Publicēt atbildi

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:06

[user]504065|MB-811|[/user]Nu tad sarunajam Ripu un vel kadu brivpratigo noverotaju un laizam ar tavu autinu gar fotoradaru vismaz uz 150Km/h! ok?

Ja šis nostrādā, es arī esmu gatavs nopirkt flakonu. Bet tikai, ja tiešām nostrādā.

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:08

Es nopirkshu flakonu un ari polshu uzlikshu kadu gribesi! Tik vot ka lai nokontrole to ka shtraps nav atnacis? varbut ir kads CP policists kas varetu izlidzet ar informaciju? :D

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:13

Soda punktus nedod, tātad sameklēt auto nebūtu problēmu. Atliktu tikai garantēt, ka šādu brīnumlīdzekļu pārdevējs samaksā soda kvīti.

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:23

Nu tur jau ta fishka ka lai pardevejs brauc ar savu! visticamak ka uz sava uzputis pirmo baloninu!

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:24

sen pārbaudīts ;) NEDARBOJAs nekādi flakoni!

un kāpēc topiks zem Latvijas MB tūnings ?

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 22:28

[user]504065|MB-811|[/user]Nu tur jau ta fishka ka lai pardevejs brauc ar savu! visticamak ka uz sava uzputis pirmo baloninu!

Tad tak neatzīsies, ka sodu dabūjis! Lai brauc ar manu!

P.S. Tā kā šādu svaiga gaisa pārdevēju te jau kāds ducis, varētu visus bāzt vienā maisā pie ar valdi nesaskaņotas reklāmas ievietošanas (Skat. foruma lietošanas noteikumus, diskusijas autor vinnij!) un dzēst tik laukā...

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 23:09

...man jau kaadi 3 cilveeki ir nokeerushi zibspuldzi dazhaados Lv novados +_ juulija vidus, beigas ...un neviens veel nav neko saneemis !! :lol: ...vienu varu droshi teikt ...sanems!! tik jaagaida!! :lol: :D ...un kas attiecas par shitaam pleeveem ,plastmasaam ,pushamajiem utt. ...BLEFS!! nesen vaacu Tv raadija testu visiem iespeejamiem un neiespeejamajiem variantiem...neviens nenonstraadaaja !! ...tikuntaa tika atshifreets utt!!!!...taakaa sorry bet tas viss ir fufelis!!!

Fotoradaru bloķētājs

04. Augusts 2008, 23:23

ja dumal on predlozhit takuju shtellu kak v filme `taxi 2` :lol:

Fotoradaru bloķētājs

05. Augusts 2008, 00:09

Es dzirdēju ka cilvēki jau esot saņēmuši bildes :whistle:

Fotoradaru bloķētājs

05. Augusts 2008, 00:17

Ir, ir. Bet gan jau ka ne 100% nobildēto, jo kaut kas jau vēl tika norakstīts uz testiem un eksperimentiem. T.sk. tas brāķis, kad auto un numura zīme ir acīm redzami viena, bet nez kāpēc rupja kļūda atšifrējumā un sodīta cita. Jāpieslīpē, jāpieslīpē!
Publicēt atbildi