Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
06. Augusts 2008, 21:08
Ar aizdedzi biju domājis vadus panelī. Esmu saguris un izsakos tikai pa 50%.
Par kompi rakstīju tāpēc, ka pats pirms mazliet vairāk kā nedēļas ar tieši šādiem simptomiem nomainīju kompi. Relejs klikšķ, bet starteris negriež, kad kompis uzsilis. Un tāpēc te iekomentēju, ka pie mums atļaujas bāzt batonus ausīs, ka mainot elektroniku tā esot jāprogrammē -- iekasē naudu un patur dienu ilgāk, kaut neko nedara. Kompis pats visu atrod. Neapgalvošu par jaunajiem, bet 90-to gadu kompjiem tik cik štekeri jāsasprauž.
06. Augusts 2008, 21:08
Ar aizdedzi biju domājis vadus panelī. Esmu saguris un izsakos tikai pa 50%.
Par kompi rakstīju tāpēc, ka pats pirms mazliet vairāk kā nedēļas ar tieši šādiem simptomiem nomainīju kompi. Relejs klikšķ, bet starteris negriež, kad kompis uzsilis. Un tāpēc te iekomentēju, ka pie mums atļaujas bāzt batonus ausīs, ka mainot elektroniku tā esot jāprogrammē -- iekasē naudu un patur dienu ilgāk, kaut neko nedara. Kompis pats visu atrod. Neapgalvošu par jaunajiem, bet 90-to gadu kompjiem tik cik štekeri jāsasprauž. Un aķis uz brīdi jānoņem.
06. Augusts 2008, 21:38
tad, ja nonāktu tik tālu, vajadzētu dabūt kompi no tāda paša auto. droši vien nebūs viegli atrast.
06. Augusts 2008, 21:55
Labāk lai tik tālu nenonāk. Bet tad jau arī tā problēma nebūtu tik liela -- jāātrod tāds pats auto, jāsamaina kompji un "vainīgais" jāpadarbina, jāpabraukā. Bet sākt labāk ar vienkāršākajiem defektiem, es jau te par kompi būšu sabiedējis... Tik ļoti mirstoši jau arī tie nav, kaut visam savs nolietojums.
07. Augusts 2008, 00:04
Tā es arī biju domājis - dabūt kompi uz vienu dienu un iztestēt. Bet tas tā, ja neviens neko neieraudzīs tajos vados. Diagnostikā gan tur nekas ārā neleca.
07. Augusts 2008, 00:16
Tam tikko nomainītajam kompim arī diagnostiķi neko sakarīgu nespēja noteikt. Kamēr tas nenomira pavisam, tad jau gan uzreiz. Normāli diagnostikā vajadzēja redzēt, ka nestrādā īsti kā vajag, bet neredzēja. Tā kā labāk domā par starteri, nevis kompi!