Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 92 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Veca Mercedes izvēle.
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 01:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Citēt:
10 November 2011 23:26:51 Versipellis rakstija:
Citēt:
10 November 2011 22:17:05 Misters X rakstija:
Iespejams, W140...iespejams, W220 - laiks radis.

Iesaku W140, nenozelosi. Ekstremos parbaudita vertiba.
Ja noteicosais ir tehnika un ertiba, nevis mode vai sava statusa/krana izradisana, W140 ir pareiza izvele.
Un nebaidies no variantiem ar lieliem motora tilpumiem! Ekspluatacija nesanak nemaz tik dargi, ka tauta runa.

"Iesaku W140, nenozelosi. Ekstremos parbaudita vertiba."
Nu pec savas pieredzes es ari ieliksu savu pieredzi un savas domas.
Nu neteiksu ka nekas neplist, plist tiesi tapat ka lietota jebkura cita masina, aptuveni tadas pat klases un tada pat vecuma. Jo
Auto jau ir diezgan vecs 97,98(pedejais CL noripoja 99 :znaika: gada) un tiem visiem ir vecuma kaites: ir problemas ar visadiem vadiem- vadu izolaciju, plaisa gumijas, iet uz beigam el.bloki. blives sukni kompresori, utt.
2ZV: Biezakas kaites (dargas kaites): Prisosku suknis, Stures pastiprinatajs (ir remkomplekts oem), motora проводка, эл. педаль газа, кпп 5 atrums, cirkulacijas suknis, катаlizatoru caurpludes kompresors, indukcijas spoles, ASD amisi, indukcijas spoles utt.

"Ekspluatacija nesanak nemaz tik dargi, ka tauta runa."
S bija un paliek S kaut ari vecs un daudzas detalas ir dargakas neka w124.
Ka ari Versipeli pats paris men atpakal teici ka w140 Tev sitot pa kabatu un skatoties, ko ekonomiskaku w210,c124 utt. bija tak ta.
Gan ari ta blaustisanas par loti dargajam indukcijas spolem utt.. Sas Tev krasi ir domas mainijusas...

"Un nebaidies no variantiem ar lieliem motora tilpumiem!"
Ak ja Tik nezkapec lielakoties visi w140 m120(600) ir jau sen izjaukti, un LV 600 var gandriz uz pirkstiem uzskaitit jau...(paris desmiti), Un kapec jauc ara 600 tos ara detalas = tapec ka ir neadekvati lielas izmaksas, gan remonts gan uzturesana.
Es tagad zinu cik maksa v8 normali un parlasit un sataisit dzineju, kadas problemas lien ara kaut ko motortelpa aiztiekot(- ka aiz vecuma visi vadi, plastmasa pakustinot ir pizdetj.),ka ari cik tur visadas blives, maslinnije kalpocki, trubinas, vadi utt. kad parlasa dzineju.

Es nesaku ka w140 ir slikta masina, ja dizains ir forss man patik, BET TA NAV ikdienas masina jo vina pilsetai Rigas centram ir nepiemerota liela un nepraktiska, salidzinot ar musdienu dzineju jaudu w140 S500 bija ~320hp, bet w221 S350 ~320hp Feel the difrence. Morali un fiziski jau novecojusi.
Ka ari prieks ikdienas auto kaut vai es salidzinu w220 kurs ir soli prieksa.

Es gan domaju ka pareizak butu nemt pec pieredzes w220 2003-2005 ar maksimali laba stavokli un mazu noskrejienu. Velams ar m113 (5,0) dorestail ir noverstas daudzas bekas.
Nekada gadijuma m137.
+ Ir labaka gaita, raviens, mazaks paterins, vieglak noparkoties. Vari nemt ar Airmatic bus ok.

Protams ja w140 būs nop*stenis, kas velk pedejo dzivibu un to max leti kaut kā pielabos, tas sanāks lētāks par w220, lai tik kaut kā ripo uz priekšu/
Bet atklāti normāli uzturot w140 izmaksas +/- ir tādas pat kā w220.

