Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
15. Decembris 2004, 13:15
Parasti amortizatori un atsperes pēc kataloga + platākas riepas... un Mipe neapmierināts...
Euu, Mipe, labo mani, ja kļūdos!!!
15. Decembris 2004, 13:55
Šodien slims...
Vakar čakarēkos pa to auksto noliktavu zem merša,a šodien knapi dzīvs.Da vēl LU uzbāžas ar saviem kontroldarbiem.
Izdomāju,ka atsperes vēl nemainīšu.Bet rodas jautājums-kā dabūt vaļā tās apakšējās skrūves priekšējiem amīšiem?Tur tādas 12 šķautņu skrūves.Nu vienu es varu atskrūvēt,jo tai var tikt klāt,bet otru?To tālāko? Ar parastu atslēgu tur fig klāt tikt.Ar muciņu arī vietas maz,bet es to mersi dabūt uz sevi nevaru-nav TA un apdrošināšanas
15. Decembris 2004, 14:04
A ko manuālis par šito saka, kā tur tikt klāt, kādi instrumenti vajadzīgi? Priekš kam pašam braukt, lai tevi kāds aizšlepē.
15. Decembris 2004, 14:40
[user]21237|Alis|[/user]A ko manuālis par šito saka, kā tur tikt klāt, kādi instrumenti vajadzīgi? Priekš kam pašam braukt, lai tevi kāds aizšlepē.

Manuālī viss kā pasakā.Es jau no galvas iemācijos-Atkrūvējiet augšējo skrūvi,paceliet mašīnu,noņemiet riteni,atskrūvējiet apakšējās skrūves,noņemiet amīti.
.gif)
Atliek tās skrūves noraut nafig,bet manējam,lai servisā drāžas
15. Decembris 2004, 15:06
Paga, paga, bet tur ir arī teikts, ka vajag 12 šķautņaino pārmetamo atslēgu. :whistle:
15. Decembris 2004, 20:57
Es zinu,bet to tālāko skrūvi fig dabūsi vaļā ar parastu atslēgu.Bet man ir tikai parasta.Rīt vai 5dien mēģināšu vēlreiz.Dabūju izturīgu atslēgu,tagad varēšu uztaisīt sviru.Tā iepriekšējā locijās.
A vienu seškanti vispār savērpu
15. Decembris 2004, 21:30
Galvenais ir pašpricēt ķīmiju uz skrūvēm, vieglāk būs noskrūvēt.
15. Decembris 2004, 21:35
Mizx atkal tu māci uz muļķībām....No W126 atsperes un bēdu nezināsi .... tas kad teorētiski tev ir taisnība tas tā ir! Bet parādi man kaut vienu katalogu,kur atsperes atškiras 2.8 no 2.0D W123 bundžai.
Un ja arī kodi atškiras kādā katalogā(ja tāds ir...)tad ir jautājums vai tā ir īstenībā.Esu pat tās atsperes labaratorijā testējis un salīdzinājis... Tad jāprasa tev vai tu vismaz teorētiski zini kā panāk cietākas un mīkstākas atsperes.
Ja ir jautājums par atsperu nomaiņu,bez pieredzes neiesaku darīt un tas kurš uzņemas to darīt,paprasi vai ir to kādreiz darījis.silti iesaku no pieredzes. Par servisiem un meistariem varētu daudz pastāstīt,bet tas citreiz...Tapēc savu mašīnu remontēju pats...sanāk arī pa naktīm!
15. Decembris 2004, 21:49
...Par servisiem un meistariem varētu daudz pastāstīt,bet tas citreiz...
Kāds droši vien arī par tevi stāsta nezin ko...
15. Decembris 2004, 21:50
Nu šodien uzliku aizmugurē amīšus.Meistari gan ļoti čakarējās to skrūvi dabūt ārā.Tā stilbi gan sataisija,bet ir ok.Es otreiz tur nelīdīšu un,ja līdīšu,tad ar normāliem štrumiem.2 stundas darba-4lati naudiņas.Lēti
.gif)
Vot,tagad priekšā jānoskrūvē.
Ir,vispār,iespējams priekšējo piekari noskŗuvēt pēc iepējas veselākā komplektā?