Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

09. Aprīlis 2005, 17:29

[user]540|RICHY|Dzineja diagnostika[/user]Nu tā.Esmu sakrājis drusciņ naudu un gribās uztaisīt savam dzinējam diagnostiku.
Gribu uzzināt visu,kas viņam kaiš un cik maksās remonts.
Kur to var tā forši izdarīt?

Diagnistika kā diagnostika? Nu, tur ir vienkārši motors... Man pazīstams viens dīzeļmotoru speciālists, nav gan kritis uz MB, piedevām, veciem, bet tā problēmu nav, galu galā šim laba pieredze ar pašu MB, domāju, ka viņam nebūtu problēmu pateikt, ko par to visu domā...

Jautājumi par w123

09. Aprīlis 2005, 21:31

nu,man ir svariga informacija par visu,kas ir jalabo manam dzinejam.gribu,lai man argumenteti izstasta kas ir jamaina,cik maksā utt.
tam tavam paziņam ir visa nepieciešamā aparatūra,ar ko noteikt kaites?vai viņs uz ausi visu nosaka?
Ja tiešām labs,tad moš iedod viņa adresi.

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:11

[user]540|RICHY|[/user]nu,man ir svariga informacija par visu,kas ir jalabo manam dzinejam.gribu,lai man argumenteti izstasta kas ir jamaina,cik maksā utt.
tam tavam paziņam ir visa nepieciešamā aparatūra,ar ko noteikt kaites?vai viņs uz ausi visu nosaka?
Ja tiešām labs,tad moš iedod viņa adresi.

Tad man jāprasa no otra gala -- ko iedomājies ar vārdiem "visa nepieciešamā aparatūra"? Tev tak pliks un primitīvs dīzeļmotors, kāda aparatūra? Nav tak kur ko pieslēgt! OK, kas jebkuram motoram mērāms par to skaidrs, galu galā viņa ikdienas darbs ir motori un tieši dīzeļi, tā kā par ausi arī varētu nesatraukties. Pateikt motoram, kas jāmaina un cik tas maksās... nezinu, nereāli, vismaz es tam nespēju noticēt. Ir aptuvens priekšstats pēc pieredzes, cik tur var salasīties, bet reāli to var pateikt tikai tajā brīdī, kad motors ir vaļā un vari aplūkot visu, kas tur iekšā darās, tad arī iestājas brīdis par tiešām argumentētu stāstījumu par remontu apjomiem, jo iepriekš ir tikai minējumi pat no vislielākā speciālista puses. Nosaukt cenas pirms redzams (un tieši redzams, dzirdams, sataustāms u.t.t., nevis minams, kas tur iekšā varētu būt noticis) remontējamais var mazliet vēlāk. Viņš tomēr labo visu veidu dīzeļus, uz MB gluži nav specializējies, tāpēc cenas arī zinās pēc analoģijas, bet, ja šis slikti strādātu, tad tomēr nepītos mēs ar viņu jau 9 gadu... Tā kā domā. Ja atrodas kāds, kurš aizsietām acīm pārjauc 2,4l MB dīzeļus, tad tur varbūt ātrāk zināsi visus iespējamos remontus, ja ne tad šis ir viens universālāks variants. Adresi... grūti būs teikt, jo ielu un ciparu nezinu, tas netālu no Deglava tilta...

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:38

nu skaidrs.Tad jau pēc idejas,nav ko darīt diagnostikā,jo neko nevarēs pateikt :?

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:42

[user]540|RICHY|[/user]nu skaidrs.Tad jau pēc idejas,nav ko darīt diagnostikā,jo neko nevarēs pateikt :?

Kā, neko... Pateiks, ko domā par motoru kopumā un pateiks, cik tāds prieks var izmaksāt / laiku patērēt. Kas tad vēl svarīgs? Vai citi sola citu? Man vēl nekad neviens, aprunājoties no sirds, neko par motoru nav solījis un nav taisījies solīt, kamēr nav attaisījis vaļā, bet, attaisīts motors jau ir 1/2 no darba t.i. atpakaļceļa parasti nav, tad jāpabeidz iesāktais... Un ne velti es ar saviem 110 motoriem vazājos pa pasauli domādams, kur un ko kā labāk kam uzticēt, jo par to motoru man visi saka -- taisi, kad citādi vairs nevar, jo ar to ir baisa čakarēšanās tā uzbūves dēļ...

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:47

cik viņš var gribēt naudu par to?
Moš kompresiju pamērīs.Ko tur vēl var izmērīt?

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:48

Spiedienu riepaas :lol: :lol: :lol:

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:50

[user]14923|mb300sl|[/user]Spiedienu riepaas :lol: :lol: :lol:

:getlost:

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:51

Labi labi, soryy, tas tik ta mazinjs jox :whistle:

Jautājumi par w123

10. Aprīlis 2005, 11:52