19. Aprīlis 2011, 16:30
19 April 2011 17:05:47 Misters X rakstīja:
Kuri no šiem skaitās "droši un bez problēmām" ?
Skats vērts uz 270 CDI, bet maz dzirdēts par 280 CDi- kā sastāv ar šamo ?
Esmu labu laiku pabraukājies ar W211 E 270 CDI. Esmu vairākkārt šeit forumā teicis tikai labus vārdus par šo modeli. Ir arī mīnusi,kur viens no tiem ir 5 cilindru rindveida dzinējs. Ļoti skaļš trrrrrrrrrrrrrraktors

E 280 CDI - tam ir V6 dzinējs. Līdz ar to klusāks un krietni dimaskikāks par 270 CDI.Ja izvēlas šo modeli ar "pēcfeisliftu", tad var gadīties,ka tiek pie 7 G tronic kārbas.Vēl šiem modeļiem vairs tik viegli nevar nozagt parktronikus un spoguļus. Parktroniku līstes ir vienā masā ar buferi. Spoguļu stiprinājumi vairs nav uz trim, brīvi no ārpuses pieejamām skrūvēm.
Abi iepr. minētie dzinēji kalpo ilgi un labi,ja drusku paseko līdzi degvielai,kuru lej bākā, kā arī katru dienu nestartē "nakts dragreisos".
Mans vecais W211 (e-270 CDI) uz šodienu jau būs nobraucis apm. 400 000 km. Nu nav nekādas problēmas. Eļļa laukā netek un to arī lieki netērē. Smidzinātājus gan būs nomainījis jau 2-tro komplektu. Bet - kāda ir mūsu banānu republikas "super" degviela

Pirms un pēclifta modeļiem visā ritošajā sistēmā arī nav nekādu būtisku atšķirību.Ja nu kaut kas,kas bija no tērauda, aizvietots ar alumīniju.
Elektronika tā pati.
Pēdējo reizi laboja
Daniels - 19. Aprīlis 2011, 16:32, kopā labots 1 reizi.