Cik ta KM bija noskriets ? M271 kaut kā netiek lamāts par īpašu neuzticamību. Tas arī man daļēji skaidro, kāpēc jums bija tik liels patēriņš, salīdzinot ar mani.
Misters X rakstīja:Cik ta KM bija noskriets ? M271 kaut kā netiek lamāts par īpašu neuzticamību. Tas arī man daļēji skaidro, kāpēc jums bija tik liels patēriņš, salīdzinot ar mani.
Šim arī sākās lielie patēriņi ap 120 000 km (servisā stāv ar +/- 123 000 km), kad pilsētā bija 16-18 litri vēl pirms pāris nedēļām. Konstatēja, ka nepareizs aizdedzes moments vai kaut kas ar aizdedzi saistīts. Nomainīja devēju. Un nepagāja 2 nedēļas, kad pēc šī devēja maiņas sākās lielie pigori ar zobratiem. Jo vecais bija "piedilis" un strādāja. Jauna detaļa atklāja arvien jaunas problēmas. Kad atkal būs uz pekām, uzrakstīšu, kas un kā īsti bija
Es arī brīnos līdz ar Misters X. Izrādīsies vēl, ka jūs iepriekšējais īpašnieks būs ap pirkstu aptinis un nobraukums cits... (Es neticu ne vācu servisu grāmatiņām, ne turienes dīleriem, kurus patiesībā vienkārši piečakarē iepriekšējais auto lietotājs...)