Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Viss par ML

20. Marts 2008, 11:16

Vai kāds zin kur var dabūt AMG Buferus uz ML 98g

Viss par ML

20. Marts 2008, 11:20

[user]122408|BigDog|[/user]ML manuprāt ir ļoti kompromisu pilns un dārgs auto attiecībā pret kvalitāti un degvielas patēriņu. Kā arī tehniski- diferenciāļi utml. Pirms pirkt, noteikti iesaku izmēģināt alternatīvas, piemēram bmw x5. Bet nav tā ka ML ir slikts, viņš ir savādāks :whistle:

Runājot par patēriņu nemaz nav tik liels var pieciest, kas saistībā par remontu tad uzzin cik maksā visi 4 amortizatori. Tur es tev piekrītu.

Viss par ML

20. Marts 2008, 11:34

Man tā gribējās džipu, kad es pirku sev auto, bet ML (līdz 2003.g.) nav pat multifunkcionāla stūre un DVD atskaņotājs.. tiem, kuriem patīk bmw, noteikti, ka ir jāpērk X5- tā ir labāka izvēle, manuprāt

Viss par ML

20. Marts 2008, 11:35

[user]440023|Andish|[/user]
[user]122408|BigDog|[/user]ML manuprāt ir ļoti kompromisu pilns un dārgs auto attiecībā pret kvalitāti un degvielas patēriņu. Kā arī tehniski- diferenciāļi utml. Pirms pirkt, noteikti iesaku izmēģināt alternatīvas, piemēram bmw x5. Bet nav tā ka ML ir slikts, viņš ir savādāks :whistle:

Runājot par patēriņu nemaz nav tik liels var pieciest, kas saistībā par remontu tad uzzin cik maksā visi 4 amortizatori. Tur es tev piekrītu.

Arī W210 var dažreiz uzzināt, cik maksā viens amortizators. Piemēram, ja ir 214. opciju kods (ASD), viens priekšējais amortiņš maksā ap 550ls, viens aizmugurējais - ap 350ls.

Viss par ML

20. Marts 2008, 12:24

8) amīši gan priekšējie gan aizmugures Gross auto bodē maksā ap 100 ls (bilshtaini ) autiņš labs pirms pirku testēju visu kas cenās lidz 18 000 eio . gan Pajero .gan JEEP grand cherokee. nu protams hjun dajuuss tarakanus , sorento , visadus parketniekus nepieminēšu nemaz . Sākuma biju tikai par pajero .bet reali visi pa to maudu nopērkamie bija neglabjami noguruši . paskatijos ml iepatikās uzreiz . pateriņš 9-11 pa pilsētu . iet ļoti labi ,ceļu tur teicami , caurgajība nau gluži ka pajero bet puslīdz normāli katra ziņā par x5 labāka (nedaudz), salons priekš 2000 g varēja but labāks jo sajuta tada ka 190 mesī gada 85ktā :? bet neko var iztikt :steering:

Viss par ML

20. Marts 2008, 12:42

Ja runāt par apvidniekiem tad tikai G, Land Cruiser vai Patrol, parējie - tikai un vienīgi parketnieki, augsti sēžu, braucu tik pa asfaltu :ninja:

Viss par ML

20. Marts 2008, 13:47

[user]168392|Valentiins|[/user]augsti sēžu, braucu tik pa asfaltu :ninja:

To arī daudzi grib. Pazīstu tikai dažus, kuri tiešām gribētu izmantot visus bezceļnieka labumus. Pārējiem tikai gribās sēdēt augstu. Es arī ņemtu parketnieku, ja gribētu ko lielāku. Man tās raupjās off-road mašīnas nesaista pēc idejas. Taburetes utt.

Viss par ML

20. Marts 2008, 14:09

[user]398|Renoir|[/user]

To arī daudzi grib. Pazīstu tikai dažus, kuri tiešām gribētu izmantot visus bezceļnieka labumus. Pārējiem tikai gribās sēdēt augstu. Es arī ņemtu parketnieku, ja gribētu ko lielāku. Man tās raupjās off-road mašīnas nesaista pēc idejas. Taburetes utt.

Man tuvākie draugi brauc ar LC 100, Jeep Commander, Mitsubishi Pajero, autoņi līdz gadam veci. Maximum k;ad;a pļavā, 90-95% pa pilsētu, un pārējie ap Rīgu kur nav asfalts. Man arī nav saprotams, kāpēc mūsu klimatiskajā joslā jāņem īsts SUV.
Un kurš, atdevis EUR 40 k un uz augšu, dzīs auto pa brikšņiem?(except oligarhus un citus "dohrenarhus")

Viss par ML

20. Marts 2008, 16:39

daudzi runa vot LC G klasse , vel Bobiku ar ņivu var pielikt klāt vot tie lūk istie bet parejie nē ta gluži nav protams caurgājība ir atšķirīga katram savi plusi un mīnusi piemēram suzuki samurajs iekrāmes caurgājībā tai pašai LC škai ja labas riepas būs tam virsū :D nu kautvai caur šauriem kokiem izlīdīs kur citi netiek .. bet par ML neteiktu ka tas parketnieks ir ,tas ka teicams braucamais pa asfaltu nenozime ka pa bezceljiem nepabrauksi paspēju savu notestēt . varu teikt vienu dubļi nevisai patik(jutās ratu piebremzēšanas minusi sajūta ka vot vot iesēdīsies .tam pašam GC. otrādāk ber tik virsu kur vajag jauda nak klāt nevis zud kā ML ) .. parējie bezceļa veidi tam pie vienas vietas... 8)

Viss par ML

20. Marts 2008, 17:52

[user]1066|mersovod|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]

Man tuvākie draugi brauc ar LC 100, Jeep Commander, Mitsubishi Pajero, autoņi līdz gadam veci. Maximum k;ad;a pļavā, 90-95% pa pilsētu, un pārējie ap Rīgu kur nav asfalts. Man arī nav saprotams, kāpēc mūsu klimatiskajā joslā jāņem īsts SUV.
Un kurš, atdevis EUR 40 k un uz augšu, dzīs auto pa brikšņiem?(except oligarhus un citus "dohrenarhus")

Nevajag jau brikšņus, parasti pietiek ar tiem 5% - vienreiz var iepērties, kur nevajag un gatavs. Interesanti :), kas reāli varētu būt tuvākais kompromiss, kas nodrošinātu gan braukšanu pa pļavu, normālu dinamiku (
Tēma slēgta