Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

13. Aprīlis 2014, 13:13

Piektdien naktī Stargoroda pasākumā noķerts Tomzs, bija nepieklājīgi skaidrs :crazy:

13. Aprīlis 2014, 14:51

Vecrīgā un tās apkārtnē esmu bieži, bet 99% skaidrā. Pāris aliņus gan varēja manīt Tavās acīs :crazy: Bet nebija tik traki kā tam cilvēkam, kas sēdēja jūsu galdiņam priekšā. Tas nabags bija tik ļoti nost, ka sāka alus vietā eļļu dzert :doh:

13. Aprīlis 2014, 22:27

Tomzs rakstīja:Vecrīgā un tās apkārtnē esmu bieži, bet 99% skaidrā. Pāris aliņus gan varēja manīt Tavās acīs :crazy: Bet nebija tik traki kā tam cilvēkam, kas sēdēja jūsu galdiņam priekšā. Tas nabags bija tik ļoti nost, ka sāka alus vietā eļļu dzert :doh:

Tas "nabags" bija ZVXXL alter ego.

14. Aprīlis 2014, 09:43

Tas nabadziņš bija tur netīšām piesēdies, jo neveiksmīgi 2x bija mēģinājis izkļūt ārā pa zāles logiem :O :D
Mēs savukārt viņu tikai tad pamanījām, kad apsardze šamo saudzīgi piecēla un aizveda uz ģērbtuvēm.

Manās acīs bija nogurums, nevis alus :nono:

@mipe - verus amicus est amquam alter idem

15. Aprīlis 2014, 22:26

Vakar redzēju PE 29 Deglavā iela ap 8,15

15. Aprīlis 2014, 22:31

Šodien ap 18:30 Artūrs uz Ulmaņa gatves uuuun tad pēc kādas pusstundas Jelgavā zaļš CLK ar kāda gada kupeju pasākuma uzlīmi uz sāna. :ninja:

Tāpat pa dienu uz Čaka ielas redzēts Amakatanav vecais Mersedesss. Izskatījās dzīvs. :baigais:

15. Aprīlis 2014, 22:33

C180 rakstīja:Šodien ap 18:30 Artūrs uz Ulmaņa gatves uuuun tad pēc kādas pusstundas Jelgavā zaļš CLK ar kāda gada kupeju pasākuma uzlīmi uz sāna. :ninja:

Tāpat pa dienu uz Čaka ielas redzēts Amakatanav vecais Mersedesss. Izskatījās dzīvs. :baigais:

Man jau šķita, ka mani nekad neviens nekur nepamana. :)
Es Tevi gan neredzēju.

15. Aprīlis 2014, 22:34

Artūrs rakstīja:
C180 rakstīja:Šodien ap 18:30 Artūrs uz Ulmaņa gatves uuuun tad pēc kādas pusstundas Jelgavā zaļš CLK ar kāda gada kupeju pasākuma uzlīmi uz sāna. :ninja:

Man jau šķita, ka mani nekad neviens nekur nepamana. :)
Es Tevi gan neredzēju.

Biju virzienā uz Jelgavu lielā Nissan džipā ar numuru "VIDZIS" :D

[Izdzēsts]

15. Aprīlis 2014, 22:34

Šo ierakstu izdzēsa Kurjers - 15. Aprīlis 2014, 22:35.
Iemesls: double

15. Aprīlis 2014, 22:56

Visi vienmēr kādu redz, bet nekad pa ceļam nevienu no MB neredzu un mani arī nē, lai gan par pašu centru braukāju, vai arī neviens pa centru nebraukā :D
Publicēt atbildi