Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:09

Shark1: te kaut kur jau bija diskusija par atsperēm... man šķiet, ka tā beidzās ar 2 pretējiem apgalvojumiem no rezerves daļu izplatītājiem... ja vienā rūpnīcā visas ir vienādas, bet marķē dažādi, tad tas nenozīmē, ka tāpat ir citam ražotājam. Esmu sastapis tikai pēdējo variantu un arī atsperes gādājis ne reizi vien. Jā, centos atrast linku, kurā viens tepat kaut kādā forumā papriekšu bija paņēmis veikalā vienas, tad sapratis, ka pa cietu / mīkstu un tajā pašā veikalā paņēmis otras...

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:10

Atšķirība ir ļoti liela ka ar mašīnu remontiem vairs sen maizi nepelnu... A ko citi saka man neintresē...!!! Remonts un auto ir mans profisionālais hobijs...Esu vadījis ari ne sev piederošu servisu,un kā tiek apčakarēti klienti gan uz darbu gan uz detaļām nestāstīšu,bet varu pateikt,ka tas notiek vēl tagad...kolēģus jau nevar nodot...
Doma ir tikai viena brauciet pie viena meistara,lai ari viņš kādreiz kļudās,kļūdīties ir cilvēcīgi!

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:12

Ar priekšējiem ir jāņemas prātīgi, jāskruvē tā, lai nesagrižas amortiņa iekēšējais štoks. Prātīgāk to būtu uzticēt tiem pašiem večiem, kuri strādā par velti. ;)

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:15

Krieviem labs teiciens: Ņeab...još bļižņevo - ņe proživjoš! :blush: :D
Esmu ievērojis, ka jebkurā servisā tevi cenšas noslaukt. :x

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:16

[user]21237|Alis|[/user]Ar priekšējiem ir jāņemas prātīgi, jāskruvē tā, lai nesagrižas amortiņa iekēšējais štoks. Prātīgāk to būtu uzticēt tiem pašiem večiem, kuri strādā par velti. ;)

Nu,pa velti viņi nestrādā :) Fiška tā,ka to mersi nevar dzītu uz ielas,jo nav TA un apdrošināšanas,bet veči jau uz turieni nebrauks

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:21

Nu par to jau iet runa ka jums tas ir tik runāšanas līmenī,viena tante teica. Pamācies bišku metālu tehnaloģīju.pielaides un sēžas,tehnisko mehāniku un vēl citus prikšmetus tad ar varbūt sapratīsi,kas ir kas...
Man ir bijusi tā laime apvienot teoriju ar praksi un ekspermentim un es šeit runāju pa fizikāliem lielumiem-slodze.speks,deformācija(Ja tu saproti par ko runāju) Un par to mīkstāks un cietāks,tas ir sieviešu runas līmeni....viņām kaut kas var būt cietāks vai mīkstāks :)

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:28

Nu veči,veči!Nevajag jau pāriet uz asumiem :x tāpēc jau mēs šeit esam,lai prasītu padomu un palīdzētu vitiem rast atbildes :!
Saglabāsim mieru :)

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:30

Saprotu,saprotu, neesmu jau tik blonds. :D Pats arī esmu mācījies, tikai citā nozarē. :P Tā, ka zaudētājos nepalieku, daba mīl līdzsvaru. :whistle:

Jautājumi par w123

15. Decembris 2004, 22:31

Nu rezi ALIS tev jau ir taisnība daļēja...Bet es domāju ,ja čakarē tad tā lai nemana,citādi nav jēgas...Un isto servisa dzīvi tu sapratīsi,tad kad pašam tas remots jāveic un varu pateikt kad tas nav viegli...ne fiziski ne morāli....Savlaik esu gulējis polijā zem mašīnas 24h pie -20grādiem,un tev tur nav variantu tev ir jāsanāk,citādi nemaz nevar būt un tā nāk pieredze un vēl ja pieķer klāt teoriju,kaut kas sanāk...

Jautājumi par w123

16. Decembris 2004, 09:55

123 ,lai noņemyu atsperes nevajag savilcējus? laikam pat standarta Rumbulā pirktie nemaz neder , pa garu.(vismaz aizmugurē),Manuprāt tā ,ja pareizi atceros.
Tēma slēgta