10. Augusts 2012, 19:09
a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:
Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
10. Augusts 2012, 20:17
10 August 2012 20:09:51 vabo rakstīja:a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:
Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
10. Augusts 2012, 21:01
10. Augusts 2012, 21:07
10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:10 August 2012 16:31:46 superunknown_ rakstīja:
Ok, skaidrs. Vainīgs. Bet baigi netīšām
Beigta balle!
Pārsteidzoši, cik ļoti cilvēks var sevi necienīt un klausīt apkārtējo muļķīgus padomus!
P.S. Sāc cienīt sevi, pārsūdzi lēmumu. Ja nezini kā un kāpēc, varu izstāstīt. Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
10. Augusts 2012, 22:30
10 August 2012 22:07:36 superunknown_ rakstīja:
Wow.
Bet pastāsti gan. Man interesē, jo kā jau teicu, maksāt nevelk.
Man interesē tikai tas, vai tas ir reāli, nečakarējot savu laiku.10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:10 August 2012 16:31:46 superunknown_ rakstīja:
Ok, skaidrs. Vainīgs. Bet baigi netīšām
Beigta balle!
Pārsteidzoši, cik ļoti cilvēks var sevi necienīt un klausīt apkārtējo muļķīgus padomus!
P.S. Sāc cienīt sevi, pārsūdzi lēmumu. Ja nezini kā un kāpēc, varu izstāstīt. Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
10. Augusts 2012, 22:51
10. Augusts 2012, 23:19
10 August 2012 23:51:16 superunknown_ rakstīja:
Un ir arī 3kārt?
11. Augusts 2012, 07:09
apvainojumi?da liecies miera!Tu skatos visu laiku meklē dubulto domu visur.20 gadi stāž,tas ir labi.ok,domāšu kā Tu-ar cik policistiem esi sarunājis pa piečuku?:shura: mani pārkāpumi (pie stūres esmu mēnesi:mhihi: ) -nepareizi noparkojus -nomaksāts, atrums 74km/h 50 vietā nepaspēja pat radaru parādīt atzinos ka vainīgs-nomaksāts,Vačijā 98 gads zibsnis no radara pilsētā ap 70 km/h tā arī sods neatnāca, 92 km/h 50 vietā uzreiz devu tiesības un tehnisko neticēsi bet palaida ar mutisko brīdinājumu jo paši redzēja un izvērtēja situāciju, pats interesantākais - pagriezu uz mirgojošu ,,strelku,, nofilmēja,pārsūdzēju ar baigo skandālu, samaksāju minimālo sodu 20 ls un dabūju punktus,kuri ,,pazuda,, pēc 3 mēnešiem!Kā redzi ar neesmu engelis.Arī nepatīk kad slepj pa krūmiem radarus,vienmēr brīdinu ar gaismām,aizmugurē braucošos ar avariijku.Runa ne par to-ja jau esi pieķerts un esi vainīgs KAKOVA BANANA vajag vēl vijob#ivatsa?Kur visi ,,veči,, ir palikuši?Par vārdiem un rīcību ir jāatbild!Nevis jāmeklē otmazkas.10 August 2012 21:17:43 Clansman rakstīja:10 August 2012 20:09:51 vabo rakstīja:a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:
vabo, es te netaisnošos neviena priekšā, bet Tu, lūdzu, pastāsti, vai tevis uzdotie jautājumi jāuztver kā apgalvojumi?
Bet, ja jau tā, tad po "suščestvu zadannih voprosov": 1) ko nozīmē normāli braukt? Ja domā pēc CSN, tad principā es braucu normāli. Dažreiz pārkāpju, kā ikviens cits, mazāk vai vairāk. Kurš saka, ka nepārkāpj CSN - &irš. Un tagad, es tev pateikšu: manā vairāk nekā 20 gadu auto-moto vadītāja apliecības īpašnieka "records" ir sekojošs: 1)1.x brīdinājums(sods) par nepiesprādzētām jostām(atzinu un nepārsūdzēju, sen jau dzēsts); 2) 2.x par netīriem numuriem - Ls 20(lēmums atcelts jau policijā, jo sodīja nepamatoti pēc neesoša panta) 3) 3.x šogad ziemā par nepārtrauktas līnijas šķērsošanu un zīmes "apdzīt aizliegts" neievērošanu (pa netrafarēto Subaru bezpredelu, pārsūdzība policijā - nekā, šobrīd tiesā, par savu uzvaru nešaubos). Daudz te kāds var palielīties ar tādu "kriminālu" autovadītāja rekordu? Un sodi uz auto, ar kuriem braucu, arī nenāk, jo cenšos braukt ievērojot ātrumu un, ja sodu nav, tad jau arī sanāk, vai ne? Ievēroju tikai tāpēc, ka principiāli negribu sponsorēt jau minēto radaru uzņēmumu. Un pat ja pārkāptu, darītu to tādā veidā, laikā un vietā, lai neapdraudētu citus cilvēkus, īpašumu utt. Un sievietes ar maziem bērniem, vecākus cilvēkus, invalīdus utml. apstājos un palaižu arī bez gājēju pārejām.
