Publicēt atbildi

Zādzības Rīgā un apkārtnē

29. Oktobris 2008, 13:12

Krievijā tā jau rīkojas-cenšas apkarot tās masu auto dedzināšanas...Cik saprotu-viņiem tas viss diezgan veiksmīgi... :)

29. Oktobris 2008, 13:16

[user]25140|xplode|[/user]sukas, b*a, tumankas vakar nospēra :x

BMW?

29. Oktobris 2008, 13:20

Man shitaa lieta konkreeti aizskar un uzzsit dusmu! Pirms daziem gadiem pie maajas aukstaa ziemas vakaraa ar kiegeliem ieliktiem maisinjos manai masiinai arii izglaazeeja priekseejo un pakaljeejo stiklu. Izsaucu policiju, bet rezultaata nekaada. Taa arii nevienu neatrada.

29. Oktobris 2008, 13:28

[user]464595|Edzaa|[/user]Man shitaa lieta konkreeti aizskar un uzzsit dusmu! Pirms daziem gadiem pie maajas aukstaa ziemas vakaraa ar kiegeliem ieliktiem maisinjos manai masiinai arii izglaazeeja priekseejo un pakaljeejo stiklu. Izsaucu policiju, bet rezultaata nekaada. Taa arii nevienu neatrada.

Kāds bija sajuties smagi "apbižots" par kaut ko...
auto stāvēja neriktīgā vietā utt...
Domāju, ka policija šādus dusmu uzsišanas gadījumus īpaši nopietni neņem... tāpēc arī neko neatrada.
Ja gribētu, tad CSI komanda noteikti atrastu, kas bija tas apbižotais āksts. Nevar būt, ka nebija atstājis nekādus pierādījumus.

Manam W124 pirms vairākiem gadiem arī kāds aplauza zīmes priekšā un pakaļā, bija arī sadurta riepa. Baigā dusma un trakums, bet principā sapratu, ka bija izdomājis auto turēt sētā vietā, kuru kāds uzskatīja par savu un citādāk to nemācēja man pateikt :(
Es toreiz domāju "kaut man būtu granātmetējs" Toč iepirstu kādam logā!

29. Oktobris 2008, 13:31

Nu, vandāļi ir visur un demolēt patīk tāpat bez jēgas. Zucic kupejai savulaik pie Akmens tilta Pārdaugavas pusē vienkārši izsita gandrīz visus stiklus un virsbūvi "apstrādāja". Nebija runa par kādu nolikšanu nevietā, toreiz tieca, ka vienkārši kādi demolētāji tur uzdarbojoties. Noķert nevienu nenoķēra. Vienīgais mierinājums, ka bija KASKO un visu sataisīja.

29. Oktobris 2008, 13:35

[user]194540|Juxila|[/user]Krievijā tā jau rīkojas-cenšas apkarot tās masu auto dedzināšanas...Cik saprotu-viņiem tas viss diezgan veiksmīgi... :)

cik saprotu, ar Mūsu likumiem tas nav iespējams. Ja sanāks netīšām "āizskart" kādu zagli, paši var dabūt problēmas.

idiotiski

29. Oktobris 2008, 13:38

Tā jau ir. Var dabūt pēc pilnas programmas par miesas bojājumu nodarīšanu. Vēl kompensāciju nāksies samaksāt.

29. Oktobris 2008, 13:38

pēdējā laikā ir vērojams tas viss dažos speciālos rajonos, vietās...varbūt ir vērts uztaisīt tādu kā interkatīvo karti ar bīstamajiem rajoniem, vietām, lai jūzeri skatās un neliek tur savus auto ?

Viena vieta ir Skonto Stadiona apkārtne, jau 4 paziņas palikuši bez logiem un salona satura. Pat atpakaļskata kameras screenu izņēma....

29. Oktobris 2008, 13:39

Pļavnieki,purvciems...
daudzīvokļu namu pagalmi...

29. Oktobris 2008, 13:47

Mainās tās vietas. Par Skonto stadionu arī es pirms kāda laika rakstīju, bet tā puse, kas Hanzas ielas gals, starp 49. un Hanzas vidusskolām. Un tad vēl regulāri stikla lauskas un izsisti logi redzami dārgām automašīnām ap Alberta ielu, Alunāna ielu. Pie Valdemāra ielas pagaidām viss mierīgi.
Publicēt atbildi