem darīt?
Sukas, bļ... :x