Tā ka vabo, Tavi jautājumi(vai tomēr apgalvojumi) te pavisam "ņe v kassu".
Kā tad ir? Un kā pašam?
11. Augusts 2012, 09:21
11. Augusts 2012, 10:06
apvainojumi?da liecies miera!Tu skatos visu laiku meklē dubulto domu visur.20 gadi stāž,tas ir labi.ok,domāšu kā Tu-ar cik policistiem esi sarunājis pa piečuku?:shura: mani pārkāpumi (pie stūres esmu mēnesi:mhihi: ) -nepareizi noparkojus -nomaksāts, atrums 74km/h 50 vietā nepaspēja pat radaru parādīt atzinos ka vainīgs-nomaksāts,Vačijā 98 gads zibsnis no radara pilsētā ap 70 km/h tā arī sods neatnāca, 92 km/h 50 vietā uzreiz devu tiesības un tehnisko neticēsi bet palaida ar mutisko brīdinājumu jo paši redzēja un izvērtēja situāciju, pats interesantākais - pagriezu uz mirgojošu ,,strelku,, nofilmēja,pārsūdzēju ar baigo skandālu, samaksāju minimālo sodu 20 ls un dabūju punktus,kuri ,,pazuda,, pēc 3 mēnešiem!Kā redzi ar neesmu engelis.Arī nepatīk kad slepj pa krūmiem radarus,vienmēr brīdinu ar gaismām,aizmugurē braucošos ar avariijku.Runa ne par to-ja jau esi pieķerts un esi vainīgs KAKOVA BANANA vajag vēl vijob#ivatsa?Kur visi ,,veči,, ir palikuši?Par vārdiem un rīcību ir jāatbild!Nevis jāmeklē otmazkas.11 August 2012 08:09:42 vabo rakstīja:10 August 2012 21:17:43 Clansman rakstīja:a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?10 August 2012 20:09:51 vabo rakstīja:
[quote]
10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:
vabo, es te netaisnošos neviena priekšā, bet Tu, lūdzu, pastāsti, vai tevis uzdotie jautājumi jāuztver kā apgalvojumi?
Bet, ja jau tā, tad po "suščestvu zadannih voprosov": 1) ko nozīmē normāli braukt? Ja domā pēc CSN, tad principā es braucu normāli. Dažreiz pārkāpju, kā ikviens cits, mazāk vai vairāk. Kurš saka, ka nepārkāpj CSN - &irš. Un tagad, es tev pateikšu: manā vairāk nekā 20 gadu auto-moto vadītāja apliecības īpašnieka "records" ir sekojošs: 1)1.x brīdinājums(sods) par nepiesprādzētām jostām(atzinu un nepārsūdzēju, sen jau dzēsts); 2) 2.x par netīriem numuriem - Ls 20(lēmums atcelts jau policijā, jo sodīja nepamatoti pēc neesoša panta) 3) 3.x šogad ziemā par nepārtrauktas līnijas šķērsošanu un zīmes "apdzīt aizliegts" neievērošanu (pa netrafarēto Subaru bezpredelu, pārsūdzība policijā - nekā, šobrīd tiesā, par savu uzvaru nešaubos). Daudz te kāds var palielīties ar tādu "kriminālu" autovadītāja rekordu? Un sodi uz auto, ar kuriem braucu, arī nenāk, jo cenšos braukt ievērojot ātrumu un, ja sodu nav, tad jau arī sanāk, vai ne? Ievēroju tikai tāpēc, ka principiāli negribu sponsorēt jau minēto radaru uzņēmumu. Un pat ja pārkāptu, darītu to tādā veidā, laikā un vietā, lai neapdraudētu citus cilvēkus, īpašumu utt. Un sievietes ar maziem bērniem, vecākus cilvēkus, invalīdus utml. apstājos un palaižu arī bez gājēju pārejām.
Tā ka vabo, Tavi jautājumi(vai tomēr apgalvojumi) te pavisam "ņe v kassu".
Kā tad ir? Un kā pašam?