Pēdējo reizi laboja DEALER - 11. Novembris 2011, 01:11, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 01:36 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Būšu precīzāks.
Nerunāju par nodzītiem eksemplāriem...
No lielajiem motoriem S600 nebūs labs, tas viens no hemoroidālākajiem motoriem.
M119 (5.0) ir ideāls agregāts, ja vien nav nodzīts.
Pie mums lielākā daļa īpašnieku ar S500 ir driftojuši, taisījuši saulītes un lēkājuši pie luksoforiem. Ar attiecīgām sekām uz motoru, kārbu, reduktoru.
Problēma pat nav tajā, bet citā - absolūtais vairākums S-Klases īpašnieku savu limuzīnu ir nopirkuši, bet nespēj uzturēt. Latvijā tikai retais W140 ir tehniski labā stāvoklī (pārsvarā kluba biedriem), absolūtais vairākums tehniski vērtējami kā absolūti neapmierinošā stāvoklī. W140 īpatnība ir tā, ka tas ir ļoti izturīgs un pat nodzīts uzreiz neizjuks. Tāds tad arī ir tas autoparks, kas parādās ss.lv - un tur pilnīgi vienalga, vai auto maksā 1,5kE vai 7kE.
Nepiekritīšu, ka W140 nav ikdienas auto. Pats jau vairākus gadus kustos ar S500 ikdienā. Ja cilvēks tiek galā ar savu seksualitāti un nav iesprūdis tīņu vecumā, 13-15 litros pilsētā nav problēma ielīst. Vidējais pa pilsētu/šosejām un zemes ceļiem man tagad ap 12,7-13 litri.
Pilsētas sastrēgumos auto ir lielisks, vispār nepiekūst. Sēdi un atpūties, klausies kaut vai Mālera simfonijas.
Mans cepiens par dārgajām detaļām nāk no skopuma par baigajām summām. Tomēr nav obligāti jāliek OEM detaļas, visu var salabot par kapeikām, šroti ir pārbāzti ar W140 daļām.
Man prisosku nav un no nostāstiem nevienam neieteiktu. Diezgan bezjēdzīga un dārga lieta.
Par salona elektroniku pilnīga taisnība, tā ir neticami vāja vieta. Gļuki vienā gabalā.
Gluži nepiekritīšu par motortelpu un vadiem/caurulītēm, tas jau atkarīgs no motora kondīcijas. Tur mašīnas vecumam nav nekādas nozīmes.
Savu tagadējo esmu dzinis un drāzis līdz neiespējamībai (pēc principa - pārdot pa lēto tāpat nav jēgas, labāk notriekt pašam un papriecāties). Esmu diendienā dragājis ar 100+ km/h pa redeļainiem/bedrainiem zemes ceļiem, gājis līkumos šķērsām ar izslēgtu ESP, braucis pāri pļavām, nejauši pārlēcis pāri dažiem grāvjiem, dzenājies teju pa visiem Kurzemes mežiem, braucis sēnēs, ogās, reāli lēcis pa grants ceļa "tramplīniem", karinājis auto uz zālē grūti pamanāmiem celmiem, slīcis dubļos līdz durvju viducim, utt.
Varu apliecināt vienu - tas, ko spēj izturēt W140, diezin vai spētu turēt jebkurš riktīgs japāņu džips, par jaunākiem un krutākiem Mercedes modeļiem nemaz un pilnīgi droši nerunājot.
Tu auto pēc tam tikai nomazgā un tas atkal izskatās un brauc kā jauns luksus limuzīns - tas ir tas labākais.
Pēc vasaras domāju auto nolikt laukos un braukt ar citu W140 - jo šķita, ka šo labot vairs neatmaksāsies. Izrādās, ka bija jātaisa tikai relatīvi sīkumi (bukses u.c.), pat TA pēc tam izgāju, tagad braukšu vēl vienu gadu.
Tāpēc es iefanoju par W140, arī mani draugi (kuriem NissanPatrol un Toyota Landcruiser džipi) ir pārsteigti, kur tik ar W140 nevar izbraukt (lai arī nav 4x4) un ko viņš spējīgs turēt, piedevām piedāvājot nepārspējamu stabilitāti un drošības sajūtu.
Nedomāju, ka ko tamlīdzīgu varētu darīt ar W220 vai W221.
Un, ja jābrauc tālie gabali (Deutschland utt.), nevaru iedomāties labāku auto par W140. Mierīgs, pārliecinošs, arī visādiem zagļiem un bandītiem vairs neinteresants (it sevišķi Polijā), ja kas saplīst, tev nenoplēsīs servisos 10 ādas kā par jaunajām S-Klasēm, kurām neko bez autorizēta servisa datorprogrammas izdarīt nevar. Un jaudas ir atliku likām, nekad nav bijusi sajūta, ka vajadzīgš vairāk jaudas. Ja jātiek garām kādam, pat no 120 km/h iespiež sēdeklī ar mocim cienīgu uzrāvienu.
Man vienalga, ka ir modernāki, labāki auto par šo modeli, ja mani apmierina tas, kas man ir. Vienmēr pasaulē būs kas labāks un krutāks par tavējo (vai tavu meiteni, tavu auto, tevi pašu), galvenais ir saprast, kas tev patīk un kas tevi apmierina, nevis dzīties pakaļ modei un arvien jaunām mantiņām, jo visiem tās vajag/patīk.
Protams, ka auto uzturēšana maksā un esmu licis praktiski tikai oriģinālās detaļas, neesmu pārāk uztraucies par vizuālo (rūsas dēļ), bet auto man parasti ir 100% tehniskā kārtībā - to mācos no vācu Lufthansa - lidmašīnas nereti ir 25 un vairāk gadus vecas un vizuāli ne tās svaigākās, bet tehniski nevainojamas un uzticamas. Neciešu, ja kaut kas nestrādā, klab, grab vai čīkst - pat pie mana braukšanas stila.

