24. Marts 2005, 20:11
[user]16948|Arturinho|[/user]shodien par laimi saaka netaisiities uz augshu viens elektriskais logs, kaapeec par laimi???
jo vaina izraadiijaas apsuubeejis kontaktinjsh pogaa, bet pie reizes atklaaju, ka pogaa atrodas diode - loga logotipa apgaismojumam, kas w123 nebija veel dzirdeets 8D(par lampinjaam pogaa, parasti ir taads vadinjsh ar stiklaskiedras vai kaa tml, gaismas kuula paarvadiishanai, kas kaa zinaams deg ljoti blaavi... :? ) , taakaa nupat tika arii pievienots apgaismojus pogaam-ir O.k. :headbang:
24. Marts 2005, 20:27
24. Marts 2005, 20:29
[user]379|Mizx|[/user][user]16948|Arturinho|[/user]shodien par laimi saaka netaisiities uz augshu viens elektriskais logs, kaapeec par laimi???
jo vaina izraadiijaas apsuubeejis kontaktinjsh pogaa, bet pie reizes atklaaju, ka pogaa atrodas diode - loga logotipa apgaismojumam, kas w123 nebija veel dzirdeets 8D(par lampinjaam pogaa, parasti ir taads vadinjsh ar stiklaskiedras vai kaa tml, gaismas kuula paarvadiishanai, kas kaa zinaams deg ljoti blaavi... :? ) , taakaa nupat tika arii pievienots apgaismojus pogaam-ir O.k. :headbang:
Nu, viņiem jau tās pogas pa gadiem pat atšķīrās, bija gan vienā gabalā priekšējie / pakaļējie logi, gan dalītas, bet pēc būtības derot tās pašas, kas W126 (it kā labāk izskatoties, neesmu iedziļinājies...) un ka tik ne arī vēl kādu jaunāku.
Bet tie optiskie vadiņi parasti blāvi nedeg -- viss var būt atkarīgs no tās "centrālās" spuldzītes. Man daļa bija spilgtāka, daļa blāvāka, tad ievēroju, ka tās spuldzītes atšķiras (nez, kāds taisījis vai kā...), tad nu izrevidēju to lietu un visur saliku tās spilgtākās (???), tāpēc arī par blāvumu iebildīšu. Bet tur vēl jāpaskatās, vai tas optiskais vadiņš nav par tālu no spuldzītes vai vispār kaut kur nošļucis -- tad arī vairs lāga neapgaismo. Šitā pašam slinkums vienu pogu ķeksēt laukā, kas jau kādu laiku vairs nedeg...
24. Marts 2005, 20:30
[user]26014|Roma|[/user]Es vispār kad izņemu ārā spidometru, pat neiebraucu sākumā ko tas nozīmē, kad ieraudzīju, ka tas itkā vadiņš no aizmugurējā stikla apsildišanas podziņas, nāk tieši pie spidometra apgaismojuma un nav nekur pie strāvas pieslēgts... 8D Pēc tam ieliku zilās spuldzītes spidometrā un pamanīju ka tā podziņā iekšā arī zila gaismiņa... No tā es secināju, ka tā nemaz nav spuldzīte, bet gan kaut kāda trubiņa, pa kuru iet gaisma!!! 8D
24. Marts 2005, 20:33
[user]16948|Arturinho|[/user][user]26014|Roma|[/user]Es vispār kad izņemu ārā spidometru, pat neiebraucu sākumā ko tas nozīmē, kad ieraudzīju, ka tas itkā vadiņš no aizmugurējā stikla apsildišanas podziņas, nāk tieši pie spidometra apgaismojuma un nav nekur pie strāvas pieslēgts... 8D Pēc tam ieliku zilās spuldzītes spidometrā un pamanīju ka tā podziņā iekšā arī zila gaismiņa... No tā es secināju, ka tā nemaz nav spuldzīte, bet gan kaut kāda trubiņa, pa kuru iet gaisma!!! 8D
Nu kaa tev ar to spidometru, ir beidzot zils?????
Bet zilu apgaismojumu es uzlikšu obligāti!!! Bet baltās uzlīmes gan uzlīmēju!!!
24. Marts 2005, 20:34
24. Marts 2005, 20:35
24. Marts 2005, 20:37
[user]379|Mizx|[/user]Noteikti zinu, ka viens vadiņš man uz galda vismaz pirms kāda laiciņa mētājās, tik viņiem tur, ja nemaldos, 2 dažādi garumi bija... Vispār jau domāju, ka, ja to galu nopucē tīru, tad gaismai vajadzētu spīdēt vienlīdz labi, nu, vari arī pašas spuldzītes salīdzināt... Domāju, ka pirmdien būšu pie izjauktā W123 un tad jāpacenšas tos vadiņus pagrābt līdzi... un ~ tad arī paliktnis...
25. Marts 2005, 09:49
25. Marts 2005, 10:06