Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

A klase

07. Septembris 2008, 18:24

B klase plānojas turpmāk kā A klases aizvietotājs, jo 2011. gadā A klasei būs Finišs.

koncepts līdzīgs kā R, tiek saukts par R klases mazo brāli.

A klase

07. Septembris 2008, 19:30

tātad, izvairies no pusautomātikas kārbas, pirmo gadu lameļu jumtiem, varbūt arī pašiem pirmajiem gadiem.

Tā kā neesi, Yukki, precizējis, par kuru -jauno vai veco A klasi ir runa, vairak neko pateikt pagaidām nevaru.

A klase

08. Septembris 2008, 10:19

[user]2|SZ|[/user]pašiem ienācās A pirms 2 nedēļām.
ir 2 veidi A, vecāks W168 un jaunāks W169 (2004-) kuru Tu vēlies?
A ir kompaktklase ar visām no tā izroetošajām sekām, bet tas nenozīmē, ka auto ir slikts.
Tam ir kolosāla pārredzamība un ēra iekāpšana un augsta sēdpozīcija.

Ko nozīmē pašiem ienācās? Uz pārdošanu vai ģimenē lietošanā? Kādi? Kas ir kompaktklases sekas?:)
Situācija tradicionāla - gribās W169, jo jaudīgāks, cik saprotu cits motors, piekare un salons normāls, bet traka starpība auto cenā ar W168, tā ir?
Auto būs lietotājai, kam tas būs pirmais auto mūžā, kā reizi uzrunāja minētās fīčas - pārredzamība un augstā sēdpozīcija. Vecu it kā negribas pirkt, jo kuram gan mūsdienās patīk vazāties pa servisiem:) Pašreiz tiek lemts jautājums, cik naudas šajā brīnumpirkumā tiks atvēlēts un jādomā, kādā veidā tas auto ir iegūstams, visticamāk jau drošvien no tā "dzimtenes". Auto Rīga sola par kādiem 1500 EUR laikam, no tā viņu megasarežģītā aprēķina ar PVN, servismaksām utt sapratu, ka ir iekļauta ceļa apdrošināšana, vismaz, kad fūre norakstās, netiek zaudēta nauda. Savējos līdz šim esmu riskējis un pasūtījis kaktu kantoriem, kur maksā EUR 500 un ceri, ka treileris ar visiem auto uz LV atnāks bez starpgadījumiem.

No topika saprotu, ka ir lietotāji, tāpēc lūgums dalīties savā pieredzē, kas šajā auto ir slikts un kas ir labs, no kā jāuzmanās pērkot un kam jāpievērš uzmanība lietojot? Pašam ar tādu auto 3 gadus atpakaļ ir nācies nobraukt vien kādus 500 km, kad iznomājām, lai nokļūtu slēpošanas kūrortā, neko īpašu pateikt nevarēju, tāds normāls auto, bez sajūsmas un naida uz kādu atsevišķu detaļu, pie tam es nevaru pateikt, kurš modelis 168 vai 169 tas bija un ar kādu motoru.

P.s.cik esmu apskatījies MB, brīžiem nācies nobrīnīties, kā ir iespējams normālā, pat lielajā klasē, drēbes salonu nodizainēt kā vecmātes strīpaino svārku un paneli apšūt ar gaišu, raibu lamināta tumbočkas apdari? Vienkrāsas drēbe vai āda un melna plastmasa mandomāt izskatās daudz zolīdāk, bet tas, protams, ir gaumes jautājums.

A klase

23. Septembris 2008, 11:31

Nu, tā , kā neviens neko daudz nepateica, nācās iepirkt jauno:)
Auto labs, vismaz pēc pirmajiem 2000 km DE-LV tā šķiet:) Tīri ērta sēdēšana, plašs salons 8D
Ātrāk par 150 gan laikam nav ieteicams braukt, nav jau saabs :P vai normālizmēra mersis ;) , kas uz šosejas turas daudz stabilāk, bet pilsētai un LV šosejām līdz 90 km/h derēs, īpašniece ir pārlaimīga, "dzinējiem" :ninja: arī nebija īsti kur piesieties tam auto. 2.0 variators pēc feislifta. TA uzreiz izgāja bez ierakstiem, tputputpu jālabo vēl it kā nekas nav, bet ja būs, kur to bez Domenika dara saprātīgi cilvēki?

A klase

23. Septembris 2008, 11:39

Tu esi tas pats Yukki, kas no SAABistiem?

A klase

23. Septembris 2008, 11:39

Sorre, nevareju plaši komentēt, biju prom, un tad arī šis topiks pazuda uz brīdi.....

A klase

23. Septembris 2008, 13:55

[user]2|SZ|[/user]Tu esi tas pats Yukki, kas no SAABistiem?

Tāpēc jau nevajag satraukties :P

A klase

23. Septembris 2008, 14:01

nu nē, SAABisti protams ir ok, bet nu mani neuzbudina. :P

Btw- zinot kā tu brauc, ar A to nemēģini :lol:

A klase

23. Septembris 2008, 14:47

[user]2|SZ|[/user]nu nē, SAABisti protams ir ok, bet nu mani neuzbudina. :P
Btw- zinot kā tu brauc, ar A to nemēģini :lol:

Cik saprotu šis nav īstais topics un vieta, kur kārtot attiecības :ninja: , bet 1.vai Mercedesisti Tevi uzbudina? :D 2.neatceros, ka būtu Tevi vizinājis :whistle:

Par tēmu: panēsājoties pa vācijas mazciema ieliņām, man pret A klases vadāmību neradās nekādas pretenzijas. Uzrāviens 2.0 variātoram šķita baigi ok, gan uzsākot no 0, gan palielos ātrumos, bremzējās arī normāli, sevišķi to izjutu brīdī, kad no 140 dzēsos uz 0, jo 3.joslā uz štrases kāds bija pēkšņi iedomājies apstāties! 8D Pie lieliem ātrumiem gan šķiet, ka auto peld, savukārt, aļņa testu es nemēģināju izpildīt, bet nekas ekstrēmi slikts tur nevarētu būt.
Auto nav mans un es ar to nebraukšu, bet īpašniecei tas būs kā radīts!

A klase

26. Septembris 2008, 14:23

Yukki, attiecību mums nav un nebūs :D ja nu vienīgi draudzīgu MBistu attiecības :)

mani Tu gan nevizināji, bet ir nācies ar Tevi braukt kopā šur tur :)

P.S> apsveicu ar iegādi, lai ripo !
Tēma slēgta