Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
10. Aprīlis 2005, 11:53
Tas labi, laiks mosties, visa diena paies 8)
10. Aprīlis 2005, 11:55
[user]540|RICHY|[/user]cik viņš var gribēt naudu par to?
Moš kompresiju pamērīs.Ko tur vēl var izmērīt?
Kompresiju jau arī varētu, bet Tev jau tur tāpat šis tas parādās, daudz cita nepamērīsi, nu, sveces un tā -- nav jau tur nekā daudz, ja kompja nav (nav taču, ne?) Domāju, ka konsultāciju dabūtu pa brīvu, t.sk. viedokli par motora stāvokli un nākotni. Uz kompresiju laikam iepriekš jāpiesakās, lai var visu sagatavot, bet faktiski vai tad tā Tev rada lielas bažas? Ziemā taču problēmu nebija? OK, akumulators labs, bet tas arī ne vienmēr palīdz sliktai kompresijai, zini, būs man ar viņu jāaprunājas pašam, tad zināšu, ko Tev vislabāk piedāvāt un kas ir tas kritiskākais Tavam gadījumam... Bet kompresiju vien jau vari visur kur pamērīt, tā jau nav slepena iekārta tikai dažās vietās esoša...
10. Aprīlis 2005, 12:01
nu nemāku teikt.Zimā zāģēju ilgi,bet moška dēļ kvēlsveces.Šķiet,ka tas,ka dūmo un rij eļļu varētu atsaukties arī uz kompresiju :?
Esmu sagatavojies uz to pašu sliktāko-kapitālais remonts vai cits dzinējs. Gribās dzirdēt speciālista padomu par to vai ir vērts kapitālo taisīt šim dzinējam vai pirkt citu.
10. Aprīlis 2005, 12:06
Tu jau ar nevari zinat kadu motoriti tu nopirksi :?
10. Aprīlis 2005, 12:10
[user]14923|mb300sl|[/user]Tu jau ar nevari zinat kadu motoriti tu nopirksi :?
nu tas ari ir uz goda vārda

Būtu forši pirms pirkšanas viņu vis maz iedarbināt
11. Aprīlis 2005, 09:09
Savā ziņā bēdīga vēsts -- biju pie sava meistara, kam pagalam izrūsējis W123 300 D, šis to laikam tirgošot daļās. Vairāk to saku motora dēļ -- varot uzskatīt, ka motora neesot, tā kā cerības varat atmest. Un tad viņš bija saskaitījis, cik izmaksātu tā motora dabūšana perfektā stāvoklī, sāka saukt pa daļām ar cenām un kopsumma vilka uz 600 Ls... Njā, tad jau laikam labāk benzīnnieks, tiem tomēr tiem motoriem mazākas prasības... Tā kā skaties, Richy, varbūt tiešām cits motors ir risinājums, bet, protams, nav teikts, ka veicami tik apjomīgi remontdarbi... No otras puses, pie mums tos motorus mēdz pārlikt tādā kvalitātē... Vēlāk ielikšu bildītes ar tādiem brīnumiem, kas pašam atklājušies pie kāda pārlikta motora, bet pirms tam gan man vēl viena saruna ar GenSeku...
11. Aprīlis 2005, 10:34

:cry: drusku bēdīgi gan ir.Taču,3.0 D ir bez šaubām dārgāks par 2.4D remontos,gan vispār cenā. Viens vecis neko nezinot par manu motoru nosauca skaitli ni 400-500 latiem.Nu tā gan es darīt neatisos.Cits atkal nosauca skaitli līdz 200 latiem.Bet abi nekad nav redzējuši manu motoru,tāpēc tas viss ir dikti nosacīti.
11. Aprīlis 2005, 10:43
Nezinu, vai 3,0D šādi uzskatāms par dārgāku, atšķirība tik cik cilindru skaitā, ne? Pārējais jau viss +/- tas pats... nu, ne detaļu ziņā, bet darba...
11. Aprīlis 2005, 10:48
Viens ir cilindru skaits,bet saka,ka atšķirās vēl dažas lietas.Es tiešām nezinu,kādas.Tjipa esot tās cenas bik augstākas.
Nu nezinu,ko darīt.Drusciņ tāda nolemtība tam emrsim iestājusies.
Domāju,ka būs jāsarunā ar to čomu,kas solīja vislētāk,lai attaisa,palūr un pasaka savu viedokli.Par to viņam kādu naudiņu samaksāšu,ja motors būs nelabojams pa to naudu,ko viņš solīja.Tad jābrauc pie Hara pakaļ citam dzinējam,pie tam-Haris arī viņu var ielikt. Tikai nezinu,cik tas maksā. Domāju,ka ne vairāk kā 100 latu :?
11. Aprīlis 2005, 13:01
sencis dazji gadi atpakalj taisija vienam 2.4D pilnu kapitaalo remontu, izmaksaaja ap 400ls