Publicēt atbildi

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 11:18

tatad es piestelēju K Band un varu neuztraukties pa fotoradaru???

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 11:26

[user]173655|vabo|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]naskoļko pomnju s priviwenija v 11 km/h uže na4inajut fotkatj :ninja:

owibo4ka-s 21km/h foto na pamjatj :ninja: v pjatnicu po to4neje infa budet :whistle: no pohodu nado fotoaļbom pokupatj :D

:iagree: :D :D :D

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 11:44

[user]211781|w126Coupe|[/user]tatad es piestelēju K Band un varu neuztraukties pa fotoradaru???

no s ulibkoi nalice usjo vremja ezdi,malili nesrabotajet :D

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 12:15

[user]2|SZ|[/user]ir K

http://www1.videogaga.lv/video?id=nvfyxxntolblgemeq

es tur neredzēju nevienu radaru

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 12:23

[user]466795|Bpa4|[/user]

es tur neredzēju nevienu radaru

a Ti dumal na doroģe 40 futovij konteiner stojatj budet :D on že ne bolwe skvorewnika :ninja:

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 12:28

nu bmw powera tauta apstiprina, ka tas esot lūk šis

http://www.trafficpolicemumbai.org/latest_trends.html

Multa Radar C

un tas nozīmē, ka pofig veņiki

Fotoradaru Bizness

09. Jūlijs 2008, 12:50

precizitāte viņam +/- 2 ili 3 km :?

Fotoradaru Bizness

15. Jūlijs 2008, 17:19

Fotoradaru karte: www.bmwpower.lv/map

Fotoradaru Bizness

15. Jūlijs 2008, 18:47

Informācijas kuplumam varētu sarunāt ar kādu radiostaciju lai ik pēc pusstundas kopā ar laika ziņām pasludina radaru dislokācijas vietas! Vai b....power nerīkojas pretlikumīgi? Lai gan rezultāts bija paredzams. No drauga draugam un kartē iekšā. šķūrējot Latvijas asfaltus ieskaties mob. talrunī un min! Cik atceros, Eiropā stāv brīdinājuma zīmes, pašķirstot ziņas noprotu, ka Latvijas CP to darīt negrasās! Vai nav zemi?

Fotoradaru Bizness

15. Jūlijs 2008, 19:40

[user]408561|Zanfta|[/user]Informācijas kuplumam varētu sarunāt ar kādu radiostaciju lai ik pēc pusstundas kopā ar laika ziņām pasludina radaru dislokācijas vietas! Vai b....power nerīkojas pretlikumīgi? Lai gan rezultāts bija paredzams. No drauga draugam un kartē iekšā. šķūrējot Latvijas asfaltus ieskaties mob. talrunī un min! Cik atceros, Eiropā stāv brīdinājuma zīmes, pašķirstot ziņas noprotu, ka Latvijas CP to darīt negrasās! Vai nav zemi?

Izskaidro man nah tev zīmes? Brauc ar atļauto ātrumu, un problēmu nebūs, tas ir pirmāmkārtām, otrkārt, kad Latvijā būs stacionārie fotoradari, tad būs arī zīmes!!!
Publicēt atbildi