Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Veca Mercedes izvēle.

13. Novembris 2011, 21:12

13 November 2011 21:05:38 heinrx rakstīja:
Pilnīgi piekrītu,tā tas arī vairumā gadījumu ir,bet cepiens jau sākās par ko citu,par attieksmi pret auto kā tādu,man ir bijis tikai viens auto kas man likās nelabojami slikts-zaparožecs:),visi pārējie bij ar plusiem un mīnusiem,bet visumā atbilstoši savai klasei ,vecumam un cenai,pat krievu invaļidka man likās baigi inčīgs aparāts.Auto ir bijuši daudz un pārsvarā nedārgi,bet stāstīt ka neko netaisu tik braucu,sūdīgi iet,citiem neiesaku-tas man ir nepieņemami,it sevišķi zinot ka tas tā jau velkas ,ja nemaldos,kādi divi gadi(lietotājs ir arī citā autoforumā),Bet nu atzīstu ka sastrēbu karstu,piedod ttd,dažādi cilvēki,dažādas vērtības,katrs dara kā grib,ne man to spriest kā ir pareizi.
SRY :smokin:

Es arī varētu tev piekrist. Katrā ziņā, mans gadījums ar Asconu ir nedaudz savādāks - tā netiek labota un uzpasēta, jo, jau paša sākumā, kad to man atdeva, jau tas automātiski bija pagaidu variants. Tam auto uzdevums bija tāds - pārvietot pakaļu pie iespējas lētāk un ilgāk. Un 2us gadus tas gan nav. Vēl nav pat īsti gads apritējis, kopš viņa ir manā īpašumā. Decembrī iešu otro skati un uz to jau gan man būs jauni amīši u.c. lietas, jo tomēr, beigās izrādas, ka vēl kādu daļu no nākamā gada iznāks ar to aparātu pabraukāt.

Un es nevērtēju tīri tikai pēc savas pieredzes, iesakot kādam auto. Un, par spīti tam, ka man ar konkrēto auto ir labas atmiņas un tādas patīkamas sajūtas, nenozīmē, ka kāds cits vispār tādā gribētu kāpt iekšā. Un es necenšos vērtēt auto tīri pēc tā - interesanti vai nē - es vairāk skatos uz to objektīvi, ņemot vērā nedaudz vairāk kā par savu subjektīvo viedokli.

Veca Mercedes izvēle.

14. Novembris 2011, 00:17

Nu,man bija 1 Opel- Opel Record Berlina.

2L benzīns,ar gaišbrūniem samta sēdekļiem.Nenormāli ērtiem.Rāviens ar nebija slikts...Auto bija,ja nemaldos,ap 79.g.Sajūta kā limuzīnā(vai gandrīz)-mīksti šupīga gaita.

Atmiņas vislabākās.Remonti ar nekādi nebija...Tik rullē!

Nopirku no Naura Puntuļa.Vēl tajos senajos laikos,kad nesen priekškars bij kritis,un inomarkas bija KAUT KAS!:D Tad meitenes varēja copēt bez problēmām arī ar Opel!:shura:
Tēma slēgta