Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 13:00

12 March 2010 09:16:29 RG rakstīja:
Eu, iedodiet Biķernieku ielas kantora numuru...

29277068 Sergejs

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 15:21

Mans secinājums par kārbas meitariem Rīgā - nespēja diagnosticēt vainu un nevēlēšanās meklēt risinājumus. Ka tik eļļu mainīt un kapitālo taisīt.
Jeepam kārbai pusotra gada pēkšņi piemetās dīvains gļuks, sākumā tas kaitināja un izbraukāju praktiski visus internetā aprunātos "speciālistus" - Ivans, Sergejs, Viktors, Raapa rupekļus un vēl kaut kādus atzītos kārbas guru, arī TC motors, kas officiāli nosūtīja pie Ivana. Nu visātrākā atbilde bija 3 minūtēs - viss normāli, brauc tikai. Citi centās ilgāk - raustīja kikdauna trosīti, grieza ārā Jeepam dvēseli uz trases, pat divas reizes vēra vaļā kārbu. Praktiski visiem bija viena atbilde - brauc kamēr noplīsīs pa visam :D Gan jau, kad noplīsīs, tad pēc kapitalkas viss sāks darboties, tikai tas maksās krietni virs 1000EUR.
No visiem pieminētajiem visilgāk (kopā nedēļu) cīnijās Sergejs, bet diemžēl tikai tamdēļ, ka idejas devu es, meklējot atbildes forumos un dodot lasīt arī viņam. Rezultātā gan jāsaka, ka problēma netika atrsināta pilnībā, jo kaut kā apnika uzmākties cilvēkam un uzspiest darīt to, ko viņš nevēlas :D Šķiet, mani nekas nespēs pārliecināt, ka ir LV speciālisti, kas ne tikai spēj nomainīt detaļu, bet arī diagnosticēt vainas. Nē, nu varbūt veco Audi 100 vai Golfu katrā servisā spēj sataisīt, bet tas nav profesionalitātes rādītājs. :D

Tā kā, Kungi, vēlu veiksmi :super:

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 15:35

Tajās Cēsīs bijāt ?

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 15:42

12 March 2010 15:35:14 Misters X rakstīja:
Tajās Cēsīs bijāt ?
Tur jau ir kārbu remonta rūpnīca, nevis autoserviss. Pieņem tikai demontētas kārbas un tās pilnībā pārjauc. nekādas diagnostikas — viss uz galda sadalīts reizinātājos, saliek kopā, tad uz stenda un tad atpakaļ klientam. Un, kā Dienas Biznesā rakstīts, principā būs tā, ka nodosi veco kārbu un vietā saņemsi citu, remontētu — apmaiņas fonda veidošana populārākajiem modeļiem.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 12. Marts 2010, 15:45, kopā labots 1 reizi.

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 16:29

12 March 2010 15:21:56 Valdis rakstīja:
Mans secinājums par kārbas meitariem Rīgā

Mans secinājums par kārbām vispār: Pērc auto ar labu kārbu un centies to nelauzt. Citādi iestājas Valda secinājums.

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 16:41

Mans secinājums - nepērc neko un nebūs ko salauzt :D

automātiskā kārba

12. Marts 2010, 16:46

12 March 2010 16:41:44 RG rakstīja:
Mans secinājums - nepērc neko un nebūs ko salauzt :D

Tev tie secinājumi diezgan ekstrēmi...

automātiskā kārba

31. Marts 2010, 12:59

Kārba atkal darbojas. Biķernieku ielā 17A sačinīja.
Būtībā, problēma bija RAAP darbā. Diemžēl, no RAAP es neko par šito nedabūšu, jo viņi kategoriski noliedz savu vainu. Nu, shit happens.

Man bija ļoti paveicies, ka laicīgi aizvedu uz servisu, jo eļļas sūknis draudēja atslēgties dēļ ielauzta zobrata, kas viņu griež. Zobrats turējās tikai tādēļ, ka bija ļoti kvalitatīvs dzelzis. Papildus tam, bija pajukušas atsperītes kārbas priekšdaļā, izrauti sprostgerezeni un viss turējās kopā uz puņķiem un draudēja kurā katrā brīdī izjukt. Labi, ka kickdown nestrādāja :)
Šis defekts bija radies šķībi ielikta sprostgredzena dēļ.

Vēl arī kārbas smadzenēs bija noplīsis tas posms, kurš atbild par kickdown. Tas arī paglāba kārbu no iznīcināšanas.

RAAP nemaz negribēja ķerties klāt, bet šie džeki izdarīja visu godam :super:

automātiskā kārba

31. Marts 2010, 13:14

Kārtējo reizi pierādās. Nekas RAAP nava mainījies? Biķernieku ielas servis rullē!
Tuliņ bembi dzīsim uz turieni!

automātiskā kārba

31. Marts 2010, 13:52

Nu, skaidrs uz RAAP negribēšu braukt pat eļļu mainīt. Šitas ķjap ļjaps, ko tie sumpurņi tur dara - liesajos gados ir vkn neiedomājami. Treknajos vēl varētu sarpast, ka daudz darba un tāpēc pofig, ka kādam kas ne tā sanāk.
Tagad tad kas par vainu? Pieņemti darbā kādi simtlatnieki?
Tēma slēgta