Publicēt atbildi

Re: Es tevi redzēju IV

10. Jūnijs 2013, 22:32

mipe rakstīja:
C180 rakstīja:Mipe uz Avotu ielas mazliet pāri sešiem :)

Un glīts, brūns 190E ar avantgarde grill uz VEF tilta ap trijiem. Īsts skaistulis :super:

Šodien redzēts w212 Classic Taxi ar tukšu motortelpu uz pacēlāja. Kas tad nu - live fast, die young?

:D

Bet, ja nopietni, tad CGI motors un tajā esošie plastmasas zobrati, kuri dilst, dilst, dilst... :) Faktiski pēdējā mirklī izcelts no nāves.

10. Jūnijs 2013, 22:38

Cik ta KM bija noskriets ? M271 kaut kā netiek lamāts par īpašu neuzticamību. Tas arī man daļēji skaidro, kāpēc jums bija tik liels patēriņš, salīdzinot ar mani.

10. Jūnijs 2013, 22:44

Misters X rakstīja:Cik ta KM bija noskriets ? M271 kaut kā netiek lamāts par īpašu neuzticamību. Tas arī man daļēji skaidro, kāpēc jums bija tik liels patēriņš, salīdzinot ar mani.

Šim arī sākās lielie patēriņi ap 120 000 km (servisā stāv ar +/- 123 000 km), kad pilsētā bija 16-18 litri vēl pirms pāris nedēļām. Konstatēja, ka nepareizs aizdedzes moments vai kaut kas ar aizdedzi saistīts. Nomainīja devēju. Un nepagāja 2 nedēļas, kad pēc šī devēja maiņas sākās lielie pigori ar zobratiem. Jo vecais bija "piedilis" un strādāja. Jauna detaļa atklāja arvien jaunas problēmas. Kad atkal būs uz pekām, uzrakstīšu, kas un kā īsti bija :)

10. Jūnijs 2013, 22:49

Nezinu, kaut kas tur nav tīrs ... pētu vācu forumus, neviens dikti nesūdzas par tādiem rādītājiem pie 120 T km. :hvz:

11. Jūnijs 2013, 00:01

Es arī brīnos līdz ar Misters X. Izrādīsies vēl, ka jūs iepriekšējais īpašnieks būs ap pirkstu aptinis un nobraukums cits... (Es neticu ne vācu servisu grāmatiņām, ne turienes dīleriem, kurus patiesībā vienkārši piečakarē iepriekšējais auto lietotājs...)

12. Jūnijs 2013, 17:23

Diezgan bieži redzu tiešām smuku C124 baltā krāsā ar kluba palikni un kkādu QP pasākuma uzlīmi sānā.
Tas ir kāds no šejienes?

12. Jūnijs 2013, 18:15

Zaļš W202 T modelis ar veco kluba paliktni, numuros GV, palaists un sataurēts uz Deglavenes šodien.

13. Jūnijs 2013, 23:46

Šķiet 13.06 Bolderājā TB Daugavgrīvā redzēju CE230 :)

14. Jūnijs 2013, 08:07

Aizvakar uz Valdemāra ielas pie Nacionālā teātra redzēju pelēcīgu w201 ar Evo2 R17 diskiem.
Kāds no šejienes?

14. Jūnijs 2013, 16:27

karlis m rakstīja:Aizvakar uz Valdemāra ielas pie Nacionālā teātra redzēju pelēcīgu w201 ar Evo2 R17 diskiem.
Kāds no šejienes?

:alus: Ja ja, vajag zinat savus! Man te ir tema, tagad zinu ka tu vinu neredzējis. :mhihi:
Publicēt atbildi