Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w124 250 D
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2007, 21:44 
Lietotāja avatārs
Tad nu taa, esmu noskatiijis Mercedesu ar 2,5 litru dīzeļdzinēju 1989. gada jau ar lielajiem moldingiem, taa kaa cena šķiet pieņemama, domāju pirkt, bet pirms tam gribētos noskaidrot dažus jaut.
- 2,5 litru diizelis izkataas, ka nav paaraak populārs, tāpēc jautājums par rezerves daļām- ir iespējas dabūt un vai nav astronomiskas summas?
- Tas pats dzinējs, vai ir izturīgs?
-Degvielas patēriņš uz 100km?
- Kam būtu jāpievērš uzmanība pirkšanas brīdī (trokšņi motorā, ritošajā) kas būtu tās vājākās vietas un cik tās maksā? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2007, 23:44 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]132181|nk86|Jautājumi par w124 250 D[/user]Tad nu taa, esmu noskatiijis Mercedesu ar 2,5 litru dīzeļdzinēju 1989. gada jau ar lielajiem moldingiem, taa kaa cena šķiet pieņemama, domāju pirkt, bet pirms tam gribētos noskaidrot dažus jaut.
- 2,5 litru diizelis izkataas, ka nav paaraak populārs, tāpēc jautājums par rezerves daļām- ir iespējas dabūt un vai nav astronomiskas summas?
- Tas pats dzinējs, vai ir izturīgs?
-Degvielas patēriņš uz 100km?
- Kam būtu jāpievērš uzmanība pirkšanas brīdī (trokšņi motorā, ritošajā) kas būtu tās vājākās vietas un cik tās maksā? :)

Dīzelis un mersedess... rēķinies, ka auto būs reāli nobraukts... minimums 400 līdz 500 000 km. Viss izņemot motoru, tas pats benzīna 124. Bez problēmām pieejams šrotos. Par degvielas patēriņu mekē forumos, jau bija info.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2007, 23:54 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Man ir 90.gada 250 atmosfēriskais dīzelis 124tajā bundžā. Tērē man viņš kādus litrus 7.5 uz simtu. Pa četriem gadiem, kamēr es viņu lietoju, motoram kā tādam esmu mainījis atplūdes caurulītes, jo bija palikušas trauslas. Eļļu pagaidām neēd ne grama, šad tad aukstam pēc ilgākas pastāvēšanas uzgrab viens vārsta hidrokompensators. Pa šo laiku ir nomainītas visas kvēlsveces.
Man liekas, ka tās paaudzes MB dīzeļi ne ar ko īpašu neatšķiras savā starpā, ja nu vienīgi ar cilindru skaitu, un cik vien zinu, visi viņi ir uzticami vislabākajā šā vārda nozīmē.
Tā kā 90% no remontiem veicu paša spēkiem, tad man remontizmaksas neliekas astronomiskas, jo tas, ko esmu mainījis, kalpo vēl šobrīd. Es biju šokā, kad nācās mainīt pakaļējos amīšus, jo vienam noslīdējušas putekļgumijas dēļ bija sabeigts štoks. Izrādījās, ka tie ir tie paši, ar kuriem autiņš noripojis no konveijera - datēti ar 90.gada beigām, kad ražots pats auto. Un ja vien tu zinātu pa kādu ceļu es ikdienā braucu...
Man tikai nepatīk viena lieta - rūsa. Pie antenas, bagažnieka atslēgas, durvju roktura, zem moldingiem...
Patiesībā nemaz nevaru būt objektīvs remonta izmaksu salīdzināšanā, jo tagad man ir W124 un pirmais auto arī bija W124. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2007, 00:23 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]Man ir 90.gada 250 atmosfēriskais dīzelis 124tajā bundžā. Tērē man viņš kādus litrus 7.5 uz simtu. Pa četriem gadiem, kamēr es viņu lietoju, motoram kā tādam esmu mainījis atplūdes caurulītes, jo bija palikušas trauslas. Eļļu pagaidām neēd ne grama, šad tad aukstam pēc ilgākas pastāvēšanas uzgrab viens vārsta hidrokompensators. Pa šo laiku ir nomainītas visas kvēlsveces.
Man liekas, ka tās paaudzes MB dīzeļi ne ar ko īpašu neatšķiras savā starpā, ja nu vienīgi ar cilindru skaitu, un cik vien zinu, visi viņi ir uzticami vislabākajā šā vārda nozīmē.
Tā kā 90% no remontiem veicu paša spēkiem, tad man remontizmaksas neliekas astronomiskas, jo tas, ko esmu mainījis, kalpo vēl šobrīd. Es biju šokā, kad nācās mainīt pakaļējos amīšus, jo vienam noslīdējušas putekļgumijas dēļ bija sabeigts štoks. Izrādījās, ka tie ir tie paši, ar kuriem autiņš noripojis no konveijera - datēti ar 90.gada beigām, kad ražots pats auto. Un ja vien tu zinātu pa kādu ceļu es ikdienā braucu...
Man tikai nepatīk viena lieta - rūsa. Pie antenas, bagažnieka atslēgas, durvju roktura, zem moldingiem...
Patiesībā nemaz nevaru būt objektīvs remonta izmaksu salīdzināšanā, jo tagad man ir W124 un pirmais auto arī bija W124. :)

Tā vien liekās, ka būs jāņem tas auto! :)

un kaa ir ar pielaišanu pie miinuss graadiem? domaaju, taa kaa auto netureeshu garaazhaa, tas vereetu buut svariigi.
un kaa ir ar detaļu izturību, nav sīkas un biežas problēmiņas, kas var izvest no pacietības?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2007, 00:27 
Lietotāja avatārs
Dīzelis un mersedess... rēķinies, ka auto būs reāli nobraukts... minimums 400 līdz 500 000 km. Viss izņemot motoru, tas pats benzīna 124.

Jaa, par tiem nobraukumiem zinu, bet man čalis viens strādā uz taksi un pēc papīriem, spidometrs otro reizi iet uz riņķi ar 700 000 nobraukumu, kopaa sanaak 1700 000 km nobraukti, bet nu tur ir regulaaraas apkopes katru meenesi un tas ir 2.0 diizelis, bet, ja jau shie motori īpaši neatšķirās, tad jau ir ok!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2007, 10:32 
Lietotāja avatārs
Pēc tam virzulis motora blokā kā smilga vējā uz visām pusēm ļurkājā. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2007, 13:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]132181|nk86|[/user]
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]Man ir 90.gada 250 atmosfēriskais dīzelis 124tajā bundžā. Tērē man viņš kādus litrus 7.5 uz simtu. Pa četriem gadiem, kamēr es viņu lietoju, motoram kā tādam esmu mainījis atplūdes caurulītes, jo bija palikušas trauslas. Eļļu pagaidām neēd ne grama, šad tad aukstam pēc ilgākas pastāvēšanas uzgrab viens vārsta hidrokompensators. Pa šo laiku ir nomainītas visas kvēlsveces.

Tā vien liekās, ka būs jāņem tas auto! :)

un kaa ir ar pielaišanu pie miinuss graadiem? domaaju, taa kaa auto netureeshu garaazhaa, tas vereetu buut svariigi.
un kaa ir ar detaļu izturību, nav sīkas un biežas problēmiņas, kas var izvest no pacietības?

pie mīnuss grādiem auto lec normāli, pat pagājušogad, kad bija -30, mans 3.0D leca bez problēmām.
No detaļu izturības varu minēt, ka priekšējās stabilizatora atsaites ar laiku mēdz nolūzt un sāk nelāgi grabēt. :) pa laikam kāda spuldzīte izdeg... :D :D
katrā ziņā w124 tiešām ir īsts Mercedes =)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2007, 20:52 
Lietotāja avatārs
Labi, tad nākamais jautājums, varbūt kāds vēlās pārdot w124 2.0 vai 2.5 diizeli un PARASTO ātrumkārbu, jo shodien apskatiijos, ka cena tam mersim ir latos, biju domaajis, ka eiro + 800 000 km nobraukums! :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2011, 22:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Interese W124 2.5d kaut kadi realie dati....
Piemeram paterins videji?
Vai labaks ir 2.5d vai 2.5td?
Kā ir ar jaudu vai nav tāds pats, ka 2.0d? Kādu laiku atpakal izbraucu mazu gabaliņu ar Vika W124, tik neatceros, bija ar turbo vai bez.
Kapec interese, jo neesmu saskaries ar šo modeli un motoru....tapē gribu ievākt info. :)
Interese ari šis eksemplārs...varbūt kāds ir redzējis dzīvē?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e250/ddbcm.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e250/bgnii.html

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2011, 23:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

jauda? tu joko, jauda viņam ir... kad viņu velk kāds S500 mersis:shura:
patēriņš? ar manu smago kāju un visu laiku pārslēdzot ātrumus pie 4t abarotiem... nu 9l dabuju kādi 10 ir bijis pats max, ko esmu spējis izdabūt no tā motora :D

tagad nobraucu ap 1200km ar vidējo ātrumu 120km./h pat uz 150 lidoju pa bāni.. tad kādus 800 tādā adaži-pārdaugava režīmā... vidējais sanāca 7.1l

vikam nav turbo..
1 links ir turbo, jo žaunas ir spārnā...
otrs arī ir turbo 100%...

parastajam 2.5 ir 90zirgi, turbo laikam 120bija...

Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 23. Aprīlis 2011, 23:10, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012