26. Oktobris 2008, 15:01
pirms stundas uz Vanšu tilta lika..virzienā uz centru
26. Oktobris 2008, 20:03
[user]198952|AnsisR|[/user]
[user]194540|Juxila|Ahtung!!![/user]Uz Zemitānu tilta liek fotoradaru! Virzienā uz centru
.gif)
aizbraukšu notestēt vai strādā

ja un tad paradi kvity cik tev jamaksa
26. Oktobris 2008, 21:24
iebraucot Juglā bija. Labi nomaskēts.
26. Oktobris 2008, 21:25
[user]2|SZ|[/user]iebraucot Juglā bija. Labi nomaskēts.
pārģērbts par kaut ko? 8D
26. Oktobris 2008, 21:29
auto ielas malā, aiz auto radars, noreaģēt, ja pārkāp, nav iespējams.
26. Oktobris 2008, 22:39
[user]194540|Juxila|[/user]pirms stundas uz Vanšu tilta lika..virzienā uz centru
kas te staastija, ka uz tiltiem nevarot likt, jo ne taa kaut kas var atstaroties vai ne taa.
PS. interesanti, cik tur bieži notiek avārijas, dēļ ātruma pārsniegšanas ? Man liekas, ka radari tiek likti vietās, kur visa plūsma parasti iet ātrāk
26. Oktobris 2008, 22:42
mani vairāk interesē vai vinī beidzot ir sakārtojuši juridisko pusi tam visam,un vai tagad drīkst tos radarus izmantot.
26. Oktobris 2008, 22:55
1) Uz tiltiem tiešām esot problemātiski, jo mazliet par daudz metāla konstrukciju un kā tur vēl, kas kropļo signālu.
2) Likumi nav sakārtoti un es nedomāju, ka tos pie mums sakārtos. Ja pat Vācijā nevar sakārtot. Tur izrādās tieši tas pats juridiskais robs, kas pie mums. Ja auto pieder juridiskai personai un ir izdarīts pārkāpums, policistiem ir jāpierāda, ka to tiešām ir izdarījis kāds no firmas darbiniekiem. Šie ņem foto no pārkāpuma vietas un dodas uz firmu meklēt to darbinieku. Darbinieks ieslēdzas dušā. Pārējie stāsta, ka tādu nepazīst, ka nepavisam neizskatās ne pēc viena no viņējiem. Un ar to auto neviens nekur nav braucis. Tā kā policija nevar neko pierādīt un vainīgā (fotogrāfijā redzamā) persona nav atrodama, sods tiek anulēts. Zinu dažu labu firmu īpašnieku, kas tā jau gadiem mēdz slēpties no policijas un nevienu fotoradaru sodu nav maksājis. Nedomāju, ka mūsu CP un likumdevēji būs gudrāki par Vācijas, kur šo neizdodas un neizdodas sakārtot.
26. Oktobris 2008, 22:58
Mizx atbildi par saviem vārdiem? :ermm: sanāk, ja mani nofočē, mentam obligāti jānāk uz darba vietu un jāoierāda, ka esmu braucis? un ja firma sodu nemaksā, tad nekādas juridiskas sekas neradīsies?
26. Oktobris 2008, 23:10
Es te par Vāciju stāstu, šiem izsūta auto bildi un šofera bildi. Pie mums tikai auto, šoferis nav redzams (laikam kādi lētie fotoaparāti...) Bet problēma bija līdzīga, vieni juristi te jau par to kasās ar CP, jo ir problēmas sodīt juridiskas personas. Tikai paradokss bijis tāds, kā šie iesniedz sūdzību par uzlikto sodu ar norādi uz likumu nepilnībām, tā pārkāpums tiek attcelts tāpēc, ka fotogrāfija neesot "īsti laba" vai kaut kas tāds. Par to laikam ziņās runāja.