Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

05. Marts 2005, 22:15

To Alis
Neko nevajag pievilkt!!!!
Dažiem vecajiem motoriem vajadzēja,bet tas ir reti!!!
Vispār galvas vilkšanas secība ,veds ir dots normālas blīves specifikācijā :)
A benzīniekam par to galvu maz vajadzētu lauzīt!!!

Jautājumi par w123

06. Marts 2005, 00:07

Tencinu. :)

Jautājumi par w123

09. Marts 2005, 11:44

Man interesē kā var noņemt griestu apvalku to nesabojājot! Jo man ir jālabo lūkas notekas! Izskatās ka ir izrūsējuša un līdz ar to pil pa brīdim salonā! Gar saniem itkā ir skaidrs bet pie lūkas malām viņs ir iespiests! :?

Jautājumi par w123

09. Marts 2005, 14:57

[user]630|Holokous|[/user]Man interesē kā var noņemt griestu apvalku to nesabojājot! Jo man ir jālabo lūkas notekas! Izskatās ka ir izrūsējuša un līdz ar to pil pa brīdim salonā! Gar saniem itkā ir skaidrs bet pie lūkas malām viņs ir iespiests! :?

Man tā pati problēma... Tikai zinātāji teica, ka, lai tur tiešām ko labi sataisītu, jāņem laukā arī priekšējais stikls... Nu, attiecīgi ar to rēķinos, tāpēc pats nemaz neķeros klāt.

P.S. "Pirmā palīdzība" ir mēģināt vienkārši tās notekas ar drāti iztīrīt, bet tas nav viegli -- dabūt to pa caurumu iekšā, tad gar loga malu un tā līdz pat mašīnas apakšai...

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 14:49

kaads ir saskaaries ar w 123 250, kuram ir 140 ZS? Cik daarga ir taa motora ekspluataacija? Vispaar kaadas atsauksmes? kaa ar daljaam ieksh LV?

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 16:08

[user]15154|Duffs|[/user]kaads ir saskaaries ar w 123 250, kuram ir 140 ZS? Cik daarga ir taa motora ekspluataacija? Vispaar kaadas atsauksmes? kaa ar daljaam ieksh LV?

Nu, laikam jau jāsaka tikai par motoru, jo pārējais +/- gan jau skaidrs. Saskāries neesmu, bet mans iespaids ir tāds, ka no šī motora var gūt visas 6-cilindru motora priekšrocības, nu, ja neliek gāzi, tad tas, ka pieejamas tikai versijas ar karburatoru, ir sava veida mīnuss, gan šī iemesla dēļ, gan tāpēc, ka motors vecāks un vienkāršāks, degvielas patēriņš var neizrādīties daudz mazāks par 2,8l motora patēriņu. Par pašu remontu nepratīšu teikt, neesmu ne interesējies, ne dzirdējis, zinu tikai to, ka ar 2,8l motoru remontiem nav vienkārši, lai gan parasti jau tie ir ilgmūžīgi un līdz remontam nemaz tā īsti nenonāk. Kā te nesen izlasīju, ir kas 110 (2,8l) motoru vispār dēvē par MB pirmo pēckara Hi-tech motoru, droši vien aizmirstot par 300SL, bet kā plaša patēriņa Hi-tech produkts varētu būt, jo tam 2 vārsti uz cilindru (DOCH), bet pārējiem, t.sk. tā pēctecim ar 3,0l tikai viens (SOCH) (ja terminos kļūdījos -- labojiet!) Nezinu, es laikam to 250 ņemtu kā jaudīgāku variantu pārbūvei uz gāzi, vai varbūt kādu retāku modifikāciju, piemēram, universālu, citādi domāju, ka 280 varētu izrādīties labāks, vai tik pat labi var pietikt ar 230, sanāks tāpat labs un ekonomisks...

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 18:08

Esmu braucis sen atpakaļ ar 250 123 ,nekas , līdz Gulbenei un atpakaļ baigi normāli ,dzelteni ādas( ?) benķi, ātrumpārslēgs pie stūres,tajā laikā pašam auto nebija un diezgan lielā mērā šīs visas saskarsmes ir iespaidojušas manu šodienas izvēli, pārējo jau būtiskāko Mizx jau ir pateicis :)

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 18:22

vakar redzēju papliku C123 230 CE, sācis bija rūsēt jau un bija baltā krāsā...asmeņi gribēja 2500 eiro......

es sāku skaļi smieties...... :P

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 18:24

:pillepalle:

Jautājumi par w123

12. Marts 2005, 18:35

Tādi viņi ir. Es te pēdējās dienas patusējos pa aizokeāna MB forumiem, nu, kā sapratu pēc lietotāju komentāriem, viņiem normāla C123 cena par mašīnu normālā (ne izcilā) stāvoklī ir 8000$, nu, tādai mašīnai remonti nebūtu vajadzīgi, vienkārši šādi tādi piepucējami sīkumi. Tiesa, par piepucējamiem sīkumiem mēdz uzskatīt pat skrāpējumu kādā hromējuma detaļā...
Tēma slēgta