29. Maijs 2005, 15:57
mja, tādi pārmācītāji paši reizēm neaptver, ko ar savu rīcību var izraisīt...viens baltāks par otru......
tak palaid viņu, lai tak brauc un dara kā grib......visu pasauli neizmācīsi, un ne jau mēs esam tie lielie skolotāji tagad...... :arge:
29. Maijs 2005, 16:01
[user]2|SuperZigs|[/user]mja, tādi pārmācītāji paši reizēm neaptver, ko ar savu rīcību var izraisīt...viens baltāks par otru......
tak palaid viņu, lai tak brauc un dara kā grib......visu pasauli neizmācīsi, un ne jau mēs esam tie lielie skolotāji tagad...... :arge:
:iagree:
29. Maijs 2005, 19:06
piekristu: ja uz sosejas man nevajadzetu cinities un apdzit visadus gudriniekus kuri iedomajas ka tur kur ir 90km/h -var vilkties uz 65-75km/h
un vai tad sitaa neskaitaas -= piespiedu apdzisanas izraisishana!?iekljauties plusma!? 8)
man liekas ka nebutu sho probleemu ja LV butu taa ka tepat Somija brauc: ja 70km/h taatad visi brauc 70km/h.... :!
29. Maijs 2005, 19:47
[user]2717|Last2|piekristu...[/user]piekristu: ja uz sosejas man nevajadzetu cinities un apdzit visadus gudriniekus kuri iedomajas ka tur kur ir 90km/h -var vilkties uz 65-75km/h
un vai tad sitaa neskaitaas -= piespiedu apdzisanas izraisishana!?iekljauties plusma!? 8)
man liekas ka nebutu sho probleemu ja LV butu taa ka tepat Somija brauc: ja 70km/h taatad visi brauc 70km/h.... :!
Bet Somiju un jebkuru citu valsti piesaukt un salīdzināt ir bezjēdzīgi - mūsu bāleliņiem prātiņa tā pašķidrāk.
29. Maijs 2005, 20:34
Klau,čomaki.Jūs esat bik par tālu aizgājuši.Vēlreiz atkārtoju,ka uz tilta mēs bijā tikai trīs.
Es,volvo un audi. Un ne jau tur ir kāda straujas bremzēšas vaina vai kas.Tas viss tika nokārtots tur uz tilta un aizmirsts.Avārija jau bija dēļ tā,ka viņš sāka man dzīties pakaļ un drusku par vēlu sāka bremzēt,jo priekšā bija luksofors un pagrieziens pa kreisi. Kad es jutu,ka viņš vairs neuzspēs nobremzēt,tad es spiedu gāzi,bet dzinējs par vāju un nebija tas uzrāviens,lai paceltu to ātrumu,ar kuru viņš tuvojās. Tāpēc tas trieciens nebija pārāk spēcīgs,jo es kaut drusciņ samazināju atruma starpību.
Es jau pilnīgi apzinos,ka esmu arī pie vainas un es nekad uz ceļa tā neesmu darijis,bet šoreiz nervi neizturēja šādu attieksmi no viņa puses. Varat domāt par mani ko gribat,bet ja es uzskatītu,ka neesmu vainīgs,tad te ne vārda neteiktu :x
29. Maijs 2005, 20:37
Da labi RICHY, viss taču OK! Un vispār man tomēr neliekas ka tu biji vainīgs!!!
29. Maijs 2005, 20:50
Vaya con dios, Amigo
VG
29. Maijs 2005, 20:55
Richy, es skatos, ka par nožēlu tava boksera (vai ar ko tu tur nodarbojies) daba tev piemīt arī tad, kad esi pie stūres. Es ceru, ka turpmāk centīsies vairāk pa muti dot rinkā, nevis pie stūres. Ne velti ir tāda paruna - gudrākais piekāpjas. Nav uz ceļiem ko ārdīties....
29. Maijs 2005, 22:19
[user]2717|Last2|piekristu...[/user]piekristu: ja uz sosejas man nevajadzetu cinities un apdzit visadus gudriniekus kuri iedomajas ka tur kur ir 90km/h -var vilkties uz 65-75km/h
Mans novērojums gan pavisam cits -- lēnāk par atļauto pa priekšu velkas smagais. Vai kāds to apdzen? Nē! Tikai motociklisti un visādi Porsche, Jaguar, Maseratti, vienvārdsakot, pietiekami dārgas sporta automašīnas. Tad nu man atlika parādīt, kā tās lietas jādara ar parastu automašīnu, tajā brīdī visi uz mani skatījās kā vājprātīgu, kaut ceļš apdzīšanai bija pietiekami taisns un pretī brauca vien pa retai mašīnai. Nu nebrauc visi tur kā zīmē rakstīts, toties apdzīt gan šie Skandināvijā neapdzen, izņemot augstākminētos auto...
29. Maijs 2005, 22:31
Nezinu, tad man vispar butu jaaizliedz braukt, 8D