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 11. Novembris 2011, 02:22, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 10:48 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Oktobris 2010, 11:33
Atbildes: 15
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: 190 E
Pats esmu students un braucu ar 1990. gada 190E. 2 litru benzīns. Jāsaka, ka kopš automašīnas pielabošanas pēc iegādes, kopumā viss ir bijis tīri labi. Braucu mierīgi un ne pārāk daudz (knapi 10`000km gadā). Nedēļas nogalēs uz laukiem vai citos garākos ceļos. Ziemā gan stāvvietās esmu nedaudz paslidinājies (nespēju atturēties), bet vasarā žēl riepu. Kopumā cepuri nost, labs un uzticams auto!

Pie reizes, lai netaisītu jaunu topiku, gribētu pajautāt vai W124 universāļiem trešā beņķu rinda bija standartā vai tikai īpašos gadījumos? Vienkārši ne pārāk tuvā nākotnē pieļauju, ka varētu tādu iegādāties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 10:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

samērā reta extra!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 11:18 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2011, 21:57
Atbildes: 45
Citēt:
11 November 2011 01:36:47 Versipellis rakstīja:
Būšu precīzāks.
Nerunāju par nodzītiem eksemplāriem...
No lielajiem motoriem S600 nebūs labs, tas viens no hemoroidālākajiem motoriem.
M119 (5.0) ir ideāls agregāts, ja vien nav nodzīts.
Pie mums lielākā daļa īpašnieku ar S500 ir driftojuši, taisījuši saulītes un lēkājuši pie luksoforiem. Ar attiecīgām sekām uz motoru, kārbu, reduktoru.
Problēma pat nav tajā, bet citā - absolūtais vairākums S-Klases īpašnieku savu limuzīnu ir nopirkuši, bet nespēj uzturēt. Latvijā tikai retais W140 ir tehniski labā stāvoklī (pārsvarā kluba biedriem), absolūtais vairākums tehniski vērtējami kā absolūti neapmierinošā stāvoklī. W140 īpatnība ir tā, ka tas ir ļoti izturīgs un pat nodzīts uzreiz neizjuks. Tāds tad arī ir tas autoparks, kas parādās ss.lv - un tur pilnīgi vienalga, vai auto maksā 1,5kE vai 7kE.
Nepiekritīšu, ka W140 nav ikdienas auto. Pats jau vairākus gadus kustos ar S500 ikdienā. Ja cilvēks tiek galā ar savu seksualitāti un nav iesprūdis tīņu vecumā, 13-15 litros pilsētā nav problēma ielīst. Vidējais pa pilsētu/šosejām un zemes ceļiem man tagad ap 12,7-13 litri.
Pilsētas sastrēgumos auto ir lielisks, vispār nepiekūst. Sēdi un atpūties, klausies kaut vai Mālera simfonijas.
Mans cepiens par dārgajām detaļām nāk no skopuma par baigajām summām. Tomēr nav obligāti jāliek OEM detaļas, visu var salabot par kapeikām, šroti ir pārbāzti ar W140 daļām.
Man prisosku nav un no nostāstiem nevienam neieteiktu. Diezgan bezjēdzīga un dārga lieta.
Par salona elektroniku pilnīga taisnība, tā ir neticami vāja vieta. Gļuki vienā gabalā.
