Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jaunaa CL-klase - C216

26. Septembris 2006, 21:45

electronically limited top speed of 340 km/h :whistle: Man liekas normaalam cilveekam neredzeet shito limiteri darbiibaa, jo jau pie krietni zemaaka aatruma smadzenees noklishkjees panikas poga un kaajas paliks tik miikstas, ka gaazes pedaali nospiest vai tureet iespiestu griidaa vairs neizdosies :D

Jaunaa CL-klase - C216

28. Septembris 2006, 09:44

...Carlsson, one of the most discerning Mercedes-Benz tuners in the business, has focused on the CL and refined the luxury coupé with an interior of the highest quality and an engine tweak that improves not only performance but also drivability. The CK60 based on the CL is nothing less than THE dream coupé...

Attēls

Attēls

viss raksts
http://www.babez.de/carlsson/carlsson-ck60.php

Jaunaa CL-klase - C216

16. Oktobris 2006, 16:35

http://www.youtube.com/watch?v=1Ehns7Q6FyQ&eurl=

Jaunaa CL-klase - C216

18. Oktobris 2006, 22:52

Attēls

Jaunaa CL-klase - C216

18. Oktobris 2006, 23:13

Lūk kas jaunajā AutoWeek žurnālā uz vāka. Ain`t it nice? :)
Attēls

Jaunaa CL-klase - C216

27. Februāris 2007, 11:05

Savulaik piesolīju līdzīgi kā par W211 ar jauno feisliftu uzrakstīt mazu komentāru arī par jauno CL W216. Tas izrādījās mazliet sarežģītāk, jo, lai objektīvi izteiktos, vajag tādam pasēdēt pie stūres un izbraukt vairāk kā ap kvartālu. Subjektīvās domās var padalīties tik un tā.

Auto ir skaists, to nevar noliegt. Tas šai klasei un cenu grupai principā ir pašsaprotama lieta. Iekšā, protams, ļoti, pat pārāk atgādina S-klasi, šajā gadījumā varbūt mazliet pietrūkst sportiskuma sajūtas. Tehniskie parametri ir OK, gribētos lielāku atšķirību sajūtās, jo šis ir tas auto, kur šefs pats sēžas pie stūres, atšķirībā no S-klases, kur tas labprātāk varētu izlaisties aizmugurē. Gribēju sajust lielāku atšķirību starp šiem auto. Rezultātā auto man radīja tieši tādu iespaidu, kā iepriekš to apskatot bildēs – dārgs un smalks auto, kam pietrūkst tās elegances, kas piemita iepriekšējam modelim. Bāzes modelis ir tāds relatīvi nekāds – liels un skaists auto, kas uz ceļa varētu pretendēt uz saukli: „Es te mazliet paskraidīšu un tā pazīmēšos”. Protams, labāk aprīkots eksemplārs, kam uzlikti kādi 20” AMG diski jau ir mazliet cita lieta, AMG modelis pats par sevi jau ir labāk. Manī radās sajūta, ka C216 ir daudz iezīmju no C140, jo šīs abas kupejas ir drīzāk masīvas kā sportiskas. Pat kaut kur prātā par jauno CL iešāvās ķecerīga doma, ka es vienkārši stāvu milzīgas Opel Astra kupejas priekšā Tā nu esmu palicis pie te kaut kur izteiktajām aizdomām, ka man patīk katra otrā S-klases kupeju paaudze un pagaidām es priekšroku tomēr dodu C215. Vienlaicīgi – ja naudas pietiek lielam jaunam un dārgam Mercedesam, tad kāpēc ne šī kupeja? Ja ikdienā nav jāvadā daudz pasažieru un vēlākais pēc 5 gadiem pirksi nākamo auto, tad C216 iegāde ir pašsaprotama. Ir pie kā acis piesiet.

Jaunaa CL-klase - C216

27. Februāris 2007, 11:33

...manas sajuutas bija shaadas ....wow cik man daargs vaagis!!!

Jaunaa CL-klase - C216

27. Februāris 2007, 12:00

Dārgums tur tiešām spraucas laukā pa visām malām. Nez, cik no "dārguma" būs palicis pēc, piemēram, 5 gadu ekspluatācijas...

Jaunaa CL-klase - C216

26. Februāris 2008, 10:59

Kompānija „Mercedes-Benz” visu riteņu piedziņu turpmāk piedāvās arī „Mercedes-Benz CL” greznajām kupejām. „Mercedes-Benz CL 500 4-Matic” debiju svinēs šāgada martā notiekošajā Ženēvas auto izstādē.

Tirdzniecībā jaunā versija nonāks jau šāgada vasarā. Divu durvju kupeja aprīkota ar 388 zirgspēkus jaudīgu V8 dzinēju, kas bez „4-Matic” pilnpiedziņas piedāvā arī citus jauninājumus, kā „Intelligent Light System” un „Presafe”.

„Mercedes-Benz CL” kupejai piedāvātais „4-Matic” neatšķirsies no tā, kas pieejams jau „Mercedes-Benz” S-klases sedanam. Ražotājs norāda, ka svara palielinājums attiecībā pret versiju bez pilnpiedziņas būs 70 kilogrami. „Mercedes-Benz CL 500 4-Matic” vidējais degvielas patēriņš būs 12,1 litrs uz 100 kilometriem, savukārt paātrinājums no vietas līdz simtam un maksimālais ātrums – attiecīgi 5,4 sekundes un 250 km/h. Cenas vēl nav izziņotas.

Jaunaa CL-klase - C216

15. Marts 2009, 13:17

Bet vēl jāpaciešas, laikam līdz 2011. gadam:
Attēls

Attēls
Tēma slēgta