Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
30. Marts 2005, 09:50
[user]29138|niekalbis|[/user]Paaldies!
Cik saprotu, šī leģendārā persona piemājas dārziņā audzē MB? Traucēt attiecīgi drīxt arī brīvdienās?
Itkā jau var tik vis ir jau jāsarunā pa telefonu! Kas un kā!
30. Marts 2005, 09:56
Varbūt kāds var piedāvāt man 300 E-24 dzinēju ar visiem pričendāļiem! Varētu tādu dzinēju ielikt savā w123! =)
30. Marts 2005, 10:01
[user]630|Holokous|[/user]Varbūt kāds var piedāvāt man 300 E-24 dzinēju ar visiem pričendāļiem! Varētu tādu dzinēju ielikt savā w123! =)

Tikai tad būs jāiziet sertifikācija, jo oriģināli tādiem tur nevajadzētu atrasties... tad jau drīzāk 5,0l no kāda W126, jo AMG tādus mēdza likt W123, tikai nezinu, vai ar to pietiks šo pārliecināšanai...
30. Marts 2005, 10:04
Vai ta nepietiek ar to ka tiek aiziets uz CSDD un tiek pārakstīt uz tehniskās ka ir benzīnieks nevis dīzelis? :whistle:
30. Marts 2005, 10:13
Nē, ar dokumentiem un aprēķiniem jāpierāda, ka tehniski pareizi veikta pārbūve. Nekas nav jāpierāda, ja viņu failos jau figurē fakts, ka konkrētajam modelim oficiāli pieejams konkrētais motors. Šajā AMG gadījumā pat nevari būt tik drošs, jo tajos laikos AMG nebija oficiāli... Shark1 te kaut ko jau dalījās pieredzē par pārbūvēm, noteikumi gan bieži mainās, nu, par aktuālāko vari prasīt V8, jo šis ir saistīts ar šīm visām lietām.
30. Marts 2005, 10:19
Labi tiks paprasīts!
30. Marts 2005, 10:57
nu paldies par šo. es jau nezinaju, ka ir diskutets un atbildets ka W126 der W123. paldies. bet man joprojam nomoka šis skrūvju izmērs. Vai cien. Mizx var kaut ko piebilst šajā sakarā?
bet ir viena nianse par skrūvēm. izrādījās, ka tiem diskiem (oriģināli priekš MB, 16") ir resnāki skrūvju caurumi. Vai kāds var izstāstīt, vai tas ir labi vai slikti? man tas šķita dīvaini un vispār nedaudz nobremzēja manu vēlmi tos iegādāt. pats pārdevējs man teica, ka tas esot OK. skrūvju vītne tiem disku caurumiem ir 14 mm, kamēr parastie esot 12 mm. vai tas tā ir un vai tādus diskus ar tādiem lieliem skrūvju caurumiem ir veselīgi montēt uz tādām skrūvēm, kur 12 mm tas diametrs?
30. Marts 2005, 11:02
Es nevarēju īsti saprast, kas par problēmu ar caurumiem? Ja vītne par šauru, tad jau skrūves iekšā neturēsies... vai otrādi. Tā jau diskam svarīgākais, lai vidējais caurums uzguļas uz rumbas (vai kā to pareizāk saukt) un tur pietiekami labi piefiksējas -- nestaigā. Ritenis nedrīkstētu karāties skrūvēs. Ja skrūves uzdevumu veic un riteni piespiež, piefiksē un diska centrs ir "uzāķējies" uz tās rumbas, tad faktiskajiem caurumiem, caur kuriem tās skrūves iziet, lielai nozīmei tiešām nevajadzētu būt, bet varbūt labāk pajautā OZOLAM, viņam tomēr ikdiena saistīta ar autoriepām un tādām lietām...
30. Marts 2005, 11:02
Vai ta nav galvenais lai skrūves galva ir lielāka un neļauj diskām nomaukties! Man šķiet ka bišķi lielāki caurumi nekādu skādi nevar radīt!
30. Marts 2005, 16:23
[quote][user]540|RICHY|Izlabojiet man smadzenes[/user]vakar sapratu,ka neredzu d?zelim vairs jegas. kreis? saljara maks? Ls 0.35 d?zelis nav tik ?trs,ka gribetos un v?l tas kapit?lais remonts :pinch:
karoche doma t?da- benz?ns+g?ze.
Vai tiešam ir tik traki? Rashod u diesel men6e ze budet, 4em u benzina, nesmotrja na cenu, hotja, kone4no, obsluzivanie diesel obhoditsja podoroze.