Gluži nepiekritīšu par motortelpu un vadiem/caurulītēm, tas jau atkarīgs no motora kondīcijas. Tur mašīnas vecumam nav nekādas nozīmes.
Savu tagadējo esmu dzinis un drāzis līdz neiespējamībai (pēc principa - pārdot pa lēto tāpat nav jēgas, labāk notriekt pašam un papriecāties). Esmu diendienā dragājis ar 100+ km/h pa redeļainiem/bedrainiem zemes ceļiem, gājis līkumos šķērsām ar izslēgtu ESP, braucis pāri pļavām, nejauši pārlēcis pāri dažiem grāvjiem, dzenājies teju pa visiem Kurzemes mežiem, braucis sēnēs, ogās, reāli lēcis pa grants ceļa "tramplīniem", karinājis auto uz zālē grūti pamanāmiem celmiem, slīcis dubļos līdz durvju viducim, utt.
Varu apliecināt vienu - tas, ko spēj izturēt W140, diezin vai spētu turēt jebkurš riktīgs japāņu džips, par jaunākiem un krutākiem Mercedes modeļiem nemaz un pilnīgi droši nerunājot.
Tu auto pēc tam tikai nomazgā un tas atkal izskatās un brauc kā jauns luksus limuzīns - tas ir tas labākais.
Pēc vasaras domāju auto nolikt laukos un braukt ar citu W140 - jo šķita, ka šo labot vairs neatmaksāsies. Izrādās, ka bija jātaisa tikai relatīvi sīkumi (bukses u.c.), pat TA pēc tam izgāju, tagad braukšu vēl vienu gadu.
Tāpēc es iefanoju par W140, arī mani draugi (kuriem NissanPatrol un Toyota Landcruiser džipi) ir pārsteigti, kur tik ar W140 nevar izbraukt (lai arī nav 4x4) un ko viņš spējīgs turēt, piedevām piedāvājot nepārspējamu stabilitāti un drošības sajūtu.
Nedomāju, ka ko tamlīdzīgu varētu darīt ar W220 vai W221.
Un, ja jābrauc tālie gabali (Deutschland utt.), nevaru iedomāties labāku auto par W140. Mierīgs, pārliecinošs, arī visādiem zagļiem un bandītiem vairs neinteresants (it sevišķi Polijā), ja kas saplīst, tev nenoplēsīs servisos 10 ādas kā par jaunajām S-Klasēm, kurām neko bez autorizēta servisa datorprogrammas izdarīt nevar. Un jaudas ir atliku likām, nekad nav bijusi sajūta, ka vajadzīgš vairāk jaudas. Ja jātiek garām kādam, pat no 120 km/h iespiež sēdeklī ar mocim cienīgu uzrāvienu.
Man vienalga, ka ir modernāki, labāki auto par šo modeli, ja mani apmierina tas, kas man ir. Vienmēr pasaulē būs kas labāks un krutāks par tavējo (vai tavu meiteni, tavu auto, tevi pašu), galvenais ir saprast, kas tev patīk un kas tevi apmierina, nevis dzīties pakaļ modei un arvien jaunām mantiņām, jo visiem tās vajag/patīk.
Protams, ka auto uzturēšana maksā un esmu licis praktiski tikai oriģinālās detaļas, neesmu pārāk uztraucies par vizuālo (rūsas dēļ), bet auto man parasti ir 100% tehniskā kārtībā - to mācos no vācu Lufthansa - lidmašīnas nereti ir 25 un vairāk gadus vecas un vizuāli ne tās svaigākās, bet tehniski nevainojamas un uzticamas. Neciešu, ja kaut kas nestrādā, klab, grab vai čīkst - pat pie mana braukšanas stila.

