Publicēt atbildi

Avārijas

27. Novembris 2004, 01:37

Nu jau vakar :D rdzēju ap 13:40,kā pie Mēbeļu Nama fūrai noraujās piekabe.Tikko sāka braukt pāri krustojumam,pabrauc man garām,tad vēl pāris metri un BUM.Es atskatos atpakaļ-fuck,vilcējs atdalijies no savas piekabes,piekabe nožāvās uz priekšas slīpi.Nu skats jau baigais.Tik nezinu,kā viņu sakabināja,bet piekabe,laikam,bija tukša.Nu man tā šķita.
Labi,ka neviens necieta.Vot būtu prikols,kad tā dura kādam uz kājas piezemētos :evil: Bet bez jokiem,ja tāds notiktu uz šosejas,kur ātrums nereti pārsniedz 90km/h,tad būtu (paši zinat kur).Šite ātrums bija labi,ja 30 km/h
Secinājums,nenormāli extremāli jāievēro distance aiz fūrām.Un vispār,jābrauc no tādām pa gabalu.Un tuvu ceļam nestāvēt,lai nedabū pa kāju,ja krīt nost :evil:

Avārijas

27. Novembris 2004, 07:22

Njā, kaut kas tāds nedzirdēts... Tam stiprinājumam tomēr vajadzēja būt drošam iespējamā svara un ātruma dēļ!

Avārijas

28. Novembris 2004, 00:31

[user]379|Mizx|[/user]Apdrošinātājiem jau princips tāds, ka vairāk par attiecīgus 5 (???) gadis vecām mašīnām maksā par detaļām no šrota... tas vecums varētu būt dažāds dažādos kantoros un kā veicas, bet tā nu tas ir. Tāpēc pie mums vecus auto KASKO negrib ņemt. Pats zinu gadījumu, kad tika sasista veca, specifiska Toyota, OCTA samaksāja tikai daļu summas par spīti tam, ka detaļas bija jāsūta jaunas no ārzemēm. Tas bija pirms pāris gadiem un neko tur nevienam neizdevās pierādīt -- teica, sēdiet un gaidiet, kamēr būs šrotā, par jaunu maksāt nedrīkstam! Pie mums vēl nav Vācija, kur lētāk uzlikt jaunu, kā lāpīties ar vecu, piedevām, pēc tam apdrošinātājiem pašiem skaidrs, ka detaļa jauna un ar to nekas nenotiks, kaut vai no šrota paņemtais spārns pēkšņi "vecuma dēļ" braucot neatdalīsies izraisot jaunu CSN...

Nu es nezinu...
No malas jau viegli spriest,bet tiesas ceļā gan varēja dabūt visu naudu no apdrošinātāja.Lai jau klasificējās kā grib,bet tā tomēr ir mantas bojāšāna un,ja tiesa nepieciešamo summu atzīs par pamatotu,tad nekādu problēmu.Tiesu izpildītājs piedzen naudu un viss.
Bet tas jau tikai teorētiski.Kaut arī,teorija nevienmēr ir tālu no prakses.Faktiski,apdrošnātājs atsakās maksāt.Značit tiesa.
:scratchchin:

Avārijas

28. Novembris 2004, 11:37

Tas sanāk, ja man kāds losis izsit priekšējo lampu. Viņš vainīgs, tad OCTA apdrošinātājs saka, lai es meklēju šrotā? !@@#@$!!
Man viens priekšējais lukturis ir jauns - jau bijis sists un ielikts vietā pilnīgi jauns. tad tā vietā man būtu jāliek zeltenīgs un puscaurs šrotinieks!?? vai arī spārni jāpērk aprūsējuši? vecas aprūsējušas durvis? Nu nē. Ja tas vēl bija ok eskortam, tad šitam nu NĒ!!!

Avārijas

28. Novembris 2004, 15:46

Jā, tur tas suns , man kad iebrauca dubinā 8D , ERGO izmaksāja 42 ls par salauzto līstīti aizmugures vākam ,biju nikns , būtu izmaksājuši 46(cik jauna maksā) ,es būtu viņus slavējis,a tagad nu nekas..... lai jau..

Avārijas

28. Novembris 2004, 16:07

[user]8980|Bismarks|[/user]Jā, tur tas suns , man kad iebrauca dubinā 8D , ERGO izmaksāja 42 ls par salauzto līstīti aizmugures vākam ,biju nikns , būtu izmaksājuši 46(cik jauna maksā) ,es būtu viņus slavējis,a tagad nu nekas..... lai jau..

Es jau teicu -- savulaik kolēģei bija rets Toyota modelis un viņa dabūja vien 1/4 daļu no sasisto spārnu un durvju (???) cenas -- bija jāpasūta jaunas un vēl ilgi jāgaida, kamēr no tā gala atsūtīs...

Avārijas

28. Novembris 2004, 18:37

Nu ja takš , šitā var uzrauties ,ka maz neliksies :(

Avārijas

03. Janvāris 2005, 23:31

http://www.mb190.de/unfallversucheunfae ... 3cr16v.jpg

Žēl vai ne?

Avārijas

03. Janvāris 2005, 23:33

A viņu taisās remontēt?Tad jau es varu derēt,kur viņš tiks atgādāts 8) Bet žēl gan.Tā jau maziņš,da te vēl no bagāžnieka šķīrās.Varu derēt,ka pasažieri dabūja konkrētas traumas :cry:

Avārijas

03. Janvāris 2005, 23:44

vostanavljeniju nepodlezhit
Publicēt atbildi