Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

W 123

24. Janvāris 2008, 18:29

[user]1447|MBex300|[/user]Neko nopietns tāds projekts nevar būt bijis,ja visu apņemšanos spēj apstādīnāt viens pats csdd. kādi papīri un sertifikāti, mašīnu tak tev vajadzēja, ne?

Pamēģini un tad runā! Tepat sludinājumos tirgo veco SL 190-to kabrioletu. To, kas stāv Motormuzejā. Nopirka ne par mazu naudu un tas 2 gadus nostāvēja, jo ražots Amerikas tirgum, tāpēc nav pareizie lukturi un vēl nez kas blablabla. Kā saprotu, tagad vecajiem tos noteikumus pamainīja, citādi iepirkts nekustamais īpašums, jo satiksmē piedalīties aizliegts. Kad pats pirmo auto būsi pārbūvējis un visus papīrus sakārtojis tad saki, ka tas ir sīkums. Ir visas iespējas ar tiem papīriem nočakarēties vairāk kā pašu auto! pajautā RIPam, kā viņam gāja ar to vien kā pārliktiem neoriģināliem pakaļējiem lukturiem! Un pēc tam padomā, kas būtu visus auto galvenos mezglus saliekot no dažādiem auto.

W 123

24. Janvāris 2008, 19:05

Vot stulbums pie mums ir ar tam parbuvem! sertifikatus dirsa un pakala par katru skruviti! a citur tu kaut no luznu chupas pats auto uztaisi!

W 123

24. Janvāris 2008, 19:18

[user]222998|_atkal_es_|[/user]Vot stulbums pie mums ir ar tam parbuvem! sertifikatus dirsa un pakala par katru skruviti! a citur tu kaut no luznu chupas pats auto uztaisi!

"Citur" ir visādas banānu valstiņas + ASV un arī ASV tikai līdz atgāžu pārbaudei. Nebūs kārtībā (bieži stingrāk kā Eiropā), nekur tālāk nebrauksi. Tepat Eiropā ir valstis, kur faktiski riteņus pats nedrīkst mainīt! Tā kā tas ir maldīgs uzskats, ka citur vienmēr ir labāk.

W 123

24. Janvāris 2008, 19:24

pie baliniem igauniem ieksh pobeda bunzas stav audi a6 hadene un motors! tehniskaja pase m-20 razojuma gads 2001

W 123

24. Janvāris 2008, 19:31

Un kā Tu zini, kas tur ir taisīts un saskaņots un kas ne? Arī pie mums jebko var piereģistrēt kā traktortehniku. Domā, ka visi tricikli ir legāli motocikli? Tikai kā parādīsies pirmais ātrgaitas ceļš, tā visai šādi piereģistrētai "traktortehnikai" nāksies šosejām mest līkumu. Sviests. Diskusija ir par W123 uzlabošanu, nevis Pobedām un to, ka citur vienmēr ir labāk.

W 123

24. Janvāris 2008, 21:16

Nesmu tādu nopietno pārbūvētāju fanu kategorijā, bet tu mani nekad nepārliecināsi, ka cilvēks kura sapnis ir kāda konkrēta pārbūve vai vesels auto apstāsies tikai tāpēc ka nedabūs smukus papīrus. Varianti ir vienmēr un visur!! (un netikai šajā auto jautājumā)
Ja ir iespējams reģistrēt un legalizēt zagtas mašīnas, atklāti tiek tirgoti dokumenti, pārlikti šasijas numuri, zem vienas mašīnas papīriem pabāztas vairākas...un tas ir tikai mazākais...negribu te saukt vel konkrētākus piemērus (jo viņi vel pastāv).
Un es varu apgalvot 100% ka pie mums vel joprojām ir iespējas realizēt scenārijus kā vecā anekdotē -
"Uz krievijas robežas muitā ierodas kāds pazīstams burvju mākslinieks, un muitnieks palūdz lai parāda kādu labu triku. burvis arī šo to parāda - izvelk zaķi no cepures, kārtis utt. uz to muitnieks tikai nožāvājas un saka -
"skaties daudz labāku triku - redzi to cisternu ar spirtu? tiklīdz es paraxtīšos uz šā papīra (izvelk pavadzīmes) tur būs zaļie zirnīši "" :) (precīzi neatceros, bet domu saprati)

protams visam ir cena, un uz šo w123 šie risinājumi neattiecas - labāk lai mierīgi gadus piecus (cik nu tā māšina ilgi kustēsies) brauc vien pie kāda `brālēna` uz TA un bēdu nezinās.
to zilo sl mersi ko pieminēji laikam kaut kad redzēju - kāds bija te linku ielicis. žēl protams ka viņš palicis `nekustams`. protams, ja visa latvija tagad zin par tādu problēmu, viņš tāds arī paliks, bet neticu...negribu ticēt ka tāds bija vienīgais iespejamais scenārijs.

W 123

24. Janvāris 2008, 21:21

[user]222998|_atkal_es_|[/user]pie baliniem igauniem ieksh pobeda bunzas stav audi a6 hadene un motors! tehniskaja pase m-20 razojuma gads 2001

jā, tā tas varētu būt, jo Igaunijā arī ar pārbūvētām rallija mašīnām var pa ielu braukāt. a pie mums vajag savākt 2kg papīra lai pārbraucienos varētu uz šosejas izlīst :whistle:

W 123

25. Janvāris 2008, 02:46

Nu par to es ar runaju ka pie mums csdd liek visus iespejamos sprungulus jebkadam parbuvem! Labi ka vismaz motorus uz tadu pashu atlava mainit ja vecais noklajas! Saprotu ka doma laba ka jatjauno autoparks utt... bet nejau katrs kam veca mashina taisis baigo monstru! tas tomer tads nedaudz kerto hobijs! ir tak dazi kam sapnis uzbuvet auto savam rokam! Vai ka shaja gadijuma ieksh 123 dabut veselu baru ar zirgiem... kapec gan nelaut viniem to darit? Labi teiksat ka var, bet nejau katram kam uznemiba taisit mashinu ir tada pat vai lielaka uznemiba staigat pa kantoriem vacot tos makulaturas kalnus lai beigas kads ierednis pateiktu ka tas sertifikats tomer jau novecojis un vajag jaunu!

W 123

25. Janvāris 2008, 08:13

vot nesaprotu, kapēc te cilvēks nevar ielikt dzinēju, bet kā ir ar tiem simtiem cilvēku, kuri W126 ir ielikuši 3.0 l dīzeļus no dažādiem jaunākiem modeļiem. man vecais vēl pagaišgad mainīja motoru. un nekādas problēmas, pasē tā arī ir rakstīts, ka 3.0l dīzelis. kur tad ir problēma ielikt benzīnu?

W 123

25. Janvāris 2008, 09:10

nu beidziet.
Nav tirgus par to,ka nevar.
Tirgus par to,ka jāizvēlas motors, kuru ar pēc iespējas mazāk problēmām varētu ielikt. Tajā skaitā, jāņem vērā csdd.
Tēma slēgta