Ja godīgi, tad ļoti iedvesmojošs stāsts. Pilnīgi prasās braukt un nopirkt kādu w140, tik žēl, ka tur naudas nesaies :shura:

Ja jums nav vēlme vairs te tālāk pļāpāt, tad droši varat taisīt ciet šo, aptuveni visu esmu noskaidrojis. Mani secinājumi :
w124 vai w201(visticamākais, ka w124) ar 2.5d, 2.5td, 3.0d(3.0td atkrīt, jo, cik zinu, tie ir tikai automāti).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 21:35 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Novembris 2011, 20:59
Atbildes: 5
Atrašanās vietas: Jēkabpils
Mašīna: C30 AMG
Man ir mb w124 , 300d bez turbiinas, patēriņš ārpus pilseetas 5,5 - 6l , pa pilseetu 8-10l , dūma siltam gan aukstam neviena, jo bez tubiinas motors muuzīgais jo bez turbiinas, ja peerc, perc bez turbiinas , mazaak probleemu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 21:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
10 November 2011 22:07:19 Amakatanav rakstīja:
viņam nav tik daudz naudas,lai atļautos Opeli:shura:
Opeli pērk tikai firmas, kam ir daudz naudas... protams ir daži fanātiķi, kas pērk opeli kā privātpersona, bet nu tur uz tvaika ielu jāved viņi...

Tu tiešām esi tik stulbs vai muldi izliecies?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2011, 23:39 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
pimēram astra G kautkāda 2004 gada ... hmm, tiešām lielas uzturēšanas izmaksas

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2011, 02:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tēvs nopirka 2005 gada astru caravan, perfektu, nav klapēta, no itālijas, 1.9CDTI ar 150zs un +/- labu aprīkojumu, iet jau labi, ērts kā pa brīnumu, BET tas auto man izraisa tāds General Motors kapeiku p*šanas spilgts piemērs. Salons materiālu ziņā diezgan atbaidošs, BET kad no svara ir izmaksas tad lielisks auto manuprāt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2011, 02:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
11 November 2011 21:56:41 Udritis rakstīja:
Citēt:
10 November 2011 22:07:19 Amakatanav rakstīja:
viņam nav tik daudz naudas,lai atļautos Opeli:shura:
Opeli pērk tikai firmas, kam ir daudz naudas... protams ir daži fanātiķi, kas pērk opeli kā privātpersona, bet nu tur uz tvaika ielu jāved viņi...

Tu tiešām esi tik stulbs vai muldi izliecies?

Lai pirktu "JAUNU" Opeli privātpersona, jābūt tiešām bišķi sistam, jo pa to naudu var arī mašīnu nopirkt, kādu kurai arī bišķi piedomāts pie vizuālā noformejuma un izpildījuma. Protams kad tikai cenas zīme priekšā tad perk ari jaunas LADAS un DACIA :shura:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